Închide meniul
Foto

„Regina Întunericului” se va ocupa de înmormântarea Mioarei Roman. Este ajutată chiar şi de Anamaria Prodan

Publicat: 23 februarie 2024, 12:16

Reclamă
„Regina Întunericului” se va ocupa de înmormântarea Mioarei Roman. Este ajutată chiar şi de Anamaria Prodan

Aroganţă incredibilă la înmormântarea Mioarei Roman

Gabriela Lucuţar, anunţ după moartea Mioarei Roman / Colaj Instagram

„Regina Întunericului” este cea care se va ocupa de înmormântarea Mioarei Roman. Fosta soţie a lui Iosif Zilahy şi a lui Petre Roman şi murit la vârsta de 83 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mioara Roman ar fi suferit un stop cardio-respirator în azilul din Snagov în care era internată de mai multe luni. Medicii au depus eforturi pentru a-i salva viaţa, dar din păcate nu au mai putut face nimic. Anunţul teribil a fost făcut pe Facebook de fiica sa, Oana Roman.

„Regina Întunericului” se va ocupa de înmormântarea Mioarei Roman

Mioara Roman era jurnalist şi profesor de limbă şi civilizaţie arabă. Ea s-a despărţit de fostul premier Petre Roman în 2007, după mai bine de 30 de ani de căsnicie. Mioara Roman a fost timp de 12 ani căsătorită şi cu fostul antrenor de scrimă Iosif Zilahy.

Gabriela Lucuţar a dezvăluit că se va ocupa de înmormântarea Mioarei. Poreclită şi „Regina Întunericului”, Gabriela este prietenă cu Oana Roman şi asociată în firma de pompe funebre cu Anamaria Prodan.

Am vorbit cu Oana, este deja pe drum. A luat primul avion de urgență din Egipt și se întoarce acasă”, a declarat Gabriela Lucuțar pentru click.ro.

Reclamă

Mai mult, ea a dezvăluit că toate detaliile înmormântării erau stabilite încă din luna decembrie a anului trecut, când starea de sănătate a fostei soţii a lui Petre Roman s-a deteriorat.

Vă mulțumesc! (n.r. pentru condoleanțe) O aștept și eu acum pe Oana să vină. Știu că de înmormântare se va ocupa o firmă specializată”, a declarat şi Catinca Roman pentru sursa citată anterior.

Anamaria Prodan şi-a luat dric şi s-a afişat cu Gabriela Lucuţar

Anul trecut, fosta soţie a lui Laurenţiu Reghecampf a condus dricul pe străzile din Bucureşti. Anamaria Prodan s-a mândrit cu limuzina funerară de lux cumpărată din Italia. Nu s-a ferit să stea la volan şi anunţa că va da lovitura.

Reclamă 4 / 0/3

Impresarul a intrat în afacerea organizării înmormântărilor cu buna ei prietenă Gabriela Lucuţar, cea care este poreclită „Regina Întunericului”.

Moartea este la fel ca și nașterea, botezul sau ca orice altă petrecere. Ea trebuie să arate perfect. Atunci când îți faci ieșirea din viață, aceasta trebuie făcută superb, pentru ca amintirea ta să dăinuie pentru totdeauna.

Noi facem ceva demn de o viață trăită doar în picioare, facem ceva măreț! Ați văzut și la mama mea și la majoritatea artiștilor mari ai României.

Partenera mea Gabriela este cea care m-a făcut să mă apropii de această lume și să înțeleg că nu trebuie să-mi fie teamă și că trebuie să fac perfecțiune și din moarte. Noi facem lucruri aparte! Lucruri memorabile și unice, care să dăinuie peste timp”, a declarat atunci Anamaria Prodan.

Agentul de jucători nu se opreşte la un singur dric. Vrea să cumpere mai multe maşini funerare de lux, pentru a nu avea rival în domeniul înmormântărilor.

Cu cine a fost căsătorită Mioara Roman înainte de Petre Roman. S-au despărțit când fiica lor avea doar 7 luni

Puţini oameni ştiu cu cine a fost căsătorită Mioara Roman înainte de Petre Roman. Este vorba de un fost sportiv, care a antrenat naţionala României.

Drum lin în lumină mama mea bună și frumoasă. Îngerii să te vegheze și să povestești tuturor acolo sus toate lucrurile minunate pe care le povesteai aici”, a fost mesajul transmis de Oana Roman pe contul ei de Instagram.

Reclamă

Mioara Roman a mai fost căsătorită o dată, înainte să ajungă la altar cu Petre Roman. Ea a avut un mariaj cu Iosif Zilahy, fost antrenor al echipei naţionale feminine de scrimă. Cei doi au fost căsătoriţi timp de 12 ani.

Mioara avea 19 ani când l-a cunoscut pe Iosif, cel care era cu 8 ani mai în vârstă.

M-a cucerit cu frumuseţea ei. Aveam 27 de ani când ne-am cunoscut la sala de scrimă. A fost o poveste de dragoste foarte frumoasă„, spunea Iosif Zilahy în urmă cu mai mult timp.

În timpul mariajului lor s-a născut Catinca. Din păcate, divorţul a avut loc în momentul în care copila avea doar 7 luni.

Fostul antrenor de scrimă, Iosif Zilahy s-a stins din viaţă în urmă cu doi ani, în 2022.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj Vezi toate știrile
Citește și