Închide meniul
Foto

Sara Carbonero a trecut peste divorţul de Iker Casillas. Cu cine a fost surprinsă celebra jurnalistă

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 iulie 2021, 12:23

Sara Carbonero a trecut peste divorţul de Iker Casillas. Cu cine a fost surprinsă celebra jurnalistă

Sara Carbonero a trecut peste divorţul de Iker Casillas

Profimediaimages

Sursa citată susţine că Morente, celebru cântăreţ de flamenco, a prezentat-o deja familiei pe Sara, însemnând că relaţia dintre cei doi este deja una extrem de serioasă. Un amic comun le-a făcut cunoştinţă şi, de atunci, cei doi au petrecut foarte mult timp împreună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iker Casillas şi Sara Carbonero trebuie să îşi împartă averea după divorţ

Din ultimele informaţii, se pare că bunurile celor doi au o valoare care se ridică la 350 de milioane de euro. Din moment ce Sara a primit custodia celor doi copii, Martin şi Lucas, de 7, respectiv 4 ani, o sumă importantă îi va intra în conturi.

Potrivit sport24.sk, Casillas şi Carbonero îşi vor împărţi proprietăţile pe care le deţin, mai ales că s-au despărţit fără scandal. Se speculează că au ajuns la divorţ din cauza problemelor de sănătate cu care s-au confruntat în ultimii ani. Iker a suferit un infarct în mai 2019, în timp ce cunoscuta prezentatoare tv a suferit de cancer ovarian. Chiar dacă părea că s-a vindecat, boala i-a recidivat în acest an.

După divorţ, Casillas s-a mutat într-un vilă în valoare de 1.7 milioane de euro, care are 300 de metri pătraţi, piscină privată şi un teren de golf.

Iker Casillas şi Sara Carbonero, relaţie de 11 ani

Relaţia dintre Iker Casillas şi fosta jurnalistă, Sara Carbonero, a început cu un sărut în direct, în timpul unei transmisiuni tv de la Cupa Mondială din 2010, după ce Spania a cucerit trofeul. Cei doi au fost împreună 11 ani. Ei s-au căsătorit în 2016 şi au împreună doi copii. Ei au trecut împreună şi prin multe momente dificile.

Reclamă

În 2019, Iker a suferit un infarct, pe vremea când evolua pentru FC Porto. Sara a fost alături de el pe toată perioada recuperării. Din nefericire, la puţin timp după ce legenda lui Real Madrid şi-a revenit complet, frumoasa soţie a aflat că are un cancer ovarian, trecând rapid printr-o operaţie. La rândul lui, Casillas a ajutat-o să treacă mai uşor peste momentele dificile.

Din păcate, boala tinerei jurnaliste a recidivat la începutul acestui an. Pe 3 februarie şi-a sărbătorit, în familie, ziua de naştere. La nicio săptămână distanţă, a fost internată la Spitalul Universitar din Navarra şi a fost operată. Iker a fost din nou alături de ea, dar, după câteva săptămâni cei doi au făcut anunţul despărţirii.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Sara Carbonero a uitat de divorţul de Iker Casillas
  • Cei doi au împreună doi copii

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-0. Răzvan Lucescu luptă ACUM pentru semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în cupele europene 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Otelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (vineri, ora 10:30) 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” Vezi toate știrile
Citește și