Închide meniul
Foto

Românca agresată în plină stradă de tatăl ei celebru, mesaj controversat: „Încep să mă obişnuiesc cu durerea!”

Antena Sport Publicat: 30 ianuarie 2023, 19:34

Ioana Boureanu

Ioana Boureanu, fiica lui Cristian Boureanu, arată uimitor

Ioana Boureanu, mesaj controversat / Colaj Insagram

  • Ioana Boureanu este fiica lui Cristian Boureanu
  • Tânăra de 21 de ani, mesaj controversat

Românca agresată în plină stradă de tatăl ei celebru şi-a surprins fanii de pe reţelele sociale. Ioana Boureanu are 21 de ani şi este fiica milionarului român Cristian Boureanu. Omul de afaceri este cel care a fost părăsit de Valentina Pelinel pentru Cristi Borcea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioana este o împătimită a tatuajelor. Primul şi l-a făcut încă de când avea 15 ani. Tânăra care este de o frumuseţe ieşită din comun (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS) a ajuns din nou pe mâna unui artist.

Ioana Boureanu, românca agresată în plină stradă de tatăl ei celebru, a transmis un mesaj controversat

Ioana Boureanu a postat o imagine din momentul în care îşi făcea un nou tatuaj. „Încep să mă obişnuiesc cu durerea„, a reacţionat fiica lui Cristian Boureanu pe contul ei de Instagram.

Reclamă

Cu numai o lună în urmă, Ioana s-a dus într-un salon din apropierea Valenciei și și-a făcut nu mai puțin de patru tatuaje! A ţinut atunci să anunţe și nivelul de durere pe care l-a simțit. Al doilea pe care și l-a făcut a fost cel mai dureros și l-a notat cu 6 dintr-un maximum de 10.

Reclamă

După ce şi-a făcut primul tatuaj, când încă era în liceu, Ioana Boureanu a fost în mijlocul unui scanal monstru. Tatăl ei nu ar fi fost de acord și s-a zvonit că acesta ar fi fost motivul care ar fi răbufnit în plină stradă.

În 2016, fostul soț al Valentinei Pelinel și-a ieșit din minți și a tras-o de păr pe Ioana Boureanu. Aceasta a început să țipe și a cerut ajutorul polițiștilor. „Săriți, mă răpește„, a strigat Ioana.

Cristian Boureanu a rupt tăcerea despre scandalul cu fiica lui

Cristi Boureanu a dezvăluit, în acest an, ce s-a întâmplat în episodul tulburător din viaţa sa: momentul în care a agresat-o pe fiica lui, Ioana, în plină stradă.

Reclamă 4 / 0/3

Am avut vreo 5 procese, în final le-am câștigat pe toate. Am pierdut custodia când a făcut Ioana 17 ani. S-a dovedit că a fost incidentul ăla când am luat-o pe Ioana de păr, eu nici măcar nu am lovit-o. Atunci am recunoscut: ‘Domnule, poate am pleznit-o’. Dar eu întreb așa, dacă o fată fugea de acasă fără bani și pleca cu prietenii și nu vreau să spun mai mult.

Tu știi ce mi-au zis atunci toți? Și jandarmii, și polițiștii: ‘Domnule, dacă e fiică-mea și urla la mine că vreau să o răpesc și să o violez, o snopeam din bătaie’. Eu nici nu am atins-o pe Ioana atunci, am luat-o doar de păr, să nu fugă.

O relație excepțională. Am avut-o și atunci. Am avut o perioadă scurtă, până am pierdut custodia, după vreun an mama ei nu a vrut să vorbească cu ea pentru că nu a primit pensia alimentară. Acum stă bot în bot cu mine, toată ziua stăm. Din păcate, cu unele lucruri mă moștenește. E foarte impulsivă și foarte sufletistă. E curajoasă până la inconștiență. E foarte deșteaptă. Vorbește perfect engleza, sper să învețe și franceză. Vorbește italiana, un pic de spaniolă.

Eu nu am lovit-o. Dacă o loveam, mă duceam la pușcărie. Eu am spus când m-a întrebat polițistul: ‘Nu știu, oi fi scăpat vreo palmă, dar cine nu ar fi făcut-o’. După s-a văzut pe camere că în afară că am ținut-o de păr, nu am lovit-o. Copilul urla: ‘Săriți, mă răpește să mă violeze!’. Era într-o fază de surescitare. E fata mea, o iubesc, râdem acum despre episodul ăsta”, a spus Boureanu, într-un podcast.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia Vezi toate știrile
Pe același subiect
Povestea din spatele tatuajelor lui Nicolae Stanciu
Extra • 16 ian., 19:17
FOTO
Povestea din spatele tatuajelor lui Nicolae Stanciu. Căpitanul României a spus tot: „Acesta are cea mai mare semnficație”
Transformare spectaculoasă a fiicei bărbatului părăsit de soţie pentru Cristi Borcea
Diverse • 8 sept., 14:34
FOTO
Transformare spectaculoasă a fiicei bărbatului părăsit de soţie pentru Cristi Borcea. S-a umplut de tatuaje şi arată uimitor!
Femeia din România care și-a înșelat soțul cu nașul de cununie a rupt tăcerea
Diverse • 15 mai, 19:11
FOTO
Femeia din România care și-a înșelat soțul cu nașul de cununie a rupt tăcerea. În ce relație este cu fiica ei
Ioana Boureanu
Diverse • 29 mart., 18:30
FOTO
Transformare spectaculoasă a fiicei milionarului părăsit de soţie pentru Cristi Borcea. A suferit mai multe operații estetice și s-a umplut de tatuaje
Bărbatul părăsit de soţie pentru Cristi Borcea, un nou compromis incredibil în amor! Ce a ajuns să accepte milionarul
Diverse • 17 feb., 11:34
FOTO
Bărbatul părăsit de soţie pentru Cristi Borcea, un nou compromis incredibil în amor! Ce a ajuns să accepte milionarul