Închide meniul

"S-a jucat cu prea multe fete". Detalii tulburătoare despre starul al cărei fostă iubită a fost găsită moartă

Antena Sport Publicat: 14 februarie 2021, 22:35

"S-a jucat cu prea multe fete". Detalii tulburătoare despre starul al cărei fostă iubită a fost găsită moartă

Profimediaimages

Jerome Boateng a fost 15 luni împreună cu Kasia Lenhardt

  • Jerome Boateng, în centrul unui scandal uriaș
  • Fosta lui iubită, găsită decedată în apartament

Internaționalul german este acuzat că obișnuia să își înșele partenerele. Fostă prietenă a lui Jerome, Melissa Howe a dezvăluit detalii uluitoare pentru jurnaliștii de la The Sun.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Melissa Howe: "Fetele ar trebui să fie mai atente când se văd cu fotbaliști ca Jerome Boateng"

Sunt șocată că a murit cineva, dar cred că Jerome s-a jucat la nivel mental cu prea multe fete. A făcut-o mult timp și era clar că urma să se întâmple ceva de genul acesta, în cele din urmă. Situația este de 10 ori mai complicată în timpul pandemiei. Știu că regulile sunt foarte stricte în Germania și probabil s-a simțit izolată.

Este trist ceea ce s-a întâmplat cu Kasia, dar o pot înțelege pentru că și eu m-am văzut cu fotbaliști și am văzut cum e. Cred că fetele ar trebui să fie atente atunci când se văd cu fotbaliști precum Jerome”, a declarat Melissa Howe.

Reclamă

Modelul a povestit că s-a văzut prima dată cu Boateng în 2016. La numai câteva săptămâni distanță a aflat că fundașul care a cucerit opt titluri în Bundesliga, cu Bayern, ar fi fost căsătorit.

"Prima dată l-am întâlnit în Londra și era obsesiv. Mă urmărea pe rețelele sociale. Orice postam el era primul care vedea. După mi-a spus să ne vedem în Germania. Nu am dorit împreună, dar am crezut că sunt singura fată din viața lui. Apoi am văzut o revistă în care era pe prima pagină, iar în articol se spunea că este intervievat în timp ce soția lui se uita. Mi-am spus imediat: 'Ce se întâmplă. Nu știam că e căsătorit!'

Reclamă

A continuat să îmi trimită mesaje și să se comporte ca și cum era singur, nu că avea soție și copii. Am decis să nu mai fim împreună, nu îmi doresc să mă văd cu bărbați care se comportă așa", a mai spus Melissa.

Boateng a fost logodit cu Sherin Senler, cu care are doi copii. S-au despărțit pe motiv de infidelitate, dar s-au împăcat în 2013. La scurt timp distanță, Jerome a fost acuzat că se întâlnește și cu modelul Gina-Lisa Lohfink.

Cu Kassia Lenhardt a fost într-o relație timp de 15 luni. Fotomodelul din Polonia a încetat din viața imediat după ce s-a despărțit de Jerome Boateng. Avea 25 de ani, iar polițiștii au luat în calcul ipoteza sinuciderii.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Bayern - Lazio 3-0 și Real Sociedad - PSG 1-2.
Liga Campionilor • 5 mart., 23:56
Bayern – Lazio 3-0 și Real Sociedad – PSG 1-2. Kane și Mbappe au făcut spectacol și s-au calificat în sferturile Ligii
Conducerea de la Genoa a rupt tăcerea după transferul lui Radu Drăguşin la Tottenham
Premier League • 16 ian., 18:08
Radu Drăgușin a rupt tăcerea și a dezvăluit de ce a refuzat-o pe Bayern: „De asta am semnat cu Tottenham! Doar cerul mi-e limita”
Se face transferul lui Radu Drăgușin
Serie A • 9 ian., 18:21
FOTO
Se face transferul lui Radu Drăgușin! Agenții românului au luat primul avion și au plecat să semneze actele
Ce a postat agentul lui Radu Drăguşin, la miezul nopţii
Serie A • 9 ian., 8:25
Ce a postat agentul lui Radu Drăguşin, la miezul nopţii! Mesajul transmis de Florin Manea
Reacţia presei internaţionale, după transferul stelar al lui Radu Drăguşin la Tottenham
Serie A • 9 ian., 0:08
Gazzetta dello Sport, anunţul de la miezul nopţii: „Radu Drăguşin la Bayern!”. Detaliile transferului ISTORIC pentru România