Închide meniul
Foto

Prima reacţie a femeii care l-a adus în pragul disperării pe Gigi Becali, după ce a fost prinsă băută la volan

Publicat: 5 octombrie 2024, 21:14

Reclamă
Prima reacţie a femeii care l-a adus în pragul disperării pe Gigi Becali, după ce a fost prinsă băută la volan

Prima reacţie a femeii care l-a adus în pragul disperării pe Gigi Becali, după ce a fost prinsă băută la volan

Mădălina Pamfile, pe plajă / Colaj Instagram

Prima reacţie a femeii care l-a adus în pragul disperării pe Gigi Becali, după ce a fost prinsă băută la volan şi a fost încătuşată. Este vorba de Mădălina Pamfile, cea care a avut o relaţie cu Gabriel Matei, fostul jucător de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mădălina Pamfile a avut, în perioada 2011 – 2012, o relaţie cu Gabi Matei. Aceasta nu a fost pe plecacul lui Gigi Becali, care a criticat dur relaţia dintre fotbalist şi fosta asistentă TV.

Prima reacţie a femeii care l-a adus în pragul disperării pe Gigi Becali, după ce a fost prinsă băută la volan şi a fost încătuşată

În noaptea de vineri spre sâmbătă, Mădălina Pamfile a fost prinsă băută la volan. Poliţiştii au trebuit să o imobilizeze pentru a o duce la IML.

”La data de 5 octombrie 2024, în jurul orei 04.05, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112, cu privire la faptul că pe o stradă din Sectorul 1, un autoturism se deplasează haotic. Poliţiştii ajunşi în zonă au efectuat semnal regulamentar de oprire autovehiculului în cauză, la volanul căruia se afla o persoană de sex femeiesc.

Având în vedere modul agresiv în care femeia se manifesta, pentru protecţia sa, cât şi a poliţiştilor, s-a procedat la folosirea forţei şi imobilizarea acesteia”, a anunțat Brigada de Poliție Rutieră a Capitalei.

Reclamă
Reclamă

Mădălina Pamfile a avut o primă reacţie după scandalul uriaş pe care l-a provocat pe străzile din Bucureşti.

„Nu aș dori să comentez evenimentele petrecute în această dimineață, pot doar să spun că regret profund cele întâmplate și îmi asum consecințele faptelor mele.

Nu există nicio justificare pentru ceea ce am făcut și nu cred că servește opiniei publice și nici familiei mele expirmarea unui punct de vedere din partea mea”, a spus Mădălina Pamfile pentru click.ro.

Reclamă

În urmă cu mai bine de un deceniu, Mădălina Pamfile s-a contrat cu Gigi Becali din cauza relaţiei pe care o avea cu Gabi Matei. Vedetei TV i se reproşase forma slabă a jucătorului care era atunci la FCSB.

Domnul Becali ar trebui să mă lase în pace. Nu trebuie să se ia de fotbalist pentru ce face în afara terenului. El trebuie judecat după evolutiile sale de acolo. Dânsul mă critică pentru job-ul de asistentă TV, că veneam la două noaptea de la muncă şi îi luam jucătorul cu japca. Nimic mai fals. Acum am şcoală, nu mai sunt asistentă, mă culc devreme”, a declarat atunci Mădălina Pamfile.

În cele din urmă, relaţia ei cu Gabi Matei s-a încheiat. Mădălina l-a arătat cu degetul pe latifundiarul din Pipera pentru „ruptura” dintre ea şi fostul fundaş. Replica milionarului nu s-a lăsat mult aşteptată.

Ce treaba am eu cu Pamfile? Este o fată frumoasă şi atât. Dar eu zic să aibă grijă ce vorbeşte şi despre cine vorbeşte. Cu ce drept discută ea despre persoana mea? Eu n-am despărţit-o de nimeni şi nici nu m-am bagat în relaţia ei cu Gabi Matei. A fost alegerea lui, nu a mea. Nu pot să-i zic eu cu cine să umble. Dar ea ca fată… ţi se pare normal să se culce cu toţi? E normal ca Pamfile să se culce cu toţi? Să-i ia pe toţi la rand? Eu nu cred! Asta nu mai e decenţă„, răbufnise Becali.

Reclamă

Ar fi trebuit să fie convocat Bîrligea la naţională?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:16 6 oct.

„Invidioşi şi răutăcioşi!” Dorinel Munteanu îşi continuă „războiul” cu contestatarii şi după Oţelul – Universitatea Craiova 1-1

0:10 6 oct.

Dani Carvajal, accidentare groaznică în Real Madrid – Villarreal. A urlat de durere şi a plâns în hohote. Imagini dramatice

23:49

Costel Gâlcă, discurs rar în fotbalul românesc după remiza cu Oţelul: „Meritau să câştige! Ăsta e adevărul!”

23:29

Daniel Bîrligea, comparat de Gigi Becali cu Luis Suarez! Clauza pe care o are la FCSB: „Acum mă oftic că i-am pus numai atât”

23:23

Oțelul – Universitatea Craiova 1-1! Dorinel Munteanu și Costel Gâlcă s-au încurcat reciproc! Cum arată clasamentul

23:15

VIDEOSporting – Casa Pia 2-0. Golgheterul Gyokeres a făcut spectacol. Programul complet al etapei din Liga Portugal

1 VIDEOFlorin Niţă a salvat un jucător care s-a prăbuşit pe teren: „Eşti un adevărat erou, omule”! 2 Denis Alibec, criticat după declaraţiile făcute despre Dinamo: „Nu ai cum să spui asta! Golul a venit întâmplător!” 3 Florin Prunea a dat verdictul în privinţa transferului lui Daniel Bîrligea la FCSB! Ce a spus de eliminarea lui Olaru cu PAOK 4 Antrenorul lui Rangers s-a răzgândit, după ce l-a văzut pe Ianis Hagi la antrenamente. Scoţienii anunţă decizia luată de Clement 5 CFR Cluj – Poli Iaşi 2-1. Victorie dramatică pentru echipa lui Dan Petrescu. Louis Munteanu, decisiv 6 De câte puncte mai are nevoie FCSB pentru a se califica în „primăvara” Europa League! Mihai Stoica a făcut calculul
Citește și