Închide meniul
Foto

Prin ce calvar a ajuns să treacă bărbatul acuzat de Laurențiu Reghecampf că i-a distrus căsnicia cu Anamaria Prodan

Publicat: 10 iunie 2022, 17:19

Ce a putut să facă Anamaria Prodan în ziua procesului de divorț cu Laurențiu Reghecampf

Ce a putut să facă Anamaria Prodan în ziua procesului de divorț cu Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf / Instagram Anamaria Prodan

  • Presupusul amant al Anamariei Prodan trăieşte un adevărat calvar
  • România – Finlanda va fi în direct la Antena 1, pe 11 iunie, de la 21.45

Presupusul amant al Anamariei Prodan trăiește momente de coșmar. E un calvar pentru bărbatul acuzat de Laurențiu Reghecampf că i-a distrus cănicia. Dan Alexa e la pământ pe plan profesional. Cariera sa e în declin și e aproape să fie dat afară de la echipa pe cae o antrenează.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Alexa a ajuns să antreneze în Liga 3 și tocmai a ratat promovarea cu CSM Reșița. Conducerea echipei e nemulțumită că presupusul amant al Anamariei Prodan și-a ratat obiectivul și nu vrea să-i mai prelungească contractul.

Calvarul prin care trece Dan Alexa, presupusul amant al Anamaria Prodan

”Urmează să facem o analiză atentă și să vedem ce urmează. Dan Alexa și-a încheiat contractul după ratarea obiectivului. Contractul i s-ar fi prelungit automat dacă ajungeam în Liga 2. Nu am vorbit, dar cel mai probabil nu va continua la Reșița.

Reclamă

În aceeași situație sunt și mulți dintre jucători. Vom avea o întâlnire și cu domnul primar, vom analiza de ce nu ne-a ieșit și vom stabili împreună ce e de făcut de acum încolo. Un lucru e cert, toată lumea și-a dorit această promovare.

Jucătorii, antrenorii, aveau bonusuri importante, nu se pune problema de lipsă de motivație sau alte lucruri de genul ăsta. S-a plâns în vestiar, jucătorii erau devastați„, a spus Cristian Bobar, președintele de la CSM Reșița, conform Express de Banat.

Reclamă

CSM Reșita a fost învinsă de CSC Dumbrăvița în barajul de promovare în Liga 2. Nimic nu anunța o astfel de surpriză. A fost 1-1 după 120 de minute și totul s-a decis la lovituri de departajare.

Cu 4-2 s-a impus CSC Dumbrăvița la penalty-uri. Cristea și Munteanu au ratat și l-au făcut pe „Chirurg” să sufere una dintre cele mai grele înfrângeri din momentul în care s-a apucat de antrenorat.

Laurenţiu Reghecampf, dărâmat de scandalul dintre Anamaria Prodan şi Dan Alexa

În primăvara lui 2019, Dan Alexa a avut parte de un episod incredibil alături de Anamaria Prodan, care şi la acea vreme era impresarul său. Femeia i-a tras un pumn lui Alexa, chiar în fața camerelor de filmat.

Reclamă 4 / 0/3

Laurenţiu Reghecampf nu a uitat și tocmai a lansat un atac fără precedent la adresa soției sale. A dezvăluit că incidentul cu Alexa, cel despre care s-a speculat că ar fi avut o relaţie cu Anamaria Prodan, i-a stricat căsnicia.

În primul rând, ce a făcut Ana este foarte urât. Uită-te la tine în primul rând, ce ai făcut tu! Analizează-te pe tine. Ai fost tu cea mai corectă? Ai făcut tu cum trebuie lucrurile în relația cu mine, iar eu am greșit mereu? Eu nu mai văd nimic, pentru mine este egal cu zero. Doar respectul că este mama lui Bebe, în rest nimic.

Clar m-a deranjat foarte tare (n.r. – scandalul cu Dan Alexa). Îmi pare rău că nu am luat decizia încă de atunci. Sincer, da, am suferit din dragoste. Dacă mă întrebi de episodul ăla, da, rău de tot. Nu mi-aș fi închipuit niciodată că Anamaria poate să facă așa ceva (n.r. – Reghecampf nu a precizat dacă a fost afectat de scandal sau de zvonurile legate de infidelitatea soţiei sale)„, a spus Laurenţiu Reghecampf într-un podcast, scriu cei de la click.ro.

Anamaria Prodan s-a îmbrățișat cu un alt bărbat de față cu Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au întâlnit la un local de lux din Parcul Herăstrău. Aceștia nu s-au băgat în seamă și nici măcar nu s-au salutat.

Laurențiu Reghecampf și-a dat întâlnire la restaurantul din Herăstrău cu Mihai Rotaru, patronul echipei Universitatea Craiova, pentru a discuta despre planurile pentru sezonul următor. La masă alăturată s-a aflat Anamaria Prodan, conform fanatik.ro.

Reghe nu și-a băgat în seamă soția și nici nu a salutat-o. S-a ridicat de la masă și a plecat, după ce a terminat discuția cu Rotaru. După retragerea antrenorului, Anamaria Prodan s-a așezat la masă lângă Mihai Rotaru.

Spre deosebire de Reghecampf, Rotaru a fost bucuros să se întâlnească cu Anamaria Prodan. Omul de afaceri s-a ridicat de la masă și a luat-o în brațe pe soția antrenorului său.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” Vezi toate știrile
Pe același subiect
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan
Diverse • 13:01
FOTO
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
Ce a putut spune Bebeto când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Diverse • 27 mart., 9:02
FOTO
Ce a putut spune Bebeto, fiul lui Laurenţiu Reghecampf şi al Anamariei Prodan, când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Verdictul lui Dan Alexa, după ce a analizat lupta pentru titlul din Liga 1
Liga 1 • 25 mart., 8:32
Verdictul lui Dan Alexa, după ce a analizat lupta pentru titlul din Liga 1: „Este reţeta succesului!”
Anamaria Prodan ia lecții de box de la Ronald Gavril
Diverse • 24 mart., 8:04
FOTO
Anamaria Prodan ia lecții de box de la Ronald Gavril! Vedeta, videoclip de senzație alături de iubitul ei
A apărut verdictul lui Dan Alexa în scandalul de la Rapid. Ce a spus despre problemele cu legea ale lui Daniel Niculae
Liga 1 • 21 mart., 19:21
Verdictul lui Dan Alexa, după ce a văzut scandalul de la Rapid. Anunţ ferm despre Daniel Niculae: „S-a exagerat foarte mult!”