Închide meniul
Foto

Sacrificiul pe care îl fac angajaţii care lucrează pentru miliardarul Ion Ţiriac. Dezvăluirile impresionante făcute

Reclamă

Antena Sport Publicat: 17 decembrie 2023, 9:44

Sacrificiul pe care îl fac angajaţii care lucrează pentru miliardarul Ion Ţiriac. Dezvăluirile impresionante făcute

Sacrificiul pe care îl fac angajaţii care lucrează pentru miliardarul Ion Ţiriac

Ion Ţiriac, în cadrul unui eveniment - Hepta

Sacrificiul pe care îl fac angajaţii care lucrează pentru miliardarul Ion Ţiriac este legat de programul pe care îl au mecanicii care se ocupă de maşinile de colecţie ale magnatului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aceştia lucrează zi şi noapte. Ţiriac a admis că există o echipă de 30 de mecanici, care, prin rotaţie, repară şi modifică non-stop maşinile de epocă din colecţia ce cuprinde aproape 400 de piese de lux.

Sacrificiul pe care îl fac angajaţii care lucrează pentru miliardarul Ion Ţiriac

„Ar fi putut fi o afacere uriașă, deoarece, în special la mașinile vintage, valoarea lor a crescut de aproape 100 de ori în ultimii 50 de ani. O mulțime de colecționari au făcut asta ca afacere.

Am 30 de oameni care lucrează și refac mașini zi și noapte. Pentru a merge cu mașina din 1935 la Peeble Beach (un concurs de eleganță auto) e nevoie de ani și ani de muncă”, a dezvăluit Ion Țiriac, citat de euronews.ro.

Ion Țiriac a refuzat 12 milioane de euro fără să stea pe gânduri

Ion Țiriac a refuzat 12 milioane de euro fără să stea pe gânduri! Miliardarul român a dezvăluit că a primit o ofertă pentru a-și vinde una dintre mașinile sale de lux, însă nu vrea să renunțe la ea.

Reclamă

Ion Țiriac este al doilea cel mai bogat român, cu o avere estimată la 10 miliarde de lei. Acesta deține o colecție impresionantă de mașini, dezvăluind recent care este bolidul său cel mai drag.

Ion Țiriac a dezvăluit că în urmă cu mai puțin de o lună a făcut o achiziție de milioane de euro. Acesta a cumpărat un Rolls Royce Phantom, mașină care a câștigat numeroase concursuri auto. Miliardarul a dezvăluit că după achiziție, i s-au oferit nu mai puțin de 12 milioane de euro în schimbul mașinii, însă a refuzat oferta imediat.

Țiriac a mai dezvăluit și care sunt mașinile pe care le vrea în colecția lui. Una dintre ele, un Aston Martin, care a fost condusă de James Bond, în timp ce cealaltă este un Mercedes S din anul 1953.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu ştiu care e cea mai scumpă maşină din colecţie, sincer nu ştiu. Dar pot să spun că mi s-au oferit 12 milioane de euro pentru Rolls Royce Phantom 4 care a câştigat Pebble Beach. Şi nu l-am vândut. Chiar dacă am două la fel. Dar una n-a câştigat concursul. Îmi plac maşinile, dar dau pe una atât cât cred eu că merită sau atât cât pot să dau. Să câştigi concursul Pebble Beach este cum ai câştigat Roland Garros, Wimbledon, Australian şi US Open împreună. Iar acel Rolls Royce Phantom a câştigat Pebble Beach, dar şi Villa d’Este, cel mai mare concurs auto din Europa. Aşa că nu ne facem de ruşine.

Am două maşini pe care le vreau şi nu le am. Una este Mercedes S din 1953 şi Aston Martin DB5 a lui James Bond. Maşina care îmi place cel mai mult acum este cea pe care am cumpărat-o duminică, am fost la Abu Dhabi şi am luat un Rolls Royce Phantom special din 2004, care are numai 500 de kilometri. Dar şi un Trans Am de la Pontiac din 1972, care îmi lipsea din colecţie. Aşa că probabil astăzi astea îmi plac.

Dar nu am o maşină favorită. Eu conduc tot ce îmi dau băieţii ăştia mecanici. Însă nu e nicio şansă să conduc în fiecare zi altă maşină. Aceste maşini sunt funcţionale, iar la fiecare 40 de zile fiecare este condusă de cei de aici cam 1 km, pentru că altfel se alege praful de ele. Sigur că aş vrea să ajung la un număr de maşini suficient ca să nu mai cumpăr. Pentru că în fiecare zi mai văd una care îmi place şi o vreau”, a declarat Ion Țiriac.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment Vezi toate știrile
Citește și