Închide meniul
Foto

Sarah Dumitrescu a aprins imaginația urmăritorilor, într-o fustă mulată! Cum s-a pozat fiica Anamariei Prodan

Reclamă

Antena Sport Publicat: 15 martie 2023, 18:41

Sarah Dumitrescu a aprins imaginația urmăritorilor, într-o fustă mulată! Cum s-a pozat fiica Anamariei Prodan

Sarah Dumitrescu, transformare rad

Colaj Captură AntenaSport

Sarah Dumitrescu a aprins imaginația urmăritorilor, într-o fustă mulată! Fiica cea mică a Anamariei Prodan și-a amintit de copilărie și a pregătit o postare cu tentă nostalgică, în mediul online. Tânăra de 23 de ani continuă să locuiască în România, după ce a revenit din Statele Unite ca urmare a unei accidentări la genunchi. Sarah joacă baschet la Cal Poly Mustangs, însă, momentan, cariera sa a fost pusă pe pauză.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sarah și-a amintit de o fotografie veche cu ea, de pe vremea când era copil. Blondina a devenit nostalgică și a împărtășit cu urmăritorii săi din mediul online o tranziție spectaculoasă, de tipul „atunci și acum”.

Sarah Dumitrescu a aprins imaginația urmăritorilor, într-o fustă mulată!

Sarah Dumitrescu și-a surprins fanii de pe Instagram cu câteva poze provocatoare. Fiica Anamariei Prodan s-a fotografiat într-o rochie roșie mulată, demonstrând încă o dată că poate începe oricând o carieră de fotomodel.

Tânăra a postat mai întâi fotografia de pe vremea când era copil, apoi a făcut trecerea la pozele din prezent. Ea a devenit femeie în toată firea și atrage toate privirile cu aparițiile sale provocatoare (VEZI GALERIA FOTO).

Sarah a realizat o ședință foto „incendiară”, îmbrăcată într-o fustă roșie, care îi scoate în evidență fizicul de sportivă.

Reclamă
Sarah Dumitrescu, apariție răvășitoare
Sarah Dumitrescu, apariție răvășitoare / Instagram

Fiica Anamariei Prodan, din prima căsnicie cu Tiberiu Dumitrescu, și-a făcut apariția pe tocuri, pe un balcon cu vedere spectaculoasă.

Sarah Dumitrescu, apariție răvășitoare
Sarah Dumitrescu, apariție răvășitoare / Instagram

Sarah Dumitrescu, marcată de divorţul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Sarah Dumitrescu este hotărâtă acum să îşi îndrepte toată atenţia spre carieră şi să revină cât mai repede la echipa de club.

Tânăra de 23 de ani nu își mai dorește, pentru moment, o relaţie după ce s-a despărțit de fostul iubit.

Reclamă 4 / 0/3

A fost o dezamăgire foarte mare (n.r. – Laurenţiu Reghecampf). (Reporter: După acest divorţ, ţi-ai propus să fii mai atentă cu băieţii?) Da, chiar da! Eu n-am înţeles niciodată prin ce a trecut mama, e greu ca o persoană ca mine, care nu a trecut printr-un divorţ, să înţeleagă cum s-a simţit, dar după ce am văzut toată dinamica, o să fiu mult mai atentă la cel pe care îl aleg.

Nu vreau să trec prin ce a trecut ea. Nu (n.r. – dacă este acum într-o relaţie). De-abia am fost într-o relaţie şi nu a mers. Nu cred că mai caut alta. Cred că trebuie să mă focusez pe mine şi ce am eu nevoie. Dacă o să fie vreun băiat, o să fie, dacă nu, nu. Nu caut o relaţie, am avut una destul de lungă şi bună. Nu am nevoie„, a declarat Sarah Dumitrescu, pentru AS.ro.

Sarah este legitimată la Cal Poly Mustangs, echipă care reprezintă California Polytechnic State University, din San Luis Obispo. Este în anul 4 şi se apropie de absolvire. Blondina s-a mutat în Statele Unite încă de când avea 14 ani.

La 14 ani m-am mutat acolo şi trebuia să învăţ cum să spăl singură, să dorm singură, să-mi fac curat în casă singură. Te pune pe picioare… adică te schimbă complet. Trebuie să ştii, dintr-o dată, sa fii o mamă„, a mai spus Sarah.

Sarah este fiica cea mică a Anamariei Prodan, din căsnicia cu fostul baschetbalist Tiberiu Dumitrescu. Ea are o soră mai mare, Rebecca, în vârstă de 24 de ani, din același mariaj al impresarei de fotbaliști.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj Vezi toate știrile
Citește și