Închide meniul

Reacţia virulentă a lui Viorel Cataramă, după ce 8 poliţişti au încătuşat un bătrân în Ferentari

Antena Sport Publicat: 21 mai 2020, 12:36

Reclamă
Reacţia virulentă a lui Viorel Cataramă, după ce 8 poliţişti au încătuşat un bătrân în Ferentari

Hepta, Captura Youtube

Cei trei, care au domiciliul în Sectorul 5, au folosit cuvinte jignitoare şi au încercat să pătrundă cu forţa în magazin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Agenţii din magazin au sunat la 112, iar la faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie. Un total de 8 jandarmi şi poliţişti l-au imobilizat şi încătuşat pe bătrân. 

Cele trei persoane au fost conduse la secţie şi amendate pentru că au refuzat să se legitimeze şi au împiedicat intervenţia poliţiei, scrie Mediafax.

Viorel Cataramă, om de afaceri ce a vrut să cumpere clubul Dinamo şi care a încercat să se infecteze cu Covid-19, a reacţionat dur după ce a văzut imaginile din Ferentari. 

"Un bătrân este bruscat și apoi arestat, pentru că a refuzat termo-scanarea! România devine tot mai pregnant un stat polițienesc, tirania și sclavia au înlocuit libertatea și suveranitatea, iar drepturile cetățenilor sunt grav încălcate!", a scris Viorel Cataramă pe reţelele de socializare. 

Reclamă

VIDEO cu scandalul din Ferentari

Recomandări
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:15 Preşedinte-surpriză pentru proiectul noului Dinamo, cu Ion Ţiriac şi Cristi Borcea: „Din primul an îl depăşesc pe Gigi Becali” 16:02 Dinamo – Csikszereda LIVE TEXT, ora 20:00. Dinamoviştii dau bătălia finală pentru salvarea de la retrogradare 15:56 Rolul pe care îl are Mircea Lucescu la „noul Rapid”, propus de Dan Şucu după venirea lui Neil Lennon: „Îi mulțumesc” 15:32 FotoNeil Lennon e noul antrenor al Rapidului! Anunţul oficial făcut de giuleşteni 15:23 Sepsi s-a despărţit de 7 jucători! Unul dintre ei a fost dorit de Gigi Becali la FCSB 15:01 Ovidiu Popescu, prima reacţie după ce a plecat de la FCSB: „Visul mi s-a îndeplinit” 14:34 Lovitura uriaşă dată de Neluţu Varga şi Dan Petrescu la CFR Cluj: „Am făcut primul transfer și este unul formidabil” 14:29 Sorana Cîrstea, învinsă în primul tur de la Strasbourg 13:52 Formula 1, lider de audienţă cu Marele Premiu de la Imola. MP al Principatului Monaco, duminică, 15:45, Antena 1 şi AntenaPLAY 13:39 FotoMilionară celebră, acuzată că a furat mobilă şi mai multe covoare persane. Femeia de 32 de ani este căutată şi de Fisc Vezi toate știrile
Citește și