Închide meniul
Foto

Sacrificiile făcute de soția milionarului care a fost înșelată timp de 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România

Publicat: 18 octombrie 2023, 19:18

Reclamă
Sacrificiile făcute de soția milionarului care a fost înșelată timp de 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România

Cum a ajuns milionar bărbatul care și-a înșelat 16 ani soția cu cea mai cunoscută amantă din România. Are o avere fabuloasă

Victor Piţurcă are un copil cu Vica Blochina / Colaj As.ro/Instagram

Au apărut noi detalii despre sacrificiile făcute de soția milionarului Victor Pițurcă, cea care a fost înșelată timp de 16 ani. Chiar fostul selecționer al României a vorbit despre momentele dificile din viața celei cu care este căsătorit de mai bine de trei decenii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Victor Pițurcă a avut probleme în căsnicie după ce s-a aflat că a fost o lungă perioadă într-o relație extraconjugală cu Vica Blochina, cea mai cunoscută amantă din România. Are și un copil cu fosta balerină. Totuși, antrenorul a reușit să își salveze căsnicia și să nu ajungă la divorț.

Sacrificiile făcute de soția milionarului Victor Pițurcă, cea care a fost înșelată timp de 16 ani

Pițurcă a vorbit despre sacrificiile făcute de Maria Pițurcă, cea care a fost mai mereu singură acasă și a avut grijă de copiii cuplului.

(E greu să fii soția lui Victor Pițurcă?) Foarte greu. Gândiți-vă că eu nu prea am știut cum au crescut copiii mei. Numai soția mea s-a ocupat. Eu eram numai în cantonamente. Astăzi se plâng acești tineri jucători… noi când făceam cantonamente stăteam numai în cantonament. Aveam campionat, Cupă, echipa națională, cupele europene. Stăteam numai în cantonament!

Nu știam viață de familie, sau rar veneam (n.r. acasă). Dacă văd acum soții de fotbaliști care, cum se căsătoresc, văd că apar în fotografii, selfie-uri, dezbrăcate. Cum să țină o astfel de… e foarte greu. Și pentru soția de fotbalist e foarte grea viața. Trebuie să stai în majoritatea timpului mai singură. O soție de fotbalist își petrece foarte mult timp singură.

Reclamă

Omul nu e acasă, e la muncă, pleacă în deplasare. Asta e viața de fotbalist, iar femeia trebuie să înțeleagă lucrurile astea. Trebuie să treacă peste momentele mai grele pentru că sunt niște sacrificii, mai ales dacă ai copii„, a declarat Victor Pițurcă în cadrul unui podcast.

Fostul selecționer are doi copii cu soția lui, pe Alexandru și pe Claudia. Mai are un copil cu Vica Blochina, pe micuțul Edan, care locuiește alături de el.

Eu am fost un tată exigent. Am învățat pe parcurs. Am pierdut (n.r. momente din viața copiilor săi), însă am avut grijă ca copiii mei să aibă o educație sănătoasă. Așa s-a și întâmplat, am niște copii liniștiți și cu o educație aleasă„, a precizat „Piți”.

Reclamă 4 / 0/3

Vica Blochina a renunţat la o sumă uriaşă de bani

Cea mai cunoscută amantă din România a renunţat la o sumă uriaşă de bani, dar are acum motive să fie mulţumită. Vica Blochina a îngropat securea războiului cu Victor Piţurcă, cel cu care a avut o relaţie de 16 ani.

Cei doi au împreună un copil, Edan. Aceasta a făcut o înțelegere cu Piți, prin care a renunțat la pensia alimentară iniţială de 10.000 de euro, doar pentru ca fostul selecționer să îl aibă în grijă pe Edan. Acum, ea are motive să fie mulţumită.

Acum, băiatul meu stă la tatăl lui. Eu nu pot să spun că sunt super-fericită din punctul ăsta de vedere, dar am acceptat.

Sunt fericită că are un exemplu masculin și are ce învăța de la el. Singurul lucru la care seamănă cu mine băiatul meu e la glume, dar la caracter e introvertit, nu este ca mine”, a spus Vica Blochina, citată de viva.ro.

Vica a ales să renunțe la uriașa sumă, tocmai ca fiul ei să aibă o relație normală cu Piți. Cei doi au ajuns la o înțelegere. Vica a primit 1.500 de euro lunar, iar fostul selecționer, cu care avut o relație de 16 ani, urma să aibă grijă de Edan.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV 19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” Vezi toate știrile
Citește și