Închide meniul
Foto

Primul bărbat cu care s-a afişat fiica lui Ion Ţiriac. Ioana este extrem de discretă cu viaţa ei personală

Publicat: 8 februarie 2023, 9:36

Ioana, superba fiică a lui Ion Ţiriac, este o persoană extrem de discretă cu privire la viaţa ei personală. Totuşi, au fost şi mici excepţii.

Reclamă
Primul bărbat cu care s-a afişat fiica lui Ion Ţiriac. Ioana este extrem de discretă cu viaţa ei personală

Ioana Ţiriac este unica fiica a lui Ion Ţiriac

Profimedia

Despre viaţa personală a Ioanei Ţiriac se ştiu foarte puţine lucruri. Tânăra de 25 de ani, care este de o frumuseţe răpitoare, a postat rareori imagini pe reţelele de socializare cu ea şi altcineva. Totuşi, au fost şi mici excepţii.

Reclamă

Primul bărbat cu care s-a afişat fiica lui Ion Ţiriac

La un moment dat, Ioana Ţiriac a postat o imagine în care apare alături de Johnny Chammas care, ca şi fiica lui Ion Ţiriac, a studiat la Universitatea din Miami. Acesta are origini libaneze şi provine dintr-o familie extrem de bogată. Acesta a absolvit Școala de Afaceri din cadrul Universității de la Miami, au scris cei de la impact.ro în 2022.

Reclamă

Ioana Țiriac a ajuns să fie asemănată cu Kim Kardashian!

Ioana Țiriac a ajuns să fie comparată cu Kim Kardashian, celebrul fotomodel din Statele Unite. Unica fiică a lui Ion Țiriac continuă să facă furori pe rețelele sociale, unde postează regulat fotografii din țările pe care le vizitează. În prezent, tânăra de 25 de ani locuiește în Miami.

Ioana Natalia are peste 26.000 de urmăritori pe contul de Instagram. Superba brunetă i-a obișnuit cu poze și videoclipuri amețitoare, la care adună constant mii de aprecieri.

Frumusețea răpitore a Ioanei i-a făcut pe fanii săi să o asemene inclusiv cu Kim Kardashian, unul dintre cele mai cunoscute fotomodele din lume. Recent, fiica lui Ion Țiriac a fost comparată și cu Cleopatra, în timp ce se afla în vacanță în Egipt.

Ioana Natalia este unica fiică a lui Ion Țiriac, pe care o are din relația cu egipteanca Sophie Ayad, marea iubire a miliardarului român. Bruneta de 25 de ani a absolvit în vară Universitatea din Miami, unde a studiat jurnalismul.

Recent, Ioana Țiriac s-a întors în România pentru o scurtă perioadă. În timpul vacanței din țara sa natală, fiica lui Ion Țiriac a postat mai multe imagini de pe Transfăgărășan.

Fiica lui Ion Ţiriac a făcut senzaţie în Egipt

Fiica lui Ion Ţiriac, Ioana Natalia Ţiriac, a făcut senzaţie în Egipt. Tânăra de 25 de ani a fost invitată la un eveniment de lux şi a avut o apariţie electrizantă. Imaginile făcute de unica fiică a milionarului au devenit virale şi au primit mai bine de 1000 de aprecieri.

Unul dintre cele mai scumpe branduri de lux din lume a sărbătorit 50 de ani de existenţă şi a organizat o petrecere spectaculoasă la Templul din Luxor, situat pe balul Nilului. Potrivit lanazione.it, au fost prezenţi 400 de invitaţi din 50 de ţări. Ioana Ţiriac nu a lipsit şi a atras toate privirile.

Italienii anunţă că au avut loc pregătiri „faraonice” pentru prezentarea de modă extraordinară. Cina care a avut loc în una dintre curţile Templului Luxor, printre imense buchete de trandafiri şi candelabre de cristal aduse chiar de la Florenţa.

Îmbrăcată cu o rochie albă, fiica miliardarului Ion Ţiriac a încântat. Tânăra care este de o frumuseţe ieşită din comun a primit cuvinte uriaşe şi pe reţelele sociale. 26.000 de urmăritori are pe contul ei de Instagram.

Cleopatra, tu eşti?„, „Superbă ca întotdeauna!„, „Cleopatra a revenit în Valea regilor„, „Eşti bestială„, sunt doar câteva dintre comentariile primite de Ioana Ţiriac.

Reclamă
Citește și:
facebook whatsapp LinkedIn twitter email
Închide căutarea