Închide meniul
Foto

Primul mesaj al lui Dorian Popa după ce a fost prins drogat şi în chiloţi la volan şi s-au cerut ani grei de închisoare pentru el

Publicat: 31 octombrie 2023, 17:44

Reclamă
Primul mesaj al lui Dorian Popa după ce a fost prins drogat şi în chiloţi la volan şi s-au cerut ani grei de închisoare pentru el

Primul mesaj al lui Dorian Popa după ce a fost prins drogat şi în chiloţi la volan

Dorian Popa / Instagram

Iată primul mesaj al lui Dorian Popa după scandalul uriaş în care a fost implicat. Celebrul cântăreţ a fost prins de poliţişti conducând în chiloţi şi sub influenţa drogurilor şi s-a deschis un dosar penal pe numele lui.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a transmis în două zile la rând mesaje vehemente în cazul lui, cerând închisoare şi să îi fie suspendat permisul auto.

Primul mesaj al lui Dorian Popa după ce a fost prins drogat şi în chiloţi la volan

Dorian Popa a făcut apel, pe TikTok, la mai puţină înverşunare. „Nu aruncaţi cu noroi”, le-a transmis el urmăritorilor, după ce a fost prins la volan în chiloţi şi sub influenţa drogurilor.

Nu vă pierdeți niciodată încrederea, pentru că Dumnezeu este alături de noi. Păstrați-vă sufletul curat! Rămâneți pozitivi, optimiști și nu vă supărați pe nimeni sau, dacă vă supărați, nu aruncați cu noroi, pentru că nu are sens. Viața e frumoasă și cel mai frumos este să fim fericiți”, a spus Dorian Popa pe TikTok.

„Puşcărie obligatoriu!” Gigi Becali s-a năpustit asupra lui Dorian Popa şi cere toleranţă zero! Vedeta, prinsă drogată la volan

Gigi Becali s-a năpustit asupra lui Dorian Popa, după ce influencerul a fost prins de poliţişti drogat la volan. Patronul FCSB-ului cere toleranţă zero din partea autorităţilor, astfel încât vedeta să fie dată exemplu. Latifundiarul din Pipera cere ca Dorian Popa să ajungă după gratii.

Reclamă

În vârstă de 35 de ani, Dorian Popa a fost oprit de poliţişti în localitatea Domneşti. Era la volanul bolidului său de lux, marca Lamborghini, şi purta doar un halat de baie pe el. După ce a fost testat pozitiv la canabis, acesta a afirmat că a inhalat accidental fum, la o petrecere.

Dorian Popa are nu mai puţin de 2 milioane de urmăritori pe contul său de Instagram. Gigi Becali nu a avut milă de influencerul român. Cere ca Dorian să fie trimis în închisoare, iar permisul de conducere să îi fie retras timp de 10 ani.

„Şi carnet luat pe 10 ani. Habar n-am cine e Dorian Popa”

Stai puțin. Au înnebunit ei? A înnebunit lumea care se uită la ei. Ce să te uiți? Ce să vezi? Am văzut că o fată din Moldova câștigă un milion. Ce influencer? Că se arată pe TikTok?

Reclamă 4 / 0/3

Dar cum, mă? De ce să ia bani? Nu mă băgați că eu nu înțeleg. Fiecare se droghează și fiecare face ce vrea cu trupul lui. Doar că noi trebuie să ne protejăm. Cum ne protejăm? Ești drogat la volan? Pușcărie obligatoriu.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” 1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
Vezi toate știrile
Citește și