Închide meniul
Foto

„Prinţişorul Craiovei”, gesturi tandre cu noua iubită. A pus capăt zvonurilor şi a răsfăţat-o de faţă cu toată lumea

Publicat: 25 iulie 2023, 10:07

Reclamă
„Prinţişorul Craiovei”, gesturi tandre cu noua iubită. A pus capăt zvonurilor şi a răsfăţat-o de faţă cu toată lumea

"Prinţişorul Craiovei", gesturi tandre cu noua iubită

Adrian Mititelu Jr şi Oana Marica / Colaj Instagram

„Prinţişorul Craiovei” a făcut gesturi tandre cu noua lui iubită. Adrian Mititelu Jr a pus capăt zvonurilor şi şi-a asumat relaţia cu Oana Marica. Tânăra este chiar fosta logodnică a lui Marius Niculae.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fiul patronului de la FC U Craiova 1948 şi-a găsit fericirea în braţele Oanei Marica. Mititelu Jr era singur, după despărţirea de Andra Apostol, cea care este poreclită „Angelina Jolie de România”.

„Prinţişorul Craiovei”, gesturi tandre cu noua iubită

După ce s-a afişat cu Oana Marica pe cea mai scumpă insulă din Grecia, Mykonos, milionarul român a ales o destinaţie surprinzătoare. Mititelu Jr. şi fosta iubită a lui Marius Niculae au fost fotografiaţi de paparazzi la Neptun.

Potrivit spynews.ro, cei doi îndrăgostiţi au apărut într-un beach bar la malul Mării Negre. Chiar dacă au refuzat până acum să confirme că sunt împreună, cei doi nu s-au mai ascuns şi s-au sărutat de faţă cu toată lumea (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Mititelu Jr şi Oana Marica au fost văzuţi în mai multe ipostaze tandre, la bar. După, aceştia s-au dus spre plajă, însoţiţi de omul de afaceri Nuredin Beinur.

Reclamă

Oana Marica a fost logodită cu Marius Niculae. „Săgeată” i-a oferit un inel cu diamant în Dubai, dar nu a mai ajuns cu Oana la altar. În momentul despărţirii, au apărut informaţii că tânăra l-ar fi lăsat pe fostul internaţional fără mai multe obiecte de lux. A negat vehement.

Marius Niculae nici nu mai locuia în Lisabona, era căsătorit când a vândut casa aceea. Nu am nicio legătură cu pierderile lui. Nu este într-o poziție proastă în momentul de față, în continuare are diverse business-uri. Probabil nu a fost conexiunea respectivă. Ceva nu a funcționat. Eu cred că 80% dintre noi am avut relații cu împăcări și despărțiri. Deja am trecut amândoi peste relația asta”, spunea Oana Marica.

„Bunesa de la Urlați” este învăţată cu luxul. Are un salon de înfrumuseţare în zona de nord a Capitalei şi conduce un Bentley. Are peste 250.000 de urmăritori pe contul de Instagram.

Reclamă 4 / 0/3

„Prinţişorul Craiovei” a uitat de perioada „de sărăcie”, în care trăia cu 3.000 de euro pe lună

Potrivit gsp.ro, Adrian Mititelu jr şi Oana Marica au fost mai întâi în Santorini, de unde au plecat cu elicopterul la Mykonos. Sursa citată notează că Adrian Mititelu jr achită note de mii de euro la restaurant, iar el şi Oana Marica nu ratează nicio petrecere de pe „Insula Miliardarilor”.

Adrian Mititelu jr face tot posibilul să uite de clipele în care a fost nevoit să se reţină de la multe plăceri. „Prinţişorul Craiovei” şi Oana Marica au dat startul vacanţelor chiar înainte de a începe vara. El şi fosta logodnică a lui Marius Niculae au fost plecaţi în luna mai în Spania, la Marbella, după care au zburat spre Monaco în luna iunie. Recent, cei doi au ajuns în Grecia, distrându-se mai întâi în Santorini. Nu puteau rata „Insula Miliardarilor”, acolo unde au petrecut în trecut celebrităţi precum Beyonce şi Jay Z, Paris Hilton, Leonardo DiCaprio, Lindsay Lohan Kim Kardashian sau Kanye West.

Băiatul lui Adrian Mititelu pare că nu a făcut niciun buget de cheltuieli în această vară, singurul scop fiind distracţia maximă. El le-a arătat tuturor cum s-a plimbat cu iahtul în Grecia. El declara, în trecut, că a fost nevoiţi să trăiască în „sărăcie”, alături de familia lui, cu 3.000 de euro pe lună.

Am avut vreo patru ani de sărăcie. Și din cauza FRF când ne-a dezafiliat în 2011, și din cauza patronului celeilalte echipe din Craiova, am avut patru ani în care toată familia mea am trăit cu 3.000 de euro pe lună. Toți.

E foarte puțin pentru șase persoane. A fost o sărăcie forțată de împrejurări, nu pentru că am fi făcut noi ceva greșit în afaceri. Ne-au fost contestate niște terenuri”, a declarat Adrian Mititelu Jr pentru Fiţă cu Adiţă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și