Închide meniul

S-au prăbușit cu elicopterul și au fost mâncați de urși. Sfârșit tragic pentru un cuplu celebru aflat în vacanță

Reclamă

Antena Sport Publicat: 19 iulie 2022, 9:07

S-au prăbușit cu elicopterul și au fost mâncați de urși. Sfârșit tragic pentru un cuplu celebru aflat în vacanță

Sfârșit tragic pentru un cuplu de turiști

Elicopterul care s-a prăbușit și a dus la moartea pasagerilor / Daily Star

Un cuplu bogat și un pilot au murit după ce elicopterul lor s-a prăbușit într-o zonă turistică, după care au ajuns să fie mâncați de urși.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La controlul elicopterului se afla un fost biatlonist, Igor Malinovskii, în vârstă de 25 de ani, care a murit și el în accidentul soldat în total cu trei victime, scrie dailystar.uk. Tragedia s-a petrecut într-o regiune turistică populară din Kamchatka, Rusia.

S-au prăbușit cu elicopterul și au fost mâncați de urși

În urma accidentului au fost uciși toți cei trei membri de la bordul elicopterului. Ulterior, urșii ar fi descoperit cadavrele celor trei și ar fi mâncat rămășițele victimelor.

Cei doi pasageri de la bordul elicopterului erau o femeie de afaceri cunoscută la nivel local, Zoya Kaygorodova, în vârstă de aproximativ 30 de ani, și Sergey Kolesnyak, în vârstă de 39 de ani, un director al companiei de telefonie mobilă Tele2, cu sediul în Suedia. Cei doi erau soț și soție.

„Rămășițele turiștilor morți după prăbușirea unui elicopter Robinson în Kamchatka au fost târâte de urși”, a anunțat postul de știri 5TV, citând surse locale.

Reclamă

Elicopterul s-ar fi prăbușit din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile. O anchetă este în curs de desfășurare.

Cei doi pasageri ar fi plătit peste 4.000 de euro pentru excursia de vis cu elicopterul, care s-a transformat într-o tragedie. Din cauza războiului din Ucraina, turiștii ruși aleg să viziteze mai mult propria țară.

Regretatul pilot, Igor Malinovskii, a fost de cinci ori campion mondial la juniori la biatlon, dar rapoartele indică faptul că cariera sa s-a blocat din cauza impactului pandemiei de coronavirus. De atunci s-a recalificat ca pilot și a lucrat pentru tatăl său Vladimir Malinovskii, transportând turiști în zonele îndepărtate din Kamchatka.

Reclamă 4 / 0/3

Momentul în care Vitali Klitschko s-a întâlnit cu Vladimir Putin

Momentul în care Vitali Klitschko s-a întâlnit cu Vladimir Putin a fost dezvăluit de primarul Kievului. Fostul boxer a explicat ce vrea de fapt liderul de la Kremlin, care consideră că ”formarea Ucrainei este o greșeală istorică”.

Klitschko l-a întâlnit pe Putin în 2010 și susține că acesta se gândește la o continuă expansiune dacă va reuși să cucerească Ucraina, după un război care durează deja, din păcate, de 146 de zile.

”M-am întâlnit o singură dată cu Putin. Nu am avut ocazia să vorbesc prea mult cu el. A fost la Sankt Petersburg undeva prin 2010. Pot spune că nu este o persoană proastă, ci reprezintă puterea absolută, nu luăm partea materială, pentru că mulți experți spun că este cel mai bogat om din lume, are o percepție denaturată asupra lumii și evaluează eronat totul.

Așa că Putin a spus deja că el, ca și Petru I, este un colecționar de pământuri rusești. El spune că formarea Ucrainei este o greșeală istorică, iar ucrainenii nu există. Prin acțiunile din Ucraina, vedem că nu luptă pentru ucraineni, ci pentru teritoriu, ucigând ucrainenii. El nu are nevoie de ucraineni, el are nevoie de acest teritoriu”, a declarat Klitschko, potrivit sport.ua.

Recomandări
  • S-au prăbușit cu elicopterul și au fost mâncați de urși
  • Sfârșit tragic pentru un cuplu celebru aflat în vacanță

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
Vezi toate știrile
Citește și