Închide meniul

Salvare nesperată pentru copilul de suflet al lui Ion Țiriac! Ce se va întâmpla cu cel căruia Țiriac i-a oferit 10 milioane de euro

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 noiembrie 2022, 12:42

Salvare nesperată pentru copilul de suflet al lui Ion Țiriac! Ce se va întâmpla cu cel căruia Țiriac i-a oferit 10 milioane de euro

Ion Țiriac

Ion Ţiriac. în cadrul unui eveniment / Hepta

Copilul de suflet al lui Ion Țiriac are parte de o salvare nesperată. Boris Becker nu va fi șomer după ce iese din închisoare. Ce ofertă a primit după ce va fi eliberat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vicepreședintele Federației Germane de Tenis, Dick Hordorff, a declarat că este gata să îi ofere lui Boris Becker un post important, după ce acesta va ieși din închisoare.

Salvare nesperată pentru copilul de suflet al lui Ion Țiriac

„Nimic nu îl va împedica să ocupe din nou o funcție, după ce își va ispăși pedeapsa! Îmi pot imagina multe lucruri pentru Boris: poate fi chiar șeful tenisului masculin, reprezentant în consiliul de conducere sau orice altceva. Ca să spun dezinvolt: Boris își poate alege postul!”, a declarat Dick Hordorff.

Boris Becker a fost șeful tenisului masculin în Germania în perioada 2017-2020.

Ion Țiriac a dezvăluit ce i-a transmis Boris Becker din închisoare

Miliardarul român a dezvăluit pentru L’Equipe că a primit un mesaj text de la Boris Becker, căruia i-a fost mentor în timpul carierei fabuloase din circuitul ATP.

Reclamă

Becker i-a mărturisit lui Țiriac că viața din închisoare l-a afectat destul de mult la început:

„Mi-a spus prin mesaj că primele zile au fost extrem de grele și că închisoarea era foarte bine păzită, dar lucrurile începeau să devină mai bune”, a spus Ion Țiriac, pentru L’Equipe, citat de tennismajors.com.

În urmă cu ceva timp, Ion Țiriac a vorbit despre atașamentul uriaș pe care îl are față de Boris Becker. Omul de afaceri român a declarat că, la nevoie, ar fi dispus să-i vireze germanului în conturi o sumă uriașă:

Reclamă 4 / 0/3

„Boris Becker face parte din viața mea. Dacă are nevoie de 10 milioane de euro, îi voi da imediat această sumă”, spunea Ţiriac, în 2018, despre cel care a câştigat în carieră 6 turnee de Grand Slam.

Becker a fost declarat falit

Becker a primit o sentinţă de 30 de luni, din care va executa, probabil, doar jumătate. Starul tenisului ar putea executa doar 10 luni şi şi-ar putea petrece restul pedepsei cu un dispozitiv electronic, dacă autoritățile decid să-l elibereze înainte de termen, informează The Mirror.

Cele patru capete de acuzare în care a fost găsit vinovat sunt înstrăinarea de proprietăţi, nedezvăluirea proprietăţilor şi ascunderea unor datorii de 825.000 de euro.

În vârstă de 54 de ani, Boris Becker a fost achitat în alte 20 de capete de acuzare, unele dintre ele legate de faptul că nu a predat trofee şi medalii obţinute de-a lungul carierei sale sportive.

Recomandări
  • Salvare nesperată pentru copilul de suflet al lui Ion Țiriac
  • Ce se va întâmpla cu cel căruia Țiriac i-a oferit 10 milioane de euro

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Vezi toate știrile
Citește și