Închide meniul
Foto

Fiica de 20 de ani a lui Leonard Doroftei, apariţie colosală în costum de baie. Cât de frumoasă este Vanessa

Reclamă

Publicat: 12 martie 2024, 9:08

Fiica de 20 de ani a lui Leonard Doroftei, apariţie colosală în costum de baie. Cât de frumoasă este Vanessa

Fiica de 20 de ani a lui Leonard Doroftei, apariţie colosală în costum de baie

Leonard şi Vanessa Doroftei / Instagram

Fiica de 20 de ani a lui Leonard Doroftei a avut o apariţie colosală în costum de baie. Vanessa Doroftei şi-a uluit urmăritorii de pe reţelele sociale cu imaginile postate din vacanţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Trei copii are fostul mare campion Leonard Doroftei, iar Vanessa este unica lui fiică. Tânăra este de o frumuseţe ieşită din comun (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Fiica de 20 de ani a lui Leonard Doroftei, apariţie colosală în costum de baie

Vanessa se bucură de o vacanţă la plajă, iar imaginile postate pe contul ei de Instagram au primit zeci de aprecieri. Chiar şi mama ei, Monica Doroftei, a reacţionat când a văzut fotografiile.

Frumoasa mea dragă! Vacanţă frumoasă„, i-a scris Monica Doroftei. Vanessa a primit şi alte mesaje spectaculoase.

Leonard Doroftei spunea că fiica lui ia în calcul să revină în România. Dorul de ţară al fiicei sale este unul mare şi, din acest motiv, preferă să stea majoritatea timpului închisă în cameră.

Reclamă

Ea nu s-a regăsit aici, stă de 4 ani în casă. Stă numai în cameră. Singura ei vacanță e când merge în România”, a spus Leonard Doroftei pentru gsp.ro.

Ce a putut să spună Leonard Doroftei despre unica sa fiică

Vanessa Doroftei, fiica marelui nostru campion, este răsfăţata familiei. Într-unul dintre rarele interviuri despre familia sa, Leonard Doroftei a vorbit la superlativ despre fiica sa, care vrea să devină medic. Doroftei a făcut chiar o glumă virală pe seama fiicei sale, care este de o frumuseţe uimitoare.

Norocul ei că seamănă cu maică-sa„, a glumit Doroftei, care a oferit şi alte detalii despre superba sa fiică. Vanessa visează să devină medic.

Reclamă 4 / 0/3

Vanessa e la colegiu și, din discuțiile pe care le mai avem așa, la o masă, sperăm că vom avea și un doctor în familie„, a mai dezvăluit Leonard Doroftei într-un interviu acordat în trecut.

Leonard Doroftei a ajuns la profesioniști în anul 1997 și s-a retras din box în 2004, având un palmares impresionant. 24 de meciuri, 22 de victorii, o remiză și o înfrângere este bilanțul său.

Soţia lui Leonard Doroftei, dezvăluiri rare despre soţul său

Soţia lui Leonard Doroftei a făcut dezvăluiri rare despre soţul său. Într-un interviu rar acordat în urmă cu câţiva ani, Monica Doroftei a vorbit despre momentul în care s-au cunoscut, dar şi despre cererea în căsătorie.

Monica l-a cunoscut pe Leonard Doroftei la vârsta de 16 ani. Întâlnirea dintre cei doi nu a fost una programată, iar soţia lui Leonard Doroftei „a dat vina” pe destin. Cu emoţie în glas, Monica Doroftei şi-a adus aminte şi de momentul în care a fost cerută în căsătorie de soţul său. Cei doi sunt împreună de peste 30 de ani şi au 3 copii superbi.

Ne-am cunoscut în primăvara anului 1992,la mătușa lui,respectiv nașa părinților mei. Cred că a fost destinul, pentru că inițial nu am vrut să-i însoțesc pe ai mei în acea vizită. Aveam 16 ani și nu exagerez când spun că a fost dragoste la prima vedere. Pur și simplu am rezonat! Era un tip vesel, interesant și…mai ales curios! Mi-a pus o grămadă de întrebări… acum ne amuzăm când ne amintim!… am fost supusă, practic, unui test de personalitate. Și acum îmi aduc aminte cum era îmbrăcat și felul în care încerca să se apropie de mine. În timp am descoperit la el o grămadă de calități: inteligență, inventivitate, blândețe, curaj ,iubire necondiționată și lista poate să continue.

Trecuseră doi ani și jumătate și ne aflam pe stradă ,simțeam că nu mai putem sta unul departe de celălalt și dintr-o dată mi-a spus că mă iubește și că vrea sa fim împreună și că-și dorește mai mult decât orice sa fiu soția lui. Am simțit că leșin! Îl iubeam cu toată ființa mea„, a spus Monica Doroftei în trecut, conform femeide10.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și