Închide meniul

Scenariu horror pentru milionarul celebru acuzat că a abuzat sexual o tânără! Cât timp riscă să petreacă în închisoare

Antena Sport Publicat: 4 februarie 2023, 15:01

Reclamă
Scenariu horror pentru milionarul celebru acuzat că a abuzat sexual o tânără! Cât timp riscă să petreacă în închisoare

Dani Alves a fost arestat pe 20 ianuarie

Dani Alves a fost arestat pe 20 ianuarie / Profimedia

Scenariu horror pentru Dani Alves, milionarul celebru acuzat că a abuzat sexual o tânără. Fostul fotbalist de la FC Barcelona se află în arest preventiv în Spania, sub acuzațiile că ar fi violat o femeie în vârstă de 23 de ani, într-un club de noapte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Avocatul fundașului brazilian părea optimist că va reuși să-l elibereze pe cauțiune, folosind imaginile surprinse de camerele de supraveghere din interoriul clubului de noapte din Barcelona.

Scenariu horror pentru milionarul celebru acuzat că a abuzat sexual o tânără!

Totuși, speranțele reprezentantului lui Dani Alves sunt din ce în ce mai mici, potrivit football-espana.net. Asta după ce doi martori au confirmat poliției scenariul prezentat de tânăra abuzată sexual. Tânăra de 23 de ani a declarat că ar fi fost urmărită de Dani Alves în toaleta clubului, unde fotbalistul ar fi abuzat-o sexual.

Verișoara și prietena victimei au confirmat autorităților versiunea respectivă. Mai mult, cele două femei au declarat că au fost invitate în zona VIP a clubului, unde fostul fundaș de la FC Barcelona le-ar fi făcut și lor avansuri sexuale.

În ciuda declarațiilor oferite de victimă și cei doi martori, Dani Alves susține în continuare că actul sexual a avut loc cu consimțământul victimei.

Reclamă

Un astfel de caz durează între 1 și 2 ani până la proununțarea unei sentințe, conform standardelor tribunalelor din Barcelona, susține sursa citată. Astfel, dacă cererea de eliberare pe cauțiune va fi respinsă, Dani Alves va fi obligat să aștepte finalizarea procesului. În acest caz, brazilianul ar urma să petreacă în jur de 12 luni în închisoare.

Dani Alves se află la închisoarea Brians 2, din Barcelona.

Ce spun avocații lui Dani Alves despre cazul de viol în care este implicat fostul fundaș de la FC Barcelona

Avocatul care îi conduce apărarea, Cristóbal Martell, şi colegul acestuia, Arnau Xumetra, s-au întâlnit recent cu Dani Alves în închisoarea Brians 2 pentru a aborda contestaţia prin care se cere eliberarea sa.

Reclamă 4 / 0/3

Martell a găsit o explicaţie pentru contradicţiile clientului său. Avocatul susţine că jucătorul a tăcut la început şi a povestit mai multe versiuni ulterior, condiţionat de teama că soţia sa ar afla că a înşelat-o.

În schimb, la un moment dat în declaraţia sa, Alves a spus chiar că, dacă nu şi-a asumat faptele, a fost pentru a „proteja” tânăra. El a mai spus că ea a fost cea care a venit la el când era la toaletă şi că, după surpriza iniţială, a decis să „meargă mai departe”.

Deşi în cele din urmă a recunoscut că au existat relaţii sexuale, Alves a spus că a fost vorba doar de sex oral şi nu a făcut referire la penetrare, victima susţinând că acest lucru s-a produs cu violenţă. Contrar relatării inculpatului sunt urmele de lichid seminal identificate de poliţie în baie, dar şi cele găsite pe rochia şi lenjeria intimă a tinerei.

Dani Alves a fost reţinut la 20 ianuarie, el fiind acuzat de o tânără de 23 de ani că a violat-o în toaleta unui club din Barcelona, la finalul lunii decembrie.

Soţia lui Dani Alves nu a mai rezistat şi a luat o decizie drastică!

Dani Alves a fost arestat preventiv, iar soția sa, Joana Sanz, a luat o primă decizie importantă.

Joana Sanz a fost extrem de dezamăgită de acuzațiile care i-au fost aduse soțului ei și este decisă să divorțeze. Conform presei spaniole, soția lui Dani Alves i-a spus acestuia planurile și nu există cale de întoarcere.

De altfel, Joana și-a sters deja toate fotografiile de pe Instagram pe care le avea împreună cu Dani Alves. Cei doi sunt căsătoriți din 2017.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! 8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări 8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” 8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! Vezi toate știrile
Citește și