Închide meniul
Foto

„Prințișorul Craiovei” face senzație alături de noua iubită, în restaurantele de fițe din Mykonos. Au dat tonul distracției

Publicat: 5 august 2023, 17:15

Reclamă
„Prințișorul Craiovei” face senzație alături de noua iubită, în restaurantele de fițe din Mykonos. Au dat tonul distracției

"Prințișorul Craiovei" face senzație, alături de noua iubită, în restaurantele de fițe din Mykonos

Adrian Mititelu Jr şi Oana Marica / Colaj Instagram

„Prințișorul Craiovei” face senzație alături de noua iubită. Adrian Mititelu Jr se relaxează alături de Oana Marica în restaurantele de fițe din Mykonos. Cei doi au dat tonul distracției în una dintre cele mai scumpe stațiuni din Grecia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fiul patronului lui FC U Craiova 1948 s-a afișat numai în locații de lux în această vară. Adrian Mititelu Jr este acum pe „insula miliardarilor” și o are alături pe fosta logodnică a lui Marius Niculae.

„Prințișorul Craiovei” face senzație alături de noua iubită

Chiar dacă nu au confirmat că formează un cuplu, cei doi au fost văzuți în ipostaze tandre. Chiar au fost surprinși de paparazzi într-un moment în care nu s-au mai ascuns și s-au sărutat de față cu toată lumea.

Mititelu Jr și Oana Marica continuă să evite să se afișeze împreună în pozele postate pe rețelele sociale. Totuși, s-au fotografiat în aceleași locații de fițe din Mykonos. Tânăra care s-ar iubi cu „Prințișorul Craiovei” și-a uluit cei peste 250.000 de urmăritori de pe contul de Instagram. Este de o frumusețe ieșită din comun (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS). Milionarul Mititelu Jr pare a face totul pentru a o impresiona!

Poreclită „Bunesa de la Urlați”, Oana Marica este învăţată cu luxul. Are un salon de înfrumuseţare în zona de nord a Capitalei şi conduce un Bentley. A fost la un pas să se căsătorească cu fostul internațional român Marius Niculae. „Săgeată” i-a oferit un inel cu diamant în Dubai, dar nu a mai ajuns cu Oana la altar. În momentul despărţirii, au apărut informaţii că tânăra l-ar fi lăsat pe fostul internaţional fără mai multe obiecte de lux. A negat vehement.

Reclamă

Marius Niculae nici nu mai locuia în Lisabona, era căsătorit când a vândut casa aceea. Nu am nicio legătură cu pierderile lui. Nu este într-o poziție proastă în momentul de față, în continuare are diverse business-uri. Probabil nu a fost conexiunea respectivă. Ceva nu a funcționat. Eu cred că 80% dintre noi am avut relații cu împăcări și despărțiri. Deja am trecut amândoi peste relația asta”, spunea Oana Marica.

Adrian Mititelu Jr a stat departe de FC U Craiova 1948, în startul acestui sezon. Oltenii nu au avut startul dorit de campionat și au pierdut pe linie în primele trei etape din Liga 1.

Cine este bărbatul care l-a lăsat fără fosta iubită pe Adrian Mititelu Jr

Adrian Mititelu Jr a fost într-o relație și cu Andra Apostol, dar s-au despărțit anul trecut. Milionarul a fost părăsit de tânăra poreclită „Angelina Jolie de România”. Fata n-a stat singură multă vreme după ce s-a despărțit de „Prințișor”.

Reclamă 4 / 0/3

Bărbatul care a recucerit-o pe „Angelina Jolie de România” se numește Ștefan. Cei doi s-au afișat deja împreună și par mai fericiți ca niciodată.

Andra Apostol și Ștefan au fost timp de opt ani împreună, înainte ca tânăra să-l cunoască pe Adrian Mititelu Jr. „Prinţişorul Craiovei” s-a despărţit de „Angelina Jolie de România”, dar îşi doreşte un copil. A oferit un interviu în cadrul căruia a vorbit despre viaţa personală şi a recunoscut că şi-ar dori să devină tată.

Mama mai încearcă ea din când în când, dar ştie că nu prea îmi place să vorbesc, tata nu mă întreabă niciodată, dar şi-ar dori să aibă un nepoţel din partea mea. Şi eu mi-aş dori, dar nu ţine numai de mine, când va veni momentul”, a spus Adrian Mititelu Jr. pentru antenastars.ro.

Adrian Mititelu Jr. a vorbit şi despre femeile din viaţa lui. Acesta a spus că îi plac româncele.

Întotdeauna o femeie din România nu se compară cu nicio altă femeie din oricare altă ţară, în sensul că avem femei foarte frumoase şi îngrijite. Până la urmă şi aceste femei pe care le numeşte presa femei tunate sunt tot pentru faptul că sunt femei îngrijite şi vor să arate bine. Nu am un tipar, îmi plac femeile care se şi arată într-un fel, n-aş putea să fac abatere de la acest lucru”, a mai spus Adrian Mititelu Jr.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:10 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe de start 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” Vezi toate știrile
Citește și