Închide meniul
Foto

Cu cine a fost căsătorită Mioara Roman înainte de Petre Roman. S-au despărțit când fiica lor avea doar 7 luni

Publicat: 23 februarie 2024, 10:19

Reclamă
Cu cine a fost căsătorită Mioara Roman înainte de Petre Roman. S-au despărțit când fiica lor avea doar 7 luni

Cu cine a fost căsătorită Mioara Roman înainte de Petre Roman

Mioara Roman şi Oana Roman / Instagram

Puţini oameni ştiu cu cine a fost căsătorită Mioara Roman înainte de Petre Roman. Este vorba de un fost sportiv, care a antrenat naţionala României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mioara Roman, fosta soţie a fostului premier Petre Roman, a încetat din viaţă la vârsta de 83 de ani. Anunţul privind moartea sa a fost făcut pe reţelele sociale de fiica sa, Oana Roman.

Cu cine a fost căsătorită Mioara Roman înainte de Petre Roman

Mioara Roman era jurnalist şi profesor de limbă şi civilizaţie arabă. Ea s-a despărţit de fostul premier Petre Roman în 2007, după mai bine de 30 de ani de căsnicie. Mioara Roman se afla de mai mult timp la un azil din apropierea Capitalei.

Drum lin în lumină mama mea bună și frumoasă. Îngerii să te vegheze și să povestești tuturor acolo sus toate lucrurile minunate pe care le povesteai aici”, a fost mesajul transmis de Oana Roman pe contul ei de Instagram.

Puţină lume ştie că Mioara Roman a mai fost căsătorită o dată, înainte să ajungă la altar cu Petre Roman. Ea a avut un mariaj cu Iosif Zilahy, fost antrenor al echipei naţionale feminine de scrimă. Cei doi au fost căsătoriţi timp de 12 ani.

Reclamă

Mioara avea 19 ani când l-a cunoscut pe Iosif, cel care era cu 8 ani mai în vârstă.

M-a cucerit cu frumuseţea ei. Aveam 27 de ani când ne-am cunoscut la sala de scrimă. A fost o poveste de dragoste foarte frumoasă„, spunea Iosif Zilahy în urmă cu mai mult timp.

În timpul mariajului lor s-a născut Catinca. Din păcate, divorţul a avut loc în momentul în care copila avea doar 7 luni. Fostul antrenor de scrimă, Iosif Zilahy s-a stins din viaţă în urmă cu doi ani, în 2022.

Reclamă 4 / 0/3

Petre Roman, discurs vehement despre scandalul dintre Gigi Becali şi CSA Steaua

Fost prim-ministru al României, Petre Roman a vorbit despre implicarea politicului în momentul în care Gigi Becali a preluat Steaua (n.r. actuala FCSB).

Am ajuns prim-ministru şi printre primele măsuri pe care le-am luat a fost ideea de a nu mai avea… Era obligatoriu să nu mai ai echipe care aparţin de insituţii publice, trebuiau să aibă o autosusţinere, în bună parte, cum era în fotbalul mare. Ca nivel de joc eram în fotbalul mare.

Ce a dăunat fotbalului românesc a fost că unii au înţeles că fotbalul e un loc în care să faci bani, înainte de toate şi asta repede a măcinat ţesătura de existenţă a fotbalului din România, iar nivelul a scăzut.

Trecerea spre profesionalismul pe care-l cunoaştem în România azi s-a făcut într-o manieră greşită. Episodul Steaua e parte din modul în care a fost preluată echipa Steaua, sigla, tot bagajul câştigat de Steaua. Din câte îmi aduc aminte, nu ştiu dacă nelegal, dar dăunător pentru Steaua. Era important dacă s-ar fi putut găsi o soluţie de existenţă a Stelei prin care să nu depindă de voinţa unui om. Nu aşa se face.

Trebuia să deschidem drumul unui sport care era profesionalizat, dar nu legal profesionalizat. Trebuia să deschidem calea legală ca lucrurile să se întâmple ca în Occident. Eu nu mai eram prim-minsitru când s-a întâmplat (n.r. – trecerea Stelei spre Gigi Becali) şi oricum ideea mea esenţială era ca lucrurile să se descentralizeze. Nu prim-ministrul decidea ce se întâmplă cu Steaua. S-a plecat pe ideea că din fotbal facem bani. Nu se face aşa ceva”, a spus Petre Roman pentru orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9
mai
0:23
Real Madrid – Borussia Dortmund e finala UEFA Champions League 2024! Ultim act de vis pe legendarul Wembley
9
mai
0:00
Real Madrid – Bayern Munchen 2-1. Joselu, eroul de pe Bernabeu! Madrilenii s-au calificat în finală după o remontada istorică
23:53 FotoFaze controversate în Real Madrid – Bayern Munchen 2-1! Meci infernal pentru centralul Szymon Marciniak! 23:05 Problemă uriaşă pe Arena Naţională înainte de meciul în care jucătorii FCSB-ului vor primi trofeul şi medaliile de campioni! 22:31 Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată” 22:26 Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge 21:56 Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor 21:43 Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere 21:02 FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată” 20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 Vezi toate știrile
Citește și