Închide meniul

„Poate fi Allianz Arena noua Pasadena?” Edi Iordănescu, mesaj ferm înainte de România – Olanda: „Nu vă lăsaţi înşelaţi!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 iulie 2024, 18:46

Reclamă
„Poate fi Allianz Arena noua Pasadena? Edi Iordănescu, mesaj ferm înainte de România – Olanda: „Nu vă lăsaţi înşelaţi!

Edi Iordănescu, mesaj ferm înainte de România - Olanda

Edi Iordănescu, la conferinţa de presă / AS.ro

Edi Iordănescu a avut un mesaj ferm înainte de meciul România – Olanda, din optimile de finală de la EURO 2024. Selecţionerul le-a transmis jucătorilor şi fanilor să rămână cu picioarele pe pământ după calificarea din faza grupelor. Tricolorii pot obţine o performanţă remarcabilă pe Allianz Arena.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu cere concentrare maximă în lot şi a lăudat starurile lui Ronald Koeman. E convins că, după eşecul cu Austria, olandezii vor arăta total altfel.

Edi Iordănescu, mesaj ferm înainte de România – Olanda

În urmă cu 30 de ani, Anghel Iordănescu scria istorie la Pasadena. România învingea atunci Argentina, scor 3-2, graţie dublei lui Ilie Dumitrescu şi Gică Hagi. Acum pot da marea lovitură Edi Iordănescu şi Ianis Hagi.

„Când joci cu istoria în faţă, normal că te pregăteşti să pui tot ce e mai bun în joc. Nici măcar un amical nu îl pregăteşti superficial. Cu atât mai mult un meci care poate să te ducă în sferturi de finală la EURO 2024. Nu va fi uşor. Realist, spun că Olanda este favorită, are în favoarea ei palmaresul, experianţa, jucători de piaţă cu o valoare deosebită, cota de piaţă de aproape un miliard. Şi noi avem setul nostru de atuuri, am consolidat un grup solid şi avem o ţară care respiră în acelaşi timp echipa naţională.

(Poate fi Allianz Arena noua Pasadena?) Cu siguranţă că ne inspirăm şi din trecut, ne place să ne uităm la trecutul nostru frumos, au fost momente fantastice atunci. Eu am fost prezent acolo. Acum vorbim de altă generaţie, ne dorim să ne jucăm şansa şi o vom juca. Ştim că trebuie să jucăm aproape de perfecţiune pentru a scoate un rezultat bun. Nu vă lăsaţi înşelaţi de anumite momente din jocul Olandei sau de un rezultat. Sunt jucători valoroşi, meciul trecut ei erau deja calificaţi. Echipele de nivelul ăsta au o capacitate fantastică de a se aduna„, a declarat Edi Iordănescu la conferinţa de presă.

Reclamă
Reclamă 4

Meciul România – Olanda, pentru calificarea în sferturile de finală de la EURO 2024, va fi marţi, de la ora 19:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Cody Gakpo promite să-i facă viaţă grea lui Andrei Raţiu în România – Olanda

Gakpo este cel mai în formă jucător al lui Ronald Koeman. Atacantul cotat la 50 de milioane de euro a marcat atât împotriva Poloniei, cât şi în eşecul surprinzător cu Austria.

Starul de 25 de ani îl va avea adversar direct pe Andrei Raţiu, în meciul care decide naţionala calificată în sferturile de finală.

Reclamă

Nu s-au schimbat multe după meciul cu Austria. Bineînţeles, cu toţii am fost dezamăgiţi şi ştim că lucrurile trebuie să se îmbunătăţească. Am vorbit şi ne-am antrenat pentru asta.

Lui Andrei Raţiu trebuie să îi fac misiunea dificil, să intru în dueluri şi să încerc să trec de el„, a declarat Cody Gakpo la conferinţa de presă, potrivit vi.nl.

Gakpo a vorbit şi despre ceilalţi jucători ai lui Edi Iordănescu şi a remarcat doi dintre tricolori.

I-am urmărit pe români, au jucători buni. Ei au o echipă bună, cu driblerii Ianis Hagi şi Dennis Man„, a mai spus fotbalistul lui Liverpool.

Cine e naționala Olandei, adversara României din „optimile” EURO 2024!

Selecționata Olandei s-a calificat în „optimile” EURO 2024 după ce a terminat pe locul al 3-lea în Grupa D, cu 4 puncte. Din aceasta au mai făcut parte Austria, Franța și Polonia.

Lotul convocat de Ronald Koeman, pentru Campionatul European, este evaluat la suma de 815 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Cele mai importante vedete ale Olandei sunt Virgil Van Dijk, Cody Gakpo, Nathan Ake, Xavi Simons, Memphis Depay și Donyell Malen.

Ultima întâlnire directă dintre România și Olanda a avut loc în anul 2017. La momentul respectiv, „Portocala Mecanică” se impunea, cu scorul de 3-0, într-un meci amical. Tricolorii s-au impus o singură dată împotriva Olandei – în preliminariile pentru EURO 2008. Meciul s-a încheiat atunci cu scorul de 1-0, în favoarea României.

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
19:15

„Asta spune multe” Elias Charalambous a dezvăluit ce decizie au luat jucătorii lui FCSB de la EURO 2024: „Mi-au scris după meci”

19:12

Cosmin Contra a semnat contractul. Anunţul oficial a fost făcut pe ritmuri de manele

18:45

Daniela Stanciu s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris. Team România a ajuns la 106 sportivi

18:28

Elias Charalambous vrea un nou trofeu cu FCSB! Mesajul dinaintea Supercupei: „Jucătorii vor să-i facă fericiţi pe suporteri”

17:59

Gigi Becali a anunţat că Florinel Coman a plecat de la FCSB: „Ieri am semnat”! Suma e mai mare de 5 milioane de euro

17:37

Helmut Marko l-a pus la zid pe Lando Norris, după incidentul cu Max Verstappen din Austria: „A cam întrecut măsura”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic”
Citește și