Închide meniul
Foto

Sarah Dumitrescu s-a „descătușat”: „El a vrut schimbare, acum este mărunțiș”. Apariție sclipitoare a fiicei Anamariei Prodan

De Antena Sport
Publicat: 12 martie 2023, 18:57

Sarah Dumitrescu s-a „descătușat” pe rețelele sociale. Fiica cea mică a Anamariei Prodan a traversat o perioadă dificilă atât din punct de vedere profesional, cât și la nivel emoțional. Sarah s-a accidentat grav la genunchi și a avut nevoie de operație. Astfel, cariera sa de baschetbalistă, din Statele Unite ale Americii, a fost pusă pe pauză.

Reclamă
Sarah Dumitrescu s-a

Sarah Dumitrescu a trecut printr-o perioadă dificilă

Sarah Dumitrescu a trecut printr-o perioadă dificilă / Antena Sport

Lucrurile n-au fost roz nici pe plan sentimental pentru tânăra de 23 de ani. Ea s-a despărțit recent de fostul iubit.

Reclamă

Sarah Dumitrescu s-a „descătușat”: „El a vrut schimbare, acum este mărunțiș”

În același timp, veștile despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au afectat-o extrem de mult, după cum a povestit chiar ea într-un interviu oferit pentru AS.ro.

Reclamă

Acum, se pare că Sarah Dumitrescu a trecut peste momentele delicate din viața ei. Blondina a postat mai multe fotografii pe rețelele sociale, însoțite de un mesaj ferm. Cuvintele acide par să fie îndreptate către un bărbat care a dezamăgit-o în trecut.

„El a vrut schimbare, acum este mărunțiș”, este jocul de cuvinte scris de Sarah Dumitrescu, pe contul de Instagram.

Alături de mesajul respectiv, Sarah Dumitrescu a postat câteva poze făcute pe o terasă cu priveliște spectaculoasă, din Cluj-Napoca.

Fiica Anamariei Prodan a adunat peste 7.000 de aprecieri la fotografiile respective.

View this post on Instagram


A post shared by Sarah Dumitrescu Prodan (@sarahh)

Sarah Dumitrescu, marcată de divorţul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Sarah Dumitrescu este hotărâtă acum să îşi îndrepte toată atenţia spre carieră şi să revină cât mai repede la echipa de club.

Tânăra de 23 de ani nu își mai dorește, pentru moment, o relaţie.

A fost o dezamăgire foarte mare (n.r. – Laurenţiu Reghecampf). (Reporter: După acest divorţ, ţi-ai propus să fii mai atentă cu băieţii?) Da, chiar da! Eu n-am înţeles niciodată prin ce a trecut mama, e greu ca o persoană ca mine, care nu a trecut printr-un divorţ, să înţeleagă cum s-a simţit, dar după ce am văzut toată dinamica, o să fiu mult mai atentă la cel pe care îl aleg.

Nu vreau să trec prin ce a trecut ea. Nu (n.r. – dacă este acum într-o relaţie). De-abia am fost într-o relaţie şi nu a mers. Nu cred că mai caut alta. Cred că trebuie să mă focusez pe mine şi ce am eu nevoie. Dacă o să fie vreun băiat, o să fie, dacă nu, nu. Nu caut o relaţie, am avut una destul de lungă şi bună. Nu am nevoie„, a declarat Sarah Dumitrescu, pentru AS.ro.

Sarah este legitimată la Cal Poly Mustangs, echipă care reprezintă California Polytechnic State University, din San Luis Obispo. Este în anul IV şi se apropie de absolvire. Blondina s-a mutat în Statele Unite încă de când avea 14 ani.

La 14 ani m-am mutat acolo şi trebuia să învăţ cum să spăl singură, să dorm singură, să-mi fac curat în casă singură. Te pune pe picioare… adică te schimbă complet. Trebuie să ştii, dintr-o dată, sa fii o mamă„, a mai spus Sarah.

Sarah este fiica cea mică a Anamariei Prodan, din căsnicia cu fostul baschetbalist Tiberiu Dumitrescu. Ea are o soră mai mare, Rebecca, în vârstă de 24 de ani, din același mariaj al impresarei de fotbaliști.

Reclamă
Citește și:
facebook whatsapp LinkedIn twitter email
Închide căutarea