Închide meniul
Foto

„Psihopat violent!” O femeie celebră face dezvăluiri incredibile despre întâlnirea pe care a avut-o cu Vladimir Putin. „M-a strâns de mână și s-a holbat la mine!”

Antena Sport Publicat: 5 martie 2022, 9:14

Reclamă
„Psihopat violent!” O femeie celebră face dezvăluiri incredibile despre întâlnirea pe care a avut-o cu Vladimir Putin. „M-a strâns de mână și s-a holbat la mine!”

Suzy Cortez l-a înțâlnit personal pe Vladimir Putin

Colaj Instagram

Suzy Cortez, câștigătoarea concursului Miss BumBum 2015, s-a întâlnit cu Vladimir Putin în 2018, la Campionatul Mondial de fotbal desfășurat în Rusia. Modelul brazilian, care a pozat goală în reviste pentru bărbați, a dezvăluit că președintele rus a speriat-o prin atitudinea lui.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Suzy Cortez, dezvăluiri incredibile despre întâlnirea pe care a avut-o cu Vladimir Putin

„Putin m-a strâns de mână și s-a holbat la mine câteva minute, ceea ce m-a speriat puțin. Pe tot parcursul evenimentului stătea pe un fel de tron ​​și când voia să-mi spună ceva, vorbea cu secretară, iar secretara venea la mine și îmi transmitea.

M-a lăudat foarte mult și m-a invitat să vizitez Rusia ori de câte ori voiam eu. După ce a sosit Putin, o mașină guvernamentală m-a dus unde voiam eu. Mi s-a părut foarte ciudat pentru că nu știam dacă sunt protejată sau supravegheată. Am stat o săptămână și m-am întors în Brazilia. Am spus că dacă pot, mă voi întoarce în Rusia. Dar astăzi sunt sigură că eram în pericol la Moscova”, a povestit Suzy Cortez, citată de Daily Star.

Suzy Cortez are peste 2.1 milioane de urmăritori pe rețelel de socializare. Modelul brazilian e cunoscută în lumea sportului pentru că pozează provocator în tricoul echipelor de fotbal.

Suzy Cortez: „Putin e un psihopat violent!”

Cortez l-a criticat aspru pe Vladimir Putin pentru războiul început în Ucraina. Femeia l-a numit pe președintele rus „psihopat violent”.

Reclamă

Toate informațiile despre războiul din Ucraina sunt AICI, pe observatornews.ro!

„Putin s-a dovedit a fi un adevărat psihopat violent când a declarat război Ucrainei. Am fost în Rusia la Cupa Mondială, am fost muza lor, l-am întâlnit personal pe Putin și astăzi mi-am aruncat la gunoi toate tricourile pe care le-am câștigat acolo. Am aruncat și mascota din 2018 pe care am câștigat-o la Moscova. Eliberați Ucraina„, a transmis Suzy Cortez, pe Twitter.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
Vezi toate știrile
Citește și