Închide meniul

Anunț înfiorător după ce Rusia a invadat Ucraina: ”Va vrea doar distrugere și teroare!” Ce plan ar avea Vladimir Putin

Publicat: 27 februarie 2022, 20:20 / Actualizat: 28 februarie 2022, 15:24

Anunț înfiorător după ce Rusia a invadat Ucraina: ”Va vrea doar distrugere și teroare!” Ce plan ar avea Vladimir Putin

Ce plan are Vladimir Putin după ce ”planul inițial a căzut”

Getty Images

  • Anunț înfiorător după ce Rusia a invadat Ucraina
  • Ce plan ar avea Vladimir Putin

Anunț înfiorător despre planul lui Vladimir Putin, după ce Rusia a invadat Ucraina

Gari Kasparov, care a fost implicat în politica din Rusia până în 2013, susține că războiul va continua și va deveni tot mai sângeros.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lui Putin nu-i pasă ce se întâmplă cu Rusia sau cu rușii, cum niciodată nu i-a păsat. Se gândește doar să rămână la putere. Atât. Nu veți vedea vreodată un dictator care să recunoască că a greșit, cât timp e încă dictator. Acum, când planul inițial al lui Putin de a cuceri Kievul rapid, cu armata ucraineană distrusă și cu Zelensky fugind din țară, a picat, Putin va ridica orice restricție de atac, ca să ia Capitala cu orice preț.

Bineînțeles că nu i-a păsat de victimele din rândul civililor nici până acum, dar nu a căutat să îi atace. Acum nu va mai ține la precizie, va vrea doar distrugere și teroare. Lui Putin nu îi pasă de imaginea sa în fața lumii sau a rușilor și ucrainenilor, fiindcă nimeni nu-l poate face să plătească. Ce diferența va fi pentru el că sunt 1000, 10.000 sau 100.000 de morți? E în continuare la putere? E bogat în continuare? Aceasta capacitate de a acționa din egoism pur e o superputere a autocraților. Oamenii normali nu pot face asta.

Reclamă

Putin va bombarda și ataca puncte cheie de infrastructură pentru a distruge rezistența orașului. Nu vrea un asediu îndelungat. Banii i se vor termina din cauza sancțiunilor, iar armele Vestului nu au ajuns încă în Ucraina. În schimb, tancurile lui sunt acolo”, a scris Gari Kasparov, pe Twitter.

Prietenia de o viață dintre Vitali Klitschko și Mihai Leu! Dezvăluiri emoționante înainte de bombardarea Kievului

Rusia a invadat Ucraina. Războiul izbucnit în țara vecină a șocat o lume întreagă. Primar al capitalei ucrainene Kiev, bombarbdată de ruși, e Vitali Klitschko, fost mare boxer și bun prieten cu românul Mihai Leu.

Reclamă

Mihai Leu a dezvăluit că a vorbit cu Vitali Klitschko la telefon chiar înainte ca Ucraina să fie invadată de Rusia. Primarul Kievului i-a promis prietenului său că se va înrola în armată să-si apere țara. A doua zi, Vitali a apărut pe front printre soldați.

„Recunosc că am inima strânsă de teamă pentru el. Chiar înainte de a începe războiul în Ucraina, ne am auzit la telefon și mi-a spus doar atât: Mihai, voi merge să lupt pentru țara mea. Mă voi înrola!

Și chiar a facut-o. Este un patriot adevărat. Periodic îi transmit mesaje de încurajare pe WhatsApp. I-am spus că știu că este un luptător și că-mi doresc ca toată această nebunie să se termine cât mai repede. De când a început războiul la ei, stau tot timpul în fața televizorului și mă rog să se încheie totul cât mai repede, iar toți ucrainienii și el, evident, să nu pățească nimic”, a spus Mihai Leu, potrivit prosport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Cel puţin 198 de ucraineni – inclusiv trei copii – au fost ucişi de la începutul invaziei Ucrainei de către Rusia, a anunţat sâmbătă ministrul ucrainean al Sănătăţii Viktor Liaşko, citat de agenţia ucraineană de presă Interfax, relatează AFP. Alte 1.115 persoane au fost rănite, inclusiv 33 de copii. Era neclar dacă Ministerul ucrainean al Sănătăţii face doar bilanţul victimelor civile.

Citește și:

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa "tricolorilor"
Echipa naţională • 19:54
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor”
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024
EURO 2024 • 11:05
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!”
Oleksandr Zinchenko nu a stat pe gânduri după ce un fan şi-a aruncat telefonul pe teren! Reacţia genială a căpitanului Ucrainei
Fotbal extern • 27 mart., 17:00
Oleksandr Zinchenko nu a stat pe gânduri după ce un fan şi-a aruncat telefonul pe teren! Reacţia genială a căpitanului Ucrainei
Oleksandr Zinchenko, copleşit de emoţii, după calificarea Ucrainei la EURO: "Doar aşa putem câştiga". Dezvăluirea căpitanului
EURO 2024 • 27 mart., 11:47
Oleksandr Zinchenko, copleşit de emoţii, după calificarea Ucrainei la EURO: „Doar aşa putem câştiga”. Dezvăluirea căpitanului
Mesajul lui Volodimir Zelenski după calificarea Ucrainei la EURO 2024
EURO 2024 • 27 mart., 8:21
Mesajul lui Volodimir Zelenski după calificarea Ucrainei la EURO 2024