Închide meniul

„Prinţişorul Craiovei”, o nouă aroganţă! Ipostaza în care a fost văzut. I-a lăsat mască pe toţi

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 7 septembrie 2021, 9:29

„Prinţişorul Craiovei, o nouă aroganţă! Ipostaza în care a fost văzut. I-a lăsat mască pe toţi

Adrian Mititelu Jr. propune un jucător la naţionala României

Adrian Mititelu Jr, într-o conferință de presă / Hepta

„Prinţişorul Craiovei” loveşte din nou. Acesta profită de pauza competiţională din Liga I şi are grijă şi de viaţa sa personală. Adrian Mititelu Jr. a fost văzut la o sală de sport, acolo unde a tras tare la toate aparatele. S-a oprit însă pentru o clipă şi şi-a făcut mai multe poze şi filmuleţe pe care le-a postat pe Instagram.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Prinţişorul Craiovei”, mare amator de sport

„Prinţişorul Craiovei” s-a lăsat de fotbal, dar continuă să fie un mare amator de sport. Când nu se ocupă de afacerile familiei sau nu are treabă la club, acolo unde este preşedintele lui FCU Craiova 1948, în lipsa tatălui său, Mititelu Jr îşi umple timpul cu exerciţii la sală. Are un corp de invidiat, dar nu vrea să renunţe nici aşa la sport.

Adrian Mititelu Jr., extravaganţe de mii de euro

La împlinirea vârstei de 25 de ani, şeful lui FCU Craiova 1948 şi-a achiziţionat un ceas extrem de scump în urmă cu câteva zile. Gurile rele spun că Rolex-ul model limitat ar costa 60.000 de euro, dar „Prinţişorul Craiovei” neagă cu vehemenţă. Mai mult, a răbufnit şi la adresa celor care i-au contestat achiziţiile extravagante.

Adrian Mititelu Jr. rupe tăcerea. „Prinţişorul Craiovei” dezvăluie că este un iubitor al ceasurilor şi că are mai multe în colecţia sa. „Ceasul cu care m-am afișat, în primul rând, nu costă 60.000 de euro, dar nici nu pot să spun care a fost prețul lui. Am mai multe ceasuri, sunt niște bunuri, până la urmă, dar, dacă nu ești pasionat, nu poți să-ți cumperi, oricât de mulți bani ai avea.

Niciodată nu mi-a plăcut lauda, consider că fiecare își cumpără ce vrea, ce își permite, ce îi place. Eu îmi cumpăr un lucru dacă îmi place foarte mult. Mai am lucruri de valoare, dar cred că orice om are, în limitele sale. Nu îmi place să epatez, dar îmi place să port exact ceea ce mă reprezintă, fie că vorbim aici de bijuterii, haine, încălțări. Fiecare om are stilul lui. Așa și eu, am stilul meu și imaginea mea e fix așa cum vreau să fie”, a spus Adrian Mititelu Jr., conform cancan.ro.

Reclamă

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB Vezi toate știrile
Citește și