Închide meniul
Foto

Prietena „de suflet” a lui Ion Ţiriac este din nou într-o relaţie! S-a împăcat cu iubitul care a înşelat-o de mai multe ori

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 octombrie 2023, 18:23

Prietena „de suflet” a lui Ion Ţiriac este din nou într-o relaţie! S-a împăcat cu iubitul care a înşelat-o de mai multe ori

Prietena de suflet a lui Ion Ţiriac este din nou într-o relaţie

Laurette şi Magaye Gueye/ Colaj Instagram

Prietena „de suflet” a lui Ion Ţiriac este din nou într-o relaţie! Laurette s-a împăcat cu Magaye Gueye, iubitul care a înşelat-o de mai multe ori. Aceasta a dezvăluit că nu poate sta departe de partenerul ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurette şi Magaye Gueye s-au împăcat, la mai bine de nouă luni distanţă după ce s-au despărţit. Frumoasa brunetă a trecut peste infidelitatea fotbalistului.

Prietena „de suflet” a lui Ion Ţiriac este din nou într-o relaţie

Laurette a dezvăluit cum a fost recucerită de Magaye Gueye. Aceasta a declarat că fostul fotbalist al lui Dinamo a dus-o la Disneyland Paris, acolo unde fratele său este managerul unui restaurant.

Laurette locuieşte în Franţa, în apartamentul lui Magaye Gueye, şi susţine că sunt de nedespărţit, în ciuda perioadei dificile pe care au traversat-o.

„O iubește prea mult pe Laurette. Da, relația merge mai departe pentru că am ajuns la concluzia că nu putem să stăm unul fără celălalt și decât să ne chinuim, mai bine ne iubim.

Reclamă

Am fost cu Magaye la Disney, mi-a făcut o surpriză pentru că fratele lui lucrează la Disney, fratele lui e manager de restaurant, și m-am dus, nu am plătit, m-am plimbat toată ziua, am mâncat și gratis. Foarte frumos”, a declarat Laurette, conform spynews.ro.

Laurette şi Magaye Gueye s-au cunoscut pe vremea când fotbalistul evolua la Dinamo. Cei doi aveau chiar aveau în plan să se căsătorească, însă între timp s-au despărţit, din cauza episoadelor repetate de infidelitate ale fotbalistului.

Laurette a spus totul despre relația cu Ion Țiriac

Laurette a vorbit, în trecut, despre relația pe care a avut-o cu Ion Țiriac. Frumoasa mulatră susține că a petrecut timp de calitate alături de omul de afaceri.

Reclamă 4 / 0/3

Despre cei doi au apărut informații, în spațiul public, că ar fi avut o relație amoroasă. Laurette (38 de ani) și Țiriac (83 de ani) au fost surprinși în mai multe rânduri la braț, fără să se ferească de ochii curioșilor.

„Întrebarea asta mi s-a pus de atât de multe ori, dar nu aș putea să răspund la ea. O să las așa să rămână o enigmă pentru toți cei care sunt curioși. Adevărul este că este foarte frumos să stai în preajma domnului Ion Țiriac, și cred că orice femeie și-ar dori să stea în preajma lui și nu pot să zic că a fost onoare, că până la urmă și eu sunt o femeie foarte frumoasă, exotică, independentă, pe care și-o dorește orice bărbat, zic eu.

Din toate experiențele pe care le-am avut, nu a fost bărbat care să refuze. Eu sunt foarte mândră de mine că am putut să ies la o cină sau două sau trei sau patru, nu se știe niciodată, cu domnul Ion Țiriac”, a spus Laurette, la emisiunea „Detectorul de minciuni”.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
27
apr.
22:42
Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!”
27
apr.
22:31
FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României
Vezi toate știrile
Citește și