Închide meniul

Români ținuți fără mâncare și dezinfectanți în Sala Sporturilor din Cluj: "E groaznic ce am trăit"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 aprilie 2020, 5:05

Români ținuți fără mâncare și dezinfectanți în Sala Sporturilor din Cluj: "E groaznic ce am trăit"

Ziar de Cluj

Mai mulți români s-au plâns de condițiile din Sala Sporturilor din Cluj

După stadioanele de la Giurgiu și Vaslui, a venit rândul Sălii Sporturilor din Cluj să fie transformată în centru de tranzit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform ziariștilor de la ziardecluj.ro, condițiile de la Sala Sporturilor din Cluj lasă de dorit.

Sursa citată a publicat un film cu românii care au ajuns sâmbătă seară în România. Aceștia au fost preluați direct de la aeroport și duși la Sala Sporturilor din Cluj, iar de acolo urmau să fie preluați de mijloace de transport care să îi ducă în orașele de reședință. Numai că românii întorși în țară au trebuit să aștepte ore.

Sunt gravide, familii cu copii, oameni în vârstă, nimeni nu le spune nimic. Nimeni nu le explică nimic concret. Reguli, organizare? Doar că nu trebuie să iasă din perimetru. Mâncare sau un ceai cald? Nimic”, scriu jurnaliștii clujeni, care mai acuză proasta organizare, mizeria din băi și lipsa dezinfectanților.

Băimărean venit de la Londra: ”Despre ce măsuri anti-pandemie vorbim?!”

Un băimărean venit de la Londra a acuzat condițiile proaste de la Sala Sporturilor din Cluj.

Reclamă

"E groaznic ce am trăit. Copii mici ținuți de ieri fără mâncare, puțină mâncare au adus-o voluntarii, nu un ceai cald, nu tu dezinfectant, nu reguli, nu distanțare socială, despre ce măsuri anti pandemie vorbim?”, a spus un băimărean venit de la Londra.

Recomandări

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” Vezi toate știrile
Citește și