Închide meniul
Foto

Scandalul continuă în familia lui Denis Drăguş. Mama iubitei fotbalistului face acuzaţii grave

Antena Sport Publicat: 15 iunie 2021, 21:55

Denis Drăguş şi Vanessa / Facebook

Denis Drăguş şi Vanessa / Facebook

Denis Drăguş şi Vanessa / Facebook

  • Scandal în familia lui Denis Drăgus
  • Atac violent la adresa tatălui fotbalistului

Scandalul continuă în familia lui Denis Drăguş. Denis Drăguş este în centrul unui scandal uriaş. După ce a fost atacat de verişoara sa că nu şi-a invitat părinţii la botez din cauza iubitei sale, în scandal s-a implicat şi mama fetei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aceasta a lansat acuzaţii uluitoare la adresa tatălui lui Denis Drăguş, fostul fotbalist Mihai Drăguş.

Tu în ce calitate îmi denigrezi fiica, nu te supăra? De ce nu povestești tot, de la început, cum fiica mea Vanessa a fost bătută de Mihai, tatăl lui Denis, înjurată și multe altele… Eu nu am zis nimic până acum, dar nu te oprești. E foarte urât, rufele se spală în familie. O zi frumoasă”, a scris mama Vanessei la postarea în care Bianca îi acuza pe cei doi îndrăgostiți.

Reclamă

Denis Drăguş nu şi-a chemat părinţii la botezul fiicei sale

De la eveniment au lipsit părinţii fotbalistului legitimat în Italia, la Crotone. Gestul a fost taxat printr-un mesaj dur de o verişoară a lui Drăguş. Familia acestuia o bănuieşte pe Vanessa pentru răcirea relaţiilor.

Aș vrea să ajungă aceste mesaj și la iubita lui, Vanessa. Oare tu, ca iubită, fiind alături mereu de el, nu ai simțit că îi lipsește ceva pentru a fi pe deplin fericit și împlinit în seara botezului?

Reclamă

Oare ai fi ajuns persoana publică fără ajutorul părinților, fără suportul și munca lor? Sau te-a crescut Vanessa de mic copil și noi am trăit altă realitate?”, a scris Bianca, într-o postare citată de prosport.ro.

Potrivit publicaţiei citate, Drăguş a rupt relaţia cu părinţii săi de doi ani, iar aceştia nu şi-au văzut nepoata.

„Vanessa… din câte citeam pe contul tău de Facebook pozezi într-o fată cu suflet imens, care ajuți copiii, donezi, compui scrisori cu 10.000 de metafore etc… Tu știi mai bine… Oare având sufletul atât de bun și făcând atâtea minuni, nu puteai să mai adaugi o minune pe lista ta?

Reclamă 4 / 0/3

Să-ți fie rușine și ție și iubitei tale ca nu știți să vă apreciați părinții! Buni, răi, sunt ai voștri! Denis, te cunosc, în adâncul sufletului tău ți-ai fi dorit mai mult aseară… Îl cinstiți pe Dumnezeu prin postări, dar oare în Biblie scrie să-ți urăști părinții?

Va veni o zi în care vei suna degeaba, va fi prea târziu și vei realiza ce greșeală imensă ai facut… Vreau să ajungă acest mesaj la voi și să vă bagați mințile în cap, o viață aveți și 2 părinți. Încă o dată rușine, pe mine nu mă interesează viața voastră, mă deranjează oamenii fără caracter și de fiecare dată când o să am ocazia am să bat obrazul acestor specimene de oameni!

P.S: Sunteți și voi părinți!”, a mai scris verişoara lui Drăguş pe Facebook.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia Vezi toate știrile
Pe același subiect
Marius Șumudică a ales între George Pușcaș și Denis Drăguș, pentru atacul naționalei
Echipa naţională • 27 mart., 22:58
Marius Șumudică a ales între George Pușcaș și Denis Drăguș, pentru atacul naționalei: „Niciodată nu e soluție înaintea lui!”
Curg ofertele pentru Denis Drăguş
Fotbal extern • 27 mart., 16:27
Curg ofertele pentru Denis Drăguş! Cinci echipă se luptă pentru semnătura „tricolorului”: „4-5 milioane de euro!”
Impresarul lui Joao Felix pregăteşte transferul stelar al lui Denis Drăguş
Echipa naţională • 25 mart., 19:51
Impresarul lui Joao Felix pregăteşte transferul stelar al lui Denis Drăguş: „Mă ocup de el în vara asta!”
Marius Şumudică ştie ce "tricolori" vor fi titulari în România - Columbia
Echipa naţională • 23 mart., 19:36
Marius Şumudică ştie ce „tricolori” vor fi titulari în România – Columbia: „I-a păstrat pentru meciul acesta!”
Deian Sorescu, gol din pasa lui Alex Maxim! Denis Drăguş a ratat incredibil
Fotbal extern • 17 mart., 14:27
Deian Sorescu, gol din pasa lui Alex Maxim! Denis Drăguş a ratat incredibil. Florin Niţă a făcut penalty în Rizespor – Gaziantep