Închide meniul
Foto

Sărbătoare în familia Anamariei Prodan. Vedeta, în extaz de ziua fiicei sale. Sarah Dumitrescu a împlinit 22 de ani

Antena Sport Publicat: 11 septembrie 2022, 18:56

Sărbătoare în familia Anamariei Prodan. Vedeta, în extaz de ziua fiicei sale. Sarah Dumitrescu a împlinit 22 de ani

Sărbătoare în familia Anamariei Prodan. Sarah Dumitrescu a împlinit 22 de ani

Sarah Dumitrescu şi-a sărbătorit ziua de naştere/ Instagram

  • Sarah Dumitrescu a împlinit 22 de ani
  • Ce mesaj emoţionant a primit de la Anamaria Prodan

E sărbătoare în familia Anamariei Prodan. Fiica agentului de jucători, Sarah Dumitrescu, a împlinit 22 de ani. Vedeta i-a transmis un mesaj plin de emoţie baschetbalistei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan a uitat de scandalul de divorţ în care este, de mai bine de un an, cu Laurenţiu Reghecampf. Fiica ei din prima căsătorie, care e de o frumuseţe ieşită din comun (vezi GALERIA FOTO de mai jos) îşi sărbătoreşte ziua de naştere.

Sărbătoare în familia Anamariei Prodan. Sarah Dumitrescu a împlinit 22 de ani

„La mulți ani, îngerul vieții mele, Sarah. Te iubeşte mama fără mărginele și sunt atât de mândră de tine încat nu pot să exprim în cuvinte ! Să-mi trăiești o mie de ani și sa rămâi același om minunat și același suflet pur. Proud to be your mother angel (n.r. Mândră să îţi fiu mamă, îngerule)”, a transmis Anamaria Prodan pe contul ei de Instagram.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by ANAMARIA PRODAN REGHECAMPF (@anamariaprodanreghecampf)

Reclamă

Sarah Dumitrescu a şi distribuit, pe reţelele sociale, mesajul primit de la mama ei.

Drama neştiută din viaţa fiicei Anamariei Prodan

Sarah Dumitrescu a dezvăluit care a fost cel mai greu moment pe care l-a trăit. Acesta nu are legătură cu cel de-al doilea divorţ al mamei ei. Anamaria Prodan urmează să se despartă de Laurenţiu Reghecampf, cel care are deja un copil cu amanta lui, Corina Caciuc.

Sarah este fiica cea mică a Anamariei, din căsătoria cu fostul baschetbalit Tibi Dumitrescu. Tânăra de 22 de ani calcă pe urmele tatălui ei şi este legitimată la Cal Poly Mustangs. Şi-a petrecut vacanţa în România şi s-a antrenat cu lotul naţional de baschet feminin.

Reclamă 4 / 0/3

Sarah Dumitrescu a trecut prin momente dificile în carieră şi a suferit două accidentări grave. Totuşi, a dezvăluit că nimic nu s-a comparat cu momentul în care s-a mutat în Statele Unite. În încercarea de a trăi visul american, adaptarea la noul stil de viaţă a fost cruntă. Acum se felicită că a trecut cu bine peste acea perioadă.

„Am plecat din România la sfârșitul clasei a 7-a. Am făcut liceul acolo. Primul an în care m-am mutat plângeam în fiecare zi. Îi ziceam lui mama că nu mai vreau în America. Mi-a fost foarte greu primul an, însă după ce m-am obișnuit au fost cei mai frumoși ani din viața mea„, a declarat Sarah Dumitrescu pentru antenastars.ro.

Sarah Dumitrescu i-a mulţumit tatălui ei. Cum face rost de bani

Sarah Dumitrescu îşi petrece vacanţa în România, alături de mama ei. Fiica cea mică a Anamariei Prodan asigură că nu mai depinde de ajutorul părinţilor şi a dezvăluit cum face rost de bani.

Tatăl meu a fost norocul meu în viață, fără el nu eram aici. Eu fac parte din lotul național al României. Eu am banii mei, am salariul meu. Ce îmi dă mama e cadou, sau dacă vrea ea să-mi dea ceva, dar eu nu depind de mama mea„, a declarat Sarah Dumitrescu.

Sportiva a trecut prin momente emoţionante, când a însoţit-o la Tribunal pe Anamaria Prodan. Agentul de jucători a avut al doilea termen în procesul de divorţ cu Laurenţiu Reghecampf. A izbucnit în plâns în momentul în care l-a văzut pe fratele ei vitreg, Luca Reghecampf.

„(Reporter: Ai mai vorbit cu Laurențiu Reghecampf, tatăl tău vitreg? În ce relații mai sunteți?) Eu, personal, nu am mai comunicat cu el! Eu sunt alături de mama mereu, iar dacă va avea nevoie de ceva de la mine mereu o să-i fiu alături„, a precizat fiica Anamariei Prodan pentru click.ro.

Reclamă

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:44 Bernadette Szocs – Mariam Alhodaby LIVE VIDEO (luni, 08:50, AntenaPLAY). Bernie debutează la Cupa Mondială Macao 2024 15:28 FC Botoşani – FCU Craiova 4-1. Umilinţă pentru echipa lui Mititelu. Lopez, gol din „foarfecă”! Dinamo pe ultimul loc. Clasamentul 14:28 Ronnie O’Sullivan uimeşte înainte de Campionatul Mondial: „Nu îmi place Crucible. E un coşmar”. Unde ar vrea să mute competiţia 14:20 Dinamo – Poli Iaşi, 18:15, LIVE TEXT! „Câinii” au un meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele probabile 13:52 Întrebarea care l-a făcut pe Erik ten Hag să plece în timpul conferinţei! Antrenorul lui Manchester United nu a mai rezistat 13:11 Emma Răducanu a dus Marea Britanie la turneul final Billie Jean King Cup. Două victorii uriaşe cu Franţa 12:12 FotoCalvarul s-a încheiat pentru Ana Bogdan! Prin ce perioadă de coşmar a putut trece, până să fie eroina României la BJK Cup 12:08 Istvan Kovacs, meci uriaş în UEFA Champions League! Românul va arbitra Barcelona – PSG, returul teribil din Ligă 11:22 „O ai sau nu o ai!” Ionuţ Chirilă ştie de ce Florinel Coman nu e dorit de granzii Europei şi va ajunge în Qatar: „Îi lipseşte!” 11:22 Mircea Lucescu, cale liberă spre Beşiktaş! „Vulturii” şi-au demis antrenorul pus în ianuarie. Fernando Santos e OUT Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cum încearcă Anamaria Prodan să o umilească pe iubita lui Laurenţiu Reghecampf
Diverse • 12:55
FOTO
Cum încearcă Anamaria Prodan să o umilească pe iubita lui Laurenţiu Reghecampf. Ce o obligă pe Caciuc: „Cel mai bun martor”
Din ce face bani prima mare iubire a lui Laurenţiu Reghecampf.
Diverse • 12 apr., 11:10
FOTO
Din ce face bani prima mare iubire a lui Laurenţiu Reghecampf. Femeia arată uimitor
Mihai Rotaru l-a avertizat pe Laurenţiu Reghecampf! Ce riscă fostul antrenor al Universităţii Craiova
Liga 1 • 11 apr., 19:19
„Nu negociază nimeni cu mine” Mihai Rotaru l-a avertizat pe Laurenţiu Reghecampf! Ce riscă antrenorul
Laurenţiu Reghecampf a rupt tăcerea după ce a pierdut procesul de 200.000 de euro cu Mihai Rotaru
Liga 1 • 10 apr., 18:32
Laurenţiu Reghecampf a rupt tăcerea după ce a pierdut procesul de 200.000 de euro cu Mihai Rotaru: „Prietenul meu pe viaţă!”
Anamaria Prodan, lovitură pentru Corina Caciuc
Diverse • 10 apr., 16:38
FOTO
Anamaria Prodan, lovitură pentru Corina Caciuc: „Da, este adevărat!” Acuzaţii dure la adresa lui Laurenţiu Reghecampf