Închide meniul
Foto

Prețul cerut de Simona Halep pentru vacanța de Paște la hotelul ei, din Mamaia. Sumă uriașă pentru o noapte de cazare

Alex Ioniță Publicat: 4 aprilie 2024, 13:46

Reclamă
Prețul cerut de Simona Halep pentru vacanța de Paște la hotelul ei, din Mamaia. Sumă uriașă pentru o noapte de cazare

Prețul cerut de Simona Halep pentru vacanța de Paște la hotelul ei, din Mamaia

Simona Halep, în fața hotelului său / Facebook

Iată prețul cerut de Simona Halep, pentru vacanța de Paște, la hotelul pe care îl deține în Mamaia. Sportiva se poate lăuda cu unul dintre cele mai frumoase hoteluri de pe litoral, iar prețurile pentru un sejur sunt pe măsură!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hotelul Simonei se numește „Lotus”, iar camerele acestuia impresionează pe toată lumea. Totuși, sportiva nu a pregătit nicio ofertă specială pentru vacanța de Paște, astfel că oamenii care doresc să fie cazați la acest hotel trebuie să scoată o sumă importantă din portofel.

Prețul cerut de Simona Halep pentru vacanța de Paște la hotelul ei, din Mamaia

Potrivit informațiilor oferite de playtech.ro, Simona Halep cere suma de 1.000 de lei pentru o noapte de cazare într-un apartament din hotelul său. Chiar reprezentanții unității au făcut publică suma. VEZI IMAGINI CU HOTELUL SIMONEI HALEP ÎN GALERIA FOTO DE LA FINALUL ARTICOLULUI

„În luna mai, inclusiv de Paște, cazarea la noi costă 1.000 de lei pe noapte, pentru un apartament. Nu este inclus și micul dejun”, au dezvăluit angajații, potrivit sursei citate anterior.

Astfel, pentru o vacanță în perioada 1-6 mai, orice turist care dorește să fie cazat la proprietatea sportivei trebuie să scoată din buzunar suma de 5000 de lei, sau aproximativ 1000 de euro!

Reclamă

Hotelul Simonei se află la doar 100 de metri de plajă și a fost inaugurat în urmă cu 4 ani. Unitatea de cazare este construită în stilul „aparthotel” și are 20 de camere, care dispun de o sufragerie, un dormitor, o baie și o bucătărie.

De asemenea, „Lotus” mai pune la dispoziția turiștilor apartamente cu unul sau două dormitoare, dar și studiouri pentru două persoane.

Totodată, Simona a fost atentă și la micile detalii și și-a trecut inițialele „SNH” pe prosoapele care pot fi găsite în spațiul de cazare!

Reclamă 4 / 0/3

Motivul pentru care Simona Halep a primit wild card la Madrid

Motivul pentru care Simona Halep a primit wild card la Madrid are legătură cu performanţele din trecut obţinute de românca de 32 de ani la Caja Magica. Ibericii nu au uitat de cele două titluri câştigate de Simo, în 2016 şi 2017, la turneul din capitala Spaniei, acolo unde a mai pierdut şi alte două finale.

În această situaţie, organizatorii competiţiei de 1000 WTA au luat hotărârea să îi acorde un wild card Simonei, o şansă uriaşă de a urca în clasamentul WTA pentru campioana noastră, dacă ţinem cont de punctele oferite de competiţia de la Caja Magica.

Caroline Wozniacki, Kei Nishikori şi Martín Landaluce sunt ceilalţi trei sportivi care au primit deja wild card-uri de la iberici. Pe site-ul oficial al competiţiei, organizatorii au vorbit pe larg despre performanţele lui Halep, de la fostul turneu al lui Ion Ţiriac.

„Nicio altă femeie nu a ajuns de mai multe ori în finală decât Simona Halep. Ea a atins ultimul act pentru prima oară în 2014, fiind învinsă de Maria Sharapova. În 2016 şi 2017, ea s-a impus pe Arena Manolo Santana.

În 2019, a fost aproape de un nou titlu, dar a fost învinsă de Kiki Bertens. Simona Halep şi Serena Williams sunt singurele sportive care au reuşit să-şi apere titlul la Madrid”, se arată pe site-ul oficial al competiţiei.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și