Închide meniul
Foto

Scandal iscat de o rusoaică de 21 de ani, care a avut un discurs tulburător în faţa lui Vladimir Putin: „Numai noi vom decide!”

Reclamă

Publicat: 11 mai 2022, 12:06

Scandal iscat de o rusoaică de 21 de ani, care a avut un discurs tulburător în faţa lui Vladimir Putin: „Numai noi vom decide!”

Veronika Stepanova a făcut declaraţii scandaloase după ce a fost premiată de Vladimir Putin

Scandal iscat de o rusoaică de 21 de ani / Profimediaimages

Scandal iscat de o rusoaică de 21 de ani. Veronika Stepanova a surprins pe toată lumea în timpul războiului din Ucraina, când a avut un discurs tulburător în faţa lui Vladimir Putin. Campioana olimpică la schi fond a transmis un mesaj de susţinere pentru militarii ruşi: „Cu siguranţă vom câştiga!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Stepanova a devenit una dintre cele mai criticate persoane din lume, după discursul ținut la Kremlin. „În faţa ochilor mei, Rusia a devenit din nou puternică, mândră şi prosperă„, a spus tânăra sportivă, spre surprinderea tuturor.

Emil Iversen, norvegianul care a cucerit medalia de argint la Jocurile Olimpice de la Beijing, din acest an, a răbufnit când a văzut imaginile cu Stepanova şi a anunţat că nu îşi mai doreşte să vadă niciun sportiv rus la linia de start.

Scandal iscat de o rusoaică de 21 de ani

Chiar Veronika i-a dat replica, la scurt timp. Tânăra sportivă a avut o reacţie cel puţin surprinzătoare, care a inflamat ş i mai mult situaţia.

Nu se va întâmpla, Emil. Numai noi, ruşii, vom decide cum vrem să trăim şi cine este liderul nostru. Ultimul lucru care ne interesează este opinia oamenilor din exterior despre acest subiect. Aici te includ şi pe tine„, a scris Stepanova pe reţelele sociale, potrivit iltalehti.fi.

Reclamă

Campioană olimpică la Beijing a vorbit în termen laudativi la adresa Rusiei, care continuă să bombardeze Ucraina. După ce a fost premiată pentru performanța sa sportivă, la Kremlin, Stepanova a spus că Rusia se află pe drumul cel bun și are încredere că va câștiga. În încheiere, tânăra rusoaică a făcut și o promisiune în fața președintelui Rusiei, care a ordonat invazia din Ucraina.

M-am născut în ianuarie 2001. În faţa ochilor mei, Rusia a devenit din nou puternică, mândră şi prosperă. Nu le place tuturor, asta este evident. Dar suntem pe drumul cel bun şi cu siguranţă vom câştiga, aşa cum am făcut-o la Jocurile Olimpice.

Sunt foarte mândră să primesc astăzi o asemenea onoare de la preşedintele ţării noastre. Vă mulţumesc mult pentru că aţi ridicat steagul ţării! Şi nu vom lăsa această medalie de aur să plece, asta este o promisiune”, a spus Veronika Stepanova.

Reclamă 4 / 0/3

Declarația campioanei olimpice a revoltat întreaga planetă. Printre cei care au reacționat se numără și Alex Dolgopolov. Fostul jucător de tenis din Ucraina a criticat aspru discursul ținut de Stepanova în fața lui Vladimir Putin.

Așadar, această campioană olimpică Veronika Stepanova spune literalmente că ‘Rusia e pe drumul cel bun și, cu siguranță, vom câștiga, așa cum am făcut-o la Jocurile Olimpice’. Parcă sportivii ruși nu erau implicați în politică, parcă erau cu toții nevinovați. Da, cu siguranță.”, a scris Alex Dolgopolov, pe contul de Twitter.

Apariţie surpriză la parada lui Vladimir Putin

Preşedintele Rusiei a organizat o paradă grandioasă la Moscova, de Ziua Victoriei, comemorând astfel cea de-a 77-a aniversare de la înfrângerea Germaniei Naziste de către Uniunea Sovietică în al Doilea Război Mondial. Prin faţa lui au defilat mai mulţi militari, dar a fost şi o apariţie surpriză.

Printre militarii care au defilat a fost şi campionul olimpic la gimnastică artistică Nikita Nagorgornyy. Tânărul de 25 de ani, medaliat cu aur în 2020, la Tokyo, şi-a asumat orice risc. Sportivii ruşi au fost sancţionaţi dur în cele 75 de zile de război din Ucraina, dar Nagorgornyy şi-a arătat public susţinerea pentru liderul de la Kremlin.

Nikita Nagornyy tocmai s-a compromis definitiv. Îl ajută pe Vladimir Putin într-un mod ruşinos. Campionul Rusiei tocmai s-a alăturat pe lista celor care au intrat în dizgraţie. Nikita a luat parte în activităţile propagandei de la Kremlin.

În loc să fie în sala de gimnastică, acum este în Moscova, acolo unde participă la Ziua Victoriei. Poartă unul dintre cele mai importante roluri şi îl ajută pe Putin să legitimizeze acţiunile criminale din Ucraina„, au scris jurnaliştii de la sport.interia.pl.

Reclamă
Recomandări
  • Veronika Stepanova a fost premiată de Vladimir Putin şi a avut un discurs tulburător
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-0. Răzvan Lucescu luptă ACUM pentru semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în cupele europene 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Otelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (vineri, ora 10:30) 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” Vezi toate știrile
Citește și