Închide meniul
Foto

Prin ce a trecut presupusa amantă a lui Laurențiu Reghecampf: „Eram complexată! Asta mă jena cel mai mult”

De Antena Sport
Publicat: 18 martie 2023, 9:47

S-a aflat prin ce a trecut presupusa amantă a lui Laurențiu Reghecampf în tinerețe. Florentina Raiciu este de o frumusețe ieșită din comun (VEZI GALERIA FOTO), iar calitățile sale fizice au ajutat-o enorm pe plan profesional. Superba blondină a pozat de 5 ori în Playboy și a participat la numeroase alte ședințe foto și castinguri. Totuși, la început, Florentina se simțea complexată din cauza unuia dintre aspectele sale fizice.

Reclamă
Prin ce a trecut presupusa amantă Laurențiu Reghecampf

Florentina Raiciu ar fi avut o relație cu Laurențiu Reghecampf

Florentina Raiciu ar fi avut o relație cu Laurențiu Reghecampf / Colaj Instagram, Hepta

Fosta asistentă TV a fost arătată cu degetul, în trecut, de Anamaria Prodan. Femeia de 33 de ani a fost acuzată că a avut o relaţie cu Laurențiu Reghecampf, fostul soț al impresarei de fotbaliști. Recent, Florentina a rupt tăcerea și a declarat că, de-a lungul timpului, au existat multe zvonuri false despre relațiile sale.

Reclamă

Prin ce a trecut presupusa amantă a lui Laurențiu Reghecampf: „Eram complexată! Asta mă jena cel mai mult”

Totodată, Florentina Raiciu a vorbit în premieră despre cel mai mare complex pe care l-a avut când era tânără. Blondina a dezvăluit că se simțea stânjenită de dantura sa. În perioada liceului, Florentina chiar a apelat la aparat dentar.

Reclamă

Cu timpul, ea a reușit să transforme acest lucru din „defect” în atu. Ulterior, Florentina Raiciu a ajuns să fie aleasă la castinguri și datorită zâmbetului său frumos.

Blondina a explicat că încurajările primite din partea fotografilor au ajutat-o mult să treacă peste problema sa imaginară. În plus, Florentina se bucură că a avut șansa să pozeze de 5 ori în cea mai cunoscută revistă pentru adulți, Playboy.

„Da, așa este (n.r. – a pozat de 5 ori în Playboy). Mereu a fost ceva frumos. Pare ciudat, dar nu am avut niciodată trac. Emoții aveam pentru că atunci nu se prelucrau așa mult pozele că acum și nu voiam să rămân cu amintiri ‘neplăcute’.

Primul număr, de exemplu, nu mi-a plăcut și nu cred că-l mai am. Simțeam că e singurul lucru unde nu aș fi dat greș, mă simțeam liberă, în pielea mea, îmi trebuia doar puțină muzică să intru în atmosferă. Am avut noroc de fotografi buni, oamenii care au fost în jurul meu căutau să mă facă să mă simt bine, să nu fiu stânjenită.

Mă complimentau și-mi spuneau că am ‘ceva’ pentru că eu aveam multe complexe, dar căutam să nu arăt asta. Ulterior s-a dovedit că ceea ce mă jena cel mai mult era, de fapt, atu-ul meu: zâmbetul, dantura. În școala generală, în liceu, eram complexată, apoi toată lumea mă alegea la castinguri datorită acestui aspect. Am purtat vreo 2 ani mai târziu aparat dentar pentru a înlătura orice mă nemulțumea”, a spus Florentina Raiciu, potrivit fanatik.ro.

Florentina Raiciu a rupt tăcerea despre bărbaţii din viaţa ei

Florentina Raiciu a rupt tăcerea despre bărbaţii din viaţa ei. Florentina Raiciu, cea despre care s-a spus că a avut o relaţie cu Laurenţiu Reghecampf, a vorbit despre dezamăgirile din dragoste.

Florentina a povestit că a trecut prin momente dificile în momentul în care s-a despărţit.

Am iertat, chiar și atunci când nu trebuia! Nu sunt un robot, sunt om. Nu sunt o mășinărie, fac la greșeli câte fire de păr am în cap. Fiecare bărbat a fost diferit. Nu am un șablon, un tipar al bărbatului ideal. Cred că în fiecare relație am iertat prea mult, chiar și când nu trebuia. Bărbatul nu se schimbă pentru că vrei tu, pentru că iubești tu, se schimbă dacă își dorește el.

Te pot iubi în toate formele și culorile, te fac să simți, nu să știi că te iubesc, să simți până în măduva oaselor. Pot fi orice femeie într-una singură, doar că nu e de ajuns. Dezamăgirea apare în momentul când vrem să fim iubiți în felul dorit de noi. Am suferit cu fiecare relație care a luat sfârșit, m-am consumat enorm de fiecare dată. Așa iubesc și trăiesc eu, cu cea mai mare intensitate.

Pun pasiune, emoție, cred că orice este posibil dacă există credință și iubire, dacă nu ai vreo boală nevindecabilă sau nu încetezi din viață. Restul sunt poveșți. Cred în iubire absolută sau nimic. Am căzut de multe ori. Ce am simțit? Durere fizică nu o simți, că nu te bate cineva, e o stare de neexplicat în cuvinte. Mai am eu o vorbă, că iubirea o simți din stomac, simți un gol atunci când e ceva bun, sau efectiv te doare, te faci ghem și stai așa până trece”, a spus Florentina Raiciu, conform sursei citate.

Reclamă
Citește și:
facebook whatsapp LinkedIn twitter email
Închide căutarea