Închide meniul

Război în Ucraina | Cine ar fi, de fapt, „Bagheera”, lunetista care a omorât 40 de ucraineni, pentru armata lui Vladimir Putin

Publicat: 28 martie 2022, 15:56

Război în Ucraina | Cine ar fi, de fapt, „Bagheera, lunetista care a omorât 40 de ucraineni, pentru armata lui Vladimir Putin

Război în Ucraina | Cine ar fi, de fapt, "Bagheera", lunetista care a omorât 40 de ucraineni

Twitter ArmyInform

Război în Ucraina. Irina Starikova, poreclită „Bagheera”, a fost capturată de ucraineni, cu câteva zile în urmă. Lunetista ar fi omorât cel puţin 40 de ucraineni, printre care şi civili.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform The Sun, cunoscuta lunetistă din rândul militanților autoproclamatei Republici Populare Donețk are un trecut plin de mister. Ea ar fi, de fapt, fosta handbalistă cu numele Daniela Lazovic.

Irina Starikova, poreclită „Bagheera”, ar fi fost călugăriţă

Ea a fost arestată la un moment dat pentru trafic de droguri şi sursa citată anunţă că, la un moment dat al vieţii ei, ar fi fost chiar şi călugăriţă.

Reclamă

Conform observatornews.ro, „Bagheera” ar fi ucis cel puțin 40 de ucraineni în războiul declanșat de Vladimir Putin, inclusiv civili. După ce a fost rănită în luptă, rușii ar fi abandonat-o, în speranța că va muri.

„M-au abandonat. Știind că sunt rănită, pur și simplu au decis să mă abandoneze, în speranța că voi muri”, s-ar fi plâns lunetista, potrivit publicației Telegraf.

Reclamă

Război în Ucraina. Forţele ruse încearcă să stabilească un ”coridor” în jurul Kievului

Forţele ruse încearcă să stabilească un ”coridor” în jurul capitalei ucrainene pentru a bloca rutele de aprovizionare, pe fondul luptei continue în suburbiile Kievului, a declarat, luni, ministrul adjunct al Apărării al Ucrainei, Hanna Maliar, conform CNN.

”Inamicul încearcă să facă un coridor în jurul Kievului şi să blocheze rutele de transport”, a declarat Hanna Maliar

”Apărarea Kievului continuă. Sunt implicate forţe terestre, forţe de asalt aerian, forţe de operaţiuni speciale, apărare teritorială. Locuitorii Kievului sunt, de asemenea, foarte activi în apărarea Kievului. Este foarte greu pentru inamic. Însă trebuie să discutăm sincer: La urma urmei, inamicul nu renunţă la eforturile de a ocupa Kievul. Pentru că a cuceri Kievul înseamnă, în esenţă, a cuceri Ucraina. Deci, acesta este scopul lor (trupelor ruse)”, a explicat oficialul ucrainean.

Reclamă 4 / 0/3

Război în Ucraina. Administraţia militară regională din Kiev a anunţat, luni, într-un comunicat, că zonele din jurul suburbiilor Bucha, Irpin, Hostomel şi Makariv (vest), precum şi ruta dinspre şi către oraşul Jîtomîr (vest) şi zonele la nord de Vîşhorod au rămas foarte periculoase şi predispuse să fie ţintele bombardamentelor forţelor ruse.

”În ultimele 24 de ore, au avut loc peste 40 de bombardamente ale trupelor ruse în zone de reşedinţă şi infrastructură socială”, se mai arată în comunicat.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:40, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa "tricolorilor"
Echipa naţională • 28 mart., 19:54
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor”
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024
EURO 2024 • 28 mart., 11:05
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!”
Oleksandr Zinchenko nu a stat pe gânduri după ce un fan şi-a aruncat telefonul pe teren! Reacţia genială a căpitanului Ucrainei
Fotbal extern • 27 mart., 17:00
Oleksandr Zinchenko nu a stat pe gânduri după ce un fan şi-a aruncat telefonul pe teren! Reacţia genială a căpitanului Ucrainei
Oleksandr Zinchenko, copleşit de emoţii, după calificarea Ucrainei la EURO: "Doar aşa putem câştiga". Dezvăluirea căpitanului
EURO 2024 • 27 mart., 11:47
Oleksandr Zinchenko, copleşit de emoţii, după calificarea Ucrainei la EURO: „Doar aşa putem câştiga”. Dezvăluirea căpitanului
Mesajul lui Volodimir Zelenski după calificarea Ucrainei la EURO 2024
EURO 2024 • 27 mart., 8:21
Mesajul lui Volodimir Zelenski după calificarea Ucrainei la EURO 2024