Închide meniul
Foto

„Prinţişorul Craiovei”, o nouă aroganţă! Cu cine a fost surprins Adrian Mititelu Jr. şi în ce ipostază a fost văzut

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 2 decembrie 2021, 14:29

„Prinţişorul Craiovei”, o nouă aroganţă! Cu cine a fost surprins Adrian Mititelu Jr. şi în ce ipostază a fost văzut

Adrian Mititelu Jr. a răbufnit şi vinde FC U Craiova 1948

Instagram Adrian Mititelu Jr

„Prinţişorul Craiovei” a fost surprins alături de fundaşul celor de la FC Voluntari, Gabi Tamaş, într-o ipostază în care nu şi-ar fi dorit. Chiar înaintea meciului direct de duminică, de la ora 16.00, au apărut imagini cu cei doi care au petrecut într-un local.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Prinţişorul Craiovei”, o nouă aroganţă

FC U Craiova 1948 – FC Voluntari se joacă chiar în acest weekend, lucru care nu i-a împiedicat pe Adrian Mititelu Jr şi Gabi Tamaş să iasă împreună în oraş. Cei doi nu au fost singuri. Au fost însoţiţi de mai mulţi prieteni. Dacă Gabi Tamaş a consumat vin din pahar, Prinţişorul Craiovei a trecut la un alt nivel. Spre finalul discuției, Mititelu Jr. s-a decis să bea direct din sticlă, anunţă spynews.ro.

Citește și:

Gabi Tamaş şi finanţatorul Craiovei, întâlnire înaintea meciului direct

Adrian Mititelu Jr şi Gabi Tamaş au început cu vin alb, apoi ar fi dat pe gât şi câteva shot-uri, susţine sursa citată. Totul, cel mai probabil în cinstea meciului ce va avea loc chiar la sfârșitul acestei săptămâni. După acest moment surprins de paparazzi, Adrian Mititelu Jr. a început să gesticuleze, asta în timp ce ceilalți bărbați, inclusiv Gabi Tamaș, sunt atenți la ceea ce vrea să spună. Se pare că Gabi Tamaș chiar a izbucnit la un moment dat. Ar fi făcut un gest obscen de față cu toți ceilalți, asta în timp ce se afla în picioare.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
Vezi toate știrile
Citește și