Închide meniul
Foto

„Râdeau de mine!” Leonard Doroftei şi momentul când un bărbat a încercat să îl umilească: „Mamă, cum l-am bătut! L-am rupt!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 13 martie 2024, 16:36

„Râdeau de mine!” Leonard Doroftei şi momentul când un bărbat a încercat să îl umilească: „Mamă, cum l-am bătut! L-am rupt!”

Leonard Doroftei şi momentul când un bărbat a încercat să îl umilească

Leonard Doroftei

Leonard Doroftei a vorbit despre momentul când un bărbat a încercat să îl umilească. Leonard Doroftei a făcut o dezvăluire de senzaţie despre participarea la Jocurile Olimpice din Barcelona, din 1992. Fostul campion mondial la box a spus că, înaintea competiţiei, a fost ironizat de adversari din cau

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Leonard Doroftei a spus că şi-a luat revanşa în ring, chiar în faţa adversarului care l-a ironizat. „Moşu” l-a învins chiar în primul tur de la Jocurile Olimpice de la Barcelona, competiţie la care românul a obţinut medalia de bronz.

Leonard Doroftei şi momentul când un bărbat a încercat să îl umilească

La Barcelona, m-am pus la rând cu legitimația. Unul de la rând, mare, se uită la mine și îmi zice ceva. Mi-a cerut legitimația. S-a uitat pe ea apoi s-a întors spre unul din față și a început să râdă.

Râdeau de mine că sunt mic. Primul meci a fost cu el, era mexican (n.r. – Edgar Ruiz). Mamă, cum l-am bătut!! Avea stil greoi, de profesionist. Eu eram în viteză. Bam, bam! I-am rupt. Na, să mai râzi”, a spus Leonard Doroftei la gsp.ro.

Fiica de 20 de ani a lui Leonard Doroftei, apariţie colosală în costum de baie

Fiica de 20 de ani a lui Leonard Doroftei a avut o apariţie colosală în costum de baie. Vanessa Doroftei şi-a uluit urmăritorii de pe reţelele sociale cu imaginile postate din vacanţă.

Reclamă

Trei copii are fostul mare campion Leonard Doroftei, iar Vanessa este unica lui fiică. Tânăra este de o frumuseţe ieşită din comun (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS). Vanessa se bucură de o vacanţă la plajă, iar imaginile postate pe contul ei de Instagram au primit zeci de aprecieri. Chiar şi mama ei, Monica Doroftei, a reacţionat când a văzut fotografiile.

Frumoasa mea dragă! Vacanţă frumoasă„, i-a scris Monica Doroftei. Vanessa a primit şi alte mesaje spectaculoase.

Leonard Doroftei spunea că fiica lui ia în calcul să revină în România. Dorul de ţară al fiicei sale este unul mare şi, din acest motiv, preferă să stea majoritatea timpului închisă în cameră.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
Vezi toate știrile
Citește și