Închide meniul

Dani Alves, primul mesaj din închisoare: „Nu mi-e frică de nimic!”. Ultimele vești despre fotbalistul brazilian

Reclamă

Antena Sport Publicat: 30 ianuarie 2023, 13:21

Dani Alves, primul mesaj din închisoare: „Nu mi-e frică de nimic!. Ultimele vești despre fotbalistul brazilian

Dani Alves a fost tăcut și abia a mâncat, în prima zi în închisoare

Dani Alves, într-un magazin de haine / Profimedia

Dani Alves a transmis primul mesaj din închisoare. Fotbalistul brazilian se află în arest preventiv, sub acuzațiile că ar fi abuzat sexual o tânără de 23 de ani, la finalul anului trecut, într-un club de noapte din Barcelona.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alves a ajuns după gratii și își așteaptă pedeapsa din partea judecătorilor. În presa din Spania au apărut ultimele detalii despre fundașul de 39 de ani, care ultima oară a fost legitimat la clubul UNAM Pumas, din Mexic.

Dani Alves, primul mesaj din închisoare: „Nu mi-e frică de nimic!”

Dani Alves se află în arest preventiv într-un penitenciar din Barcelona. Judecătoarea i-a refuzat cererea de cauțiune, motivând că există riscul ca fundașul să fugă într-o țară cu care Spania nu are acord de extrădare.

Jurnaliștii iberici au aflat primul mesaj transmis de Dani Alves din spatele gratiilor către apropiați.

„Voi accepta ce vine. Am plecat de acasă când aveam doar 15 ani. Am depășit în viață situații foarte dificile și complicate. Aceasta va fi încă una care va trece. Nu mi-e frică de nimic!”, a transmis Dani Alves, potrivit as.com.

Reclamă

Dani Alves, care are o avere estimată la 60 de milioane de dolari, nu este favorizat în închisoare. Brazilianul este coleg de celulă cu bodyguard-ul lui Ronaldinho, pe nume Coutinho, care la rândul său a jucat fotbal, la Sutton.

Presa din Spania susține că Alves n-a fost prea sociabil la început, însă acum încearcă să se integreze, fără să aibă pretenții și să ceară condiții speciale. În ciuda situației în care se află, brazilianul nu poate sta departe de fotbal. Fostul fundaș de la FC Barcelona a jucat un meci alături de ceilalți deținuți, în curtea închisorii.

Ce spun avocații lui Dani Alves despre cazul de viol în care este implicat

Avocatul care îi conduce apărarea, Cristóbal Martell, şi colegul acestuia, Arnau Xumetra, s-au întâlnit cu Dani Alves în închisoarea Brians 2 pentru a aborda contestaţia prin care se cere eliberarea sa.

Reclamă 4 / 0/3

Martell a găsit o explicaţie pentru contradicţiile clientului său. Avocatul susţine că jucătorul a tăcut la început şi a povestit mai multe versiuni ulterior, condiţionat de teama că soţia sa ar afla că a înşelat-o.

În schimb, la un moment dat în declaraţia sa, Alves a spus chiar că, dacă nu şi-a asumat faptele, a fost pentru a „proteja” tânăra. El a mai spus că ea a fost cea care a venit la el când era la toaletă şi că, după surpriza iniţială, a decis să „meargă mai departe”.

Deşi în cele din urmă a recunoscut că au existat relaţii sexuale, Alves a spus că a fost vorba doar de sex oral şi nu a făcut referire la penetrare, victima susţinând că acest lucru s-a produs cu violenţă. Contrar relatării inculpatului sunt urmele de lichid seminal identificate de poliţie în baie, dar şi cele găsite pe rochia şi lenjeria intimă a tinerei.

Dani Alves a fost reţinut la 20 ianuarie, el fiind acuzat de o tânără de 23 de ani că a violat-o în toaleta unui club din Barcelona, la finalul lunii decembrie.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
Vezi toate știrile
Citește și