Închide meniul
Foto

Răspunsul fabulos al Valentinei Pelinel atunci când a fost întrebată câţi copii are Cristi Borcea

Publicat: 6 septembrie 2023, 9:20

Reclamă
Răspunsul fabulos al Valentinei Pelinel atunci când a fost întrebată câţi copii are Cristi Borcea

Sacrificiile pe care le face Cristi Borcea pentru cei 9 copii pe care îi are cu 4 femei

Cristi Borcea şi Valentina Pelinel / Instagram

Valentina Pelinel nu a fost pusă deloc în dificultate atunci când a fost întrebată câţi copii are Cristi Borcea. Ea a dat un răspuns care îi va plăcea cu siguranţă omului de afaceri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valentina Pelinel îi consideră pe toţi copiii lui Cristi Borcea ca fiind şi copiii ei, chiar dacă i-a născut doar pe 3 dintre aceştia: Indira, Rania şi Milan.

Răspunsul fabulos al Valentinei Pelinel atunci când a fost întrebată câţi copii are Cristi Borcea

Sunteţi frumoşi. Câţi copii are Borcea?”, a întrebat-o un internaut pe Valentina Pelinel.

Avem 9 copii. Să ne trăiască. Şi tuturor să le trăiască copiii”, a răspuns Valentina Pelinel.

Valentina Pelinel şi Cristi Borcea au avut zilele trecute un eveniment important în familie. Cei doi au fost naşi de botez. La eveniment a luat parte şi băiatul Valentinei Pelinel şi al lui Cristi Borcea, Milan.

Reclamă

Valentina Pelinel şi Cristi Borcea, naşi de botez! Soţia milionarului a spus ce s-a întâmplat la eveniment: „Să fie cu noroc”

Valentina Pelinel şi Cristi Borcea s-au fotografiat la botezul la care au fost naşi. În timpul ceremoniei a apărut un curcubeu, fapt dezvăluit de Valentina Pelinel.

Să ne trăieşti, Nicholas! Milan ne-a fost alături la creştinarea finuţului nostru şi un curcubeu frumos s-a arătat pe cer! Să fie cu noroc!”, a scris Valentina Pelinel pe Instagram.

Familia Borcea a ţinut-o în ultima vreme din petrecere în petrecere. Pe 15 august, de Sfânta Maria, Valentina şi Cristi Borcea au sărbătorit onomastica gemenelor, Indira Maria şi Rania Maria.

Reclamă 4 / 0/3

Fie ca Sfânta Fecioară Maria, al cărei nume îl porţi, să te ocrotească şi să îţi lumineze drumul în viaţă! La Mulţi Ani, Maria!”, a scris Valentina Pelinel pe Instagram. Ea a publicat un colaj cu ambele fete pe care le are cu Cristi Borcea pe Instagram. Atât Indira, cât şi Rania se numesc şi Maria.

Cristi Borcea are nouă copii cu patru femei

Cristi Borcea are nouă copii cu patru femei. Din primul mariaj, cu Mihaela Borcea, milionarul îi are pe Patrick (24 de ani), Melissa și Angelo (ambii au 20 de ani). Cu cea de a doua soţie, Alina Vidican, Cristi Borcea are un băiat și o fată, pe George Alexandru (10 ani) și Gloria (7 ani). În timp ce era căsătorit cu Alina Vidican, Cristi Borcea a avut o relaţie cu avocata Simona Dana Voiculescu. Şi cu ea Cristi Borcea are o fetiţă, Andreina Carolyn Christine (14 ani).

Chiar dacă are 9 copii, Cristi Borcea spunea că şi-ar dori şi al zecelea copil.

În 4 ani de pușcărie am făcut 4 copii. Am patru copii concepuți în detenție. Cei trei cu Valentina și Gloria, din cea de-a doua căsătorie. Nu am fost niciodată la camera nupțială. Toți sunt făcuți în permisie. Mi-a trecut și mie mai ușor. Am avut adrenalină, stimulent”, spunea Cristi Borcea în emisiunea lui Ovidiu Ioaniţoaia.

Ce studii are, de fapt, Cristi Borcea! Cum este descris milionarul de foştii lui profesori

S-a aflat ce studii are, de fapt, Cristi Borcea. Milionarul român a absolvit Liceul Industrial 26 din Bucureşti, însă nu a reuşit să-şi ia examenul de maturitate, Bacalaureatul, la vârsta de 18 ani, ci mult mai târziu.

Cristi Borcea este unul dintre cei mai bogaţi români, cu o avere de sute de milioane de euro în cont.

Directorul liceului pe care l-a absolvit Cristi Borcea a oferit detalii despre fostul său elev. Gică Maftei a declarat, în trecut, că fostul şef de la Dinamo era un elev liniştit, dar mediocru.

Reclamă

Era un băiat liniștit, care venea la cursuri alături de alți șase colegi, toți îngrămădiți într-o Dacie verde. Puneau bani de benzină prin rotație. Era un elev mediocru. Cred că-i plăcea cartea cum îi place ochiului sarea”, a declarat Gică Maftei, într-un interviu acorda în urmă cu ceva timp, pentru gsp.ro.

Cristi Borcea a obţinut diploma de Bacalaureat la mai bine de şapte ani distanţă după ce a terminat cursurile liceului. Mai exact, la vârsta de 26 de ani, milionarul trecea „examenul maturităţii”, atunci când era deja în conducerea lui Dinamo.

Ulterior, după acest pas, Cristi Borcea s-a înscris şi la Facultatea de Inginerie şi Management a Universităţii private Bioterra. Milionarul a absolvit facultatea cu brio, terminând-o aproape de vârsta de 30 de ani.

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:37 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu – Amir Hossein Hodaei e acum LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
Vezi toate știrile
Citește și