Închide meniul
Foto

Răzvan Burleanu a împlinit 40 de ani şi se mândreşte cu o soţie superbă. Se iubesc de peste 20 de ani

Valentin Pîrcălabu Publicat: 1 iulie 2024, 19:34

Reclamă
Răzvan Burleanu a împlinit 40 de ani şi se mândreşte cu o soţie superbă. Se iubesc de peste 20 de ani

Răzvan Burleanu a împlinit 40 de ani şi se mândreşte cu o soţie superbă. Se iubesc de peste 20 de ani

Răzvan Burleanu, într-o Adunare Generală a FRF / Hepta

Răzvan Burleanu a împlinit 40 de ani şi se mândreşte cu o soţie superbă. Cei doi se iubesc de peste 20 de ani, de pe vremea când erau în liceu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Soţia lui Răzvan Burleanu este o prezenţă discretă în spaţiul public, spre deosebire de soţul său care este şeful fotbalului din România. Anamaria şi Răzvan Burleanu se iubesc încă din liceu.

Răzvan Burleanu a împlinit 40 de ani şi se mândreşte cu o soţie superbă

Anamaria Tulumb şi Răzvan Burleanu au împreună o fiică pe care o iubesc enorm. De foarte puţine ori Răzvan Burleanu a apărut alături de familie în spaţiul public. În tinereţe, Anamaria Tulumb a câştigat Miss Boboc şi a cochetat cu modellingul. (VEZI ÎN GALERIA FOTO IMAGINI INCENDIARE CU SOŢIA LUI RĂZVAN BURLEANU)

Pe 1 iulie, Răzvan Burleanu a împlinit 40 de ani. Marele cadou poate veni marţi, când România luptă pentru sferturile de finală de la EURO 2024, în partida cu Olanda. Burleanu s-a născut la Focşani şi este preşedinte la FRF din 2014.

Edi Iordănescu, mesaj ferm înainte de România – Olanda: „Nu vă lăsaţi înşelaţi!”

Edi Iordănescu a avut un mesaj ferm înainte de meciul România – Olanda, din optimile de finală de la EURO 2024. Selecţionerul le-a transmis jucătorilor şi fanilor să rămână cu picioarele pe pământ după calificarea din faza grupelor. Tricolorii pot obţine o performanţă remarcabilă pe Allianz Arena.

Reclamă
Reclamă 4

În urmă cu 30 de ani, Anghel Iordănescu scria istorie la Pasadena. România învingea atunci Argentina, scor 3-2, graţie dublei lui Ilie Dumitrescu şi Gică Hagi. Acum pot da marea lovitură Edi Iordănescu şi Ianis Hagi.

„Când joci cu istoria în faţă, normal că te pregăteşti să pui tot ce e mai bun în joc. Nici măcar un amical nu îl pregăteşti superficial. Cu atât mai mult un meci care poate să te ducă în sferturi de finală la EURO 2024. Nu va fi uşor. Realist, spun că Olanda este favorită, are în favoarea ei palmaresul, experianţa, jucători de piaţă cu o valoare deosebită, cota de piaţă de aproape un miliard. Şi noi avem setul nostru de atuuri, am consolidat un grup solid şi avem o ţară care respiră în acelaşi timp echipa naţională.

(Poate fi Allianz Arena noua Pasadena?) Cu siguranţă că ne inspirăm şi din trecut, ne place să ne uităm la trecutul nostru frumos, au fost momente fantastice atunci. Eu am fost prezent acolo. Acum vorbim de altă generaţie, ne dorim să ne jucăm şansa şi o vom juca. Ştim că trebuie să jucăm aproape de perfecţiune pentru a scoate un rezultat bun. Nu vă lăsaţi înşelaţi de anumite momente din jocul Olandei sau de un rezultat. Sunt jucători valoroşi, meciul trecut ei erau deja calificaţi. Echipele de nivelul ăsta au o capacitate fantastică de a se aduna„, a declarat Edi Iordănescu la conferinţa de presă.

Reclamă

 

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
20:24

„Pleacă în decembrie cu 40 de milioane de euro!” Transferul lui Dennis Man poate spulbera toate recordurile. Condiţia pusă

20:20

Mark Cavendish a scris istorie în Turul Franţei! Britanicul l-a depăşit pe Eddy Merckx şi a stabilit un nou record

20:00

Universitatea Craiova a bifat al cincilea transfer al verii! Întăriri pentru titlu făcute de olteni: „Îşi betonează defensiva”

19:28

Gigi Becali a anunţat înlocuitorul ideal pentru Edi Iordănescu la naţionala României: „L-aş pune în 3 secunde!”

19:15

„Asta spune multe” Elias Charalambous a dezvăluit ce decizie au luat jucătorii lui FCSB de la EURO 2024: „Mi-au scris după meci”

19:12

Cosmin Contra a semnat contractul. Anunţul oficial a fost făcut pe ritmuri de manele

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic”
Citește și