Închide meniul

Reacția unei mame, după ce ucigașul fiului ei a fost eliberat după 24 de ani de închisoare

Florian Ceafalău Publicat: 12 mai 2020, 15:26

Reclamă
Reacția unei mame, după ce ucigașul fiului ei a fost eliberat după 24 de ani de închisoare

Daily Star

Franco Cataldo

Franco Cataldo este unul dintre cei aproape 400 de criminali italieni eliberați de autorități din închisoare, de frica pandemiei. Decizia a stârnit multe tensiuni în Italia, acolo unde lupta contra mafioților este una ce durează de peste un secol.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cataldo este unul dintre cei mai cunoscuti ucigași din Italia. Acesta a luat parte la o crimă oribilă în 1996, atunci când l-a răpit pe fiul unui rival. Acesta avea doar 10 ani dar a fost torturat fără milă de Cataldo, care l-a ucis până la urmă.

Criminalul a fost eliberat din închisoare și pus sub arest la domiciliu după o decizie controversată a autorităților. Reacția mamei victimei a fost imediată: ”Este inacceptabil. Cine a luat parte la acea crimă trebuie să stea toată viața în închisoare. Cataldo nu trebuie să fie iertat, chiar daca e infectat cu Coronavirus în închisoare”, a spus aceasta, citată de presa din Italia.

În prezent, Cataldo are 85 de ani iar poliția a decis să îl bage înapoi după gratii după presiunea pusă de opinia publică.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:02 FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată” 21:00 Real Madrid – Bayern Munchen LIVE TEXT (22:00). Meci infernal pe Santiago Bernabeu. Echipele de start 20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 20:28 FotoTeodora Stoica, imagini emoţionante cu tatăl ei, Mihai Stoica: „Un vis devenit realitate” 20:14 Rapid are un nou director sportiv! Anunţul oficial al clubului patronat de Dan Şucu 19:51 Poli Iași cere suspendarea lui Homawoo pentru accidentarea cumplită provocată lui Luca Mihai! Anunţul Comisiei de Disciplină 19:29 Şerveţelul pe care Lionel Messi a semnat cu Barcelona, scos la licitaţie! Preţul de pornire este uriaş 19:25 România – Cehia 31-30! „Tricolorii” au avut un avans de 7 goluri în turul play-off-ului pentru CM de handbal masculin 18:59 FotoMarian Drăgulescu se însoară a treia oară! Cât de frumoasă este femeia care l-a convins să ajungă iar în faţa altarului 18:28 Rapid, sancţionată de Comisia de Disciplină înaintea meciului cu FCSB! Anunţul făcut de clubul din Giuleşti Vezi toate știrile
Citește și