Închide meniul
Foto

Românca agresată în plină stradă de tatăl ei celebru, mesaj controversat: „Încep să mă obişnuiesc cu durerea!”

De Antena Sport
Publicat: 30 ianuarie 2023, 19:34

Românca agresată în plină stradă de tatăl ei celebru şi-a surprins fanii de pe reţelele sociale. Ioana Boureanu are 21 de ani şi este fiica milionarului român Cristian Boureanu. Omul de afaceri este cel care a fost părăsit de Valentina Pelinel pentru Cristi Borcea.

Reclamă
Ioana Boureanu

Ioana Boureanu, fiica lui Cristian Boureanu, arată uimitor

Ioana Boureanu, mesaj controversat / Colaj Insagram

Ioana este o împătimită a tatuajelor. Primul şi l-a făcut încă de când avea 15 ani. Tânăra care este de o frumuseţe ieşită din comun (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS) a ajuns din nou pe mâna unui artist.

Reclamă

Ioana Boureanu, românca agresată în plină stradă de tatăl ei celebru, a transmis un mesaj controversat

Ioana Boureanu a postat o imagine din momentul în care îşi făcea un nou tatuaj. „Încep să mă obişnuiesc cu durerea„, a reacţionat fiica lui Cristian Boureanu pe contul ei de Instagram.

Reclamă

Cu numai o lună în urmă, Ioana s-a dus într-un salon din apropierea Valenciei și și-a făcut nu mai puțin de patru tatuaje! A ţinut atunci să anunţe și nivelul de durere pe care l-a simțit. Al doilea pe care și l-a făcut a fost cel mai dureros și l-a notat cu 6 dintr-un maximum de 10.

După ce şi-a făcut primul tatuaj, când încă era în liceu, Ioana Boureanu a fost în mijlocul unui scanal monstru. Tatăl ei nu ar fi fost de acord și s-a zvonit că acesta ar fi fost motivul care ar fi răbufnit în plină stradă.

În 2016, fostul soț al Valentinei Pelinel și-a ieșit din minți și a tras-o de păr pe Ioana Boureanu. Aceasta a început să țipe și a cerut ajutorul polițiștilor. „Săriți, mă răpește„, a strigat Ioana.

Cristian Boureanu a rupt tăcerea despre scandalul cu fiica lui

Cristi Boureanu a dezvăluit, în acest an, ce s-a întâmplat în episodul tulburător din viaţa sa: momentul în care a agresat-o pe fiica lui, Ioana, în plină stradă.

Am avut vreo 5 procese, în final le-am câștigat pe toate. Am pierdut custodia când a făcut Ioana 17 ani. S-a dovedit că a fost incidentul ăla când am luat-o pe Ioana de păr, eu nici măcar nu am lovit-o. Atunci am recunoscut: ‘Domnule, poate am pleznit-o’. Dar eu întreb așa, dacă o fată fugea de acasă fără bani și pleca cu prietenii și nu vreau să spun mai mult.

Tu știi ce mi-au zis atunci toți? Și jandarmii, și polițiștii: ‘Domnule, dacă e fiică-mea și urla la mine că vreau să o răpesc și să o violez, o snopeam din bătaie’. Eu nici nu am atins-o pe Ioana atunci, am luat-o doar de păr, să nu fugă.

O relație excepțională. Am avut-o și atunci. Am avut o perioadă scurtă, până am pierdut custodia, după vreun an mama ei nu a vrut să vorbească cu ea pentru că nu a primit pensia alimentară. Acum stă bot în bot cu mine, toată ziua stăm. Din păcate, cu unele lucruri mă moștenește. E foarte impulsivă și foarte sufletistă. E curajoasă până la inconștiență. E foarte deșteaptă. Vorbește perfect engleza, sper să învețe și franceză. Vorbește italiana, un pic de spaniolă.

Eu nu am lovit-o. Dacă o loveam, mă duceam la pușcărie. Eu am spus când m-a întrebat polițistul: ‘Nu știu, oi fi scăpat vreo palmă, dar cine nu ar fi făcut-o’. După s-a văzut pe camere că în afară că am ținut-o de păr, nu am lovit-o. Copilul urla: ‘Săriți, mă răpește să mă violeze!’. Era într-o fază de surescitare. E fata mea, o iubesc, râdem acum despre episodul ăsta”, a spus Boureanu, într-un podcast.

Reclamă
Citește și:
facebook whatsapp LinkedIn twitter email
Închide căutarea