Închide meniul
Foto

Prima reacţie a Anamariei Prodan după ce s-a aflat că Tudor Oros este căsătorit: „Nu e treaba mea să vorbesc despre viaţa şi soţia lui”. Ce planuri au împreună

Reclamă

Antena Sport Publicat: 4 ianuarie 2022, 16:46

Prima reacţie a Anamariei Prodan după ce s-a aflat că Tudor Oros este căsătorit: „Nu e treaba mea să vorbesc despre viaţa şi soţia lui”. Ce planuri au împreună

Anamaria Prodan, dezvăluiri despre Tudor Oros

Colaj Instagram

Şi Tudor Oros este căsătorit. Soţia afaceristului român are 25 de ani şi este cântăreaţă. Ksenia Gulevich a părut a fi și ea prezentă în restaurantul de fițe din Dubai, acolo unde Tudor şi-a făcut mai multe poze cu Anamaria Prodan. De altfel, femeia care este de o frumuseţe rară a primit o întrebare incomodă în momentul în care a postat o imagine în care apare singură. „De ce tu pozezi singura si Tudor e cu Ana?„, a întrebat-o un urmăritor, dar aceasta a refuzat să-i răspundă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan: „Nu cred că este treaba mea să vorbesc despre viaţa lui Tudor Oros”

Anamaria Prodan a făcut primele lămuriri despre bărbatul care este stabilit de şapte ani în Dubai, acolo unde agentul de jucători deţine un apartament de patru milioane de euro.

Tudor este partenerul meu de business. Dacă îi dau tag la Instagram si vedeți că are soție, de ce se fac comentarii oare?! Ca doar eu dau tag la Instagramul lui nu? Este un prieten foarte drag, foarte deștept, foarte serios, cu o educație aleasă. Suntem parteneri repet și grupul nostru de investitori în diferite proiecte este superb. În rest despre viața lui Tudor nu cred ca este treaba mea să vorbesc„, a declarat Anamaria Prodan pentru click.ro.

Impresarul are planuri mari alături de Tudor Oros. Cei doi urmează să colaboreze într-un proiect care se anunţă a fi de succes.

Noi vom lansa în curând proiectul Learn and earn, un proiect de Învățământ on line și nu avem timp să dam explicații <mondene>. Sunați la Reghe, căci el este cu mondenitățile! Eu și copiii mei suntem cu munca și cu avocații care încearcă să recupereze averea din conturile ascunse ale soțului meu„, a mai spus Anamaria Prodan.

Reclamă

Cine este soția lui Tudor Oros, bărbatul cu care se afișează Anamaria Prodan

Au apărut și primele informații despre tânăra care, în luna septembrie, a împlinit 25 de ani. Aceasta este o artistă și se descrie drept a fi „cântăreață și compozitoare”. Femeia care arată uluitor, după cum se poate vedea în galeria foto, a dezvăluit că muzica este marea ei pasiune.

Iubesc locul în care muncesc. Sunt binecuvântată și obsedată cu ceea ce fac„, a transmis Ksenia într-o postare de pe Instagram.

Să scriu muzică este ca și o magie. Aș putea spune că este ca o meditație pentru mine. Dar mai bine. Pentru că vezi rezultatul imediat și te poți bucura de creația ta. Ca să poți compune ai nevoie să îți lași imaginația să ‘zboare’. Abia apoi vei simți acel sentiment special, libertatea de a crea orice îți dorești și cum dorești. Nu sunt prejudecăți aici„, tocmai a mai transmis artista pe rețelele sociale.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și