Închide meniul
Foto

Reuniunea de urgenţă din familia Anamariei Prodan s-a încheiat. Laurenţiu Reghecampf a luat o decizie uluitoare. Ce se întâmplă acum

Reclamă

Publicat: 7 septembrie 2021, 19:23 / Actualizat: 7 septembrie 2021, 20:29

Reuniunea de urgenţă din familia Anamariei Prodan s-a încheiat. Laurenţiu Reghecampf a luat o decizie uluitoare. Ce se întâmplă acum

Acuzat de Anamaria Prodan că a furat banii familiei, Laurenţiu Reghecampf a rupt tăcerea despre averea lui

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf / Colaj Instagram Anamaria Prodan

Vedeta a avut o serie de reacţii pe reţelele sociale şi a ţinut de fiecare dată să asigure că nu se va despărţi de antrenorul Universităţii Craiova. Sunt însă mari semne de întrebare, mai ales după ce Anamaria a venit la Bucureşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Reuniunea de urgenţă din familia Anamariei Prodan s-a încheiat

Anamaria Prodan s-a afişat alături de fetele pe care le are din prima căsătorie, cea cu fostul baschetbalist Tiberiu Dumitrescu. S-a întâlnit zilele trecute, la o terasă, cu Rebecca şi Sarah.

Toată lumea se aştepta să îşi facă apariţia şi Laurenţiu Reghecampf, mai ales că este pauză competiţională. Antrenorul nu a plecat însă de la Craiova şi a preferat să îşi scoată la restaurant jucătorii. Chiar dacă a încheiat mai repede cantonamentul şi a avut două zile libere pentru a le petrece în familie, a rămas la echipă! Rămâne de văzut dacă, în cele din urmă, îşi va vedea şi soţia, care stă în Capitală. Cu siguranţă însă nu vor fi prezenţi şi toţi copiii.

Anamaria tocmai a fost surprinsă în timp ce s-a văzut cu doi bărbaţi, care sunt finii ei. Era însoţită de fiica ei cea mică. De altfel, Sarah a luat decizia să nu mai aştepte şi a plecat în Dubai. Şi-a luat prietenii cu ea şi se poate bucura, de vacanţă, în apartamentul de patru milioane de euro din care a plecat mama ei.

Sarah Dumitrescu a plecat din România
Sarah Dumitrescu a plecat la Dubai

Gest incredibil făcut de Laurenţiu Reghecampf pentru Anamaria Prodan

Laurenţiu Reghecampf pare să fi făcut totuşi un gest surprinzător pentru Anamaria Prodan, în plin scandal de divorţ. Vedeta s-a lăudat pe reţelele de socializare cu un ceas primit cadou de la soţul ei.

Reclamă

Gestul făcut de Laurenţiu Regehcampf poate schimba tot ce se ştia până acum. Antrenorul Universităţii Craiova i-a făcut cadou un ceas soţiei sale. Ceasul este de la o firmă de lux, iar preţul este cuprins între 31.000 de euro şi 37.000 de euro. „Te iubesc„, este unul dintre hastagurile folosite.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și