Închide meniul

Schimbarea radicală a lui Gigi Becali! De la costumele pompoase, la hanorac și blugi

Silviu Corneanu Publicat: 27 decembrie 2020, 7:46 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

Reclamă
Schimbarea radicală a lui Gigi Becali! De la costumele pompoase, la hanorac și blugi

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali este finanţatorul FCSB

Recunoscut pentru extravaganța sa și pentru costumele de zeci de mii de euro pe care le purta, Becali pare de nerecunoscut. Finanțatorul FCSB a renunțat la hainele de lux și a trecut la hanorac și blugi, după cum a declarat chiar el. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a explicat de ce a renunțat la costume

Pe mine nu mă mai interesează asta. Vreau simplitate, mă îmbrac într-un fel de hanorac și pantaloni negri. Ca un călugăr. Ce câștig? E deșertăciune! Dau slavă Domnului că mi-am dat seama de asta.

E praf în fața vântului. Haina îl face pe om, dar pe omul de pe Pământ, omul păcătos. Dar pe omului lui Hristos nu-l face. El trebuie să fie îmbrăcat simplu”, a spus Gigi Becali pentru RTV.

Gigi Becali, sursă de inspirație pentru creatorii de modă

Becali a susținut în cadrul aceluiași interviu că a fost sursă de inspirație pentru creatorii de modă, precum Cătălin Botezatu.

Modele le-am adus eu. Și lui Boteazatu, și altuia… După ce vedeau la mine, făceau ei. Eu le-am inventat, eu le făceam, eu le croiam.

Reclamă

Mă duceam la Ciucu și ziceam «Fă-mi așa, fă-mi așa, fă-mi așa!». După aceea, vedeau la mine și făceau ei. De unde știau ei să facă? Era creație proprie! Le inventam eu. 

Eu făceam prima dată, inventam eu. Venea moda nouă și eu puneam ceva ceva, iar ei luau și făceau și ei. Aveau ca Becali. Dar nu mai sunt așa”, a mai spus Becali.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:11 VIDEOParma – Cremonese 1-1 și Palermo – Ascoli 2-2 au fost în AntenaPLAY! Man și Mihăilă, spectacol total în Serie B 18:05 „Mihai Pintilii, antrenor cu acte în regulă la FCSB?” Mihai Stoica a făcut anunțul! Ce se întâmplă cu Elias Charalambous 17:41 Cole Palmer, cifre impresionante la Chelsea! La doar 21 de ani, a intrat în istoria Premier League 17:38 VIDEOValentin Mihăilă, gol după o cursă fabuloasă a lui Dennis Man în Parma – Cremonese! Românii fac spectacol total în Serie B 17:11 Câți jucători va da FCSB la EURO 2024! Mihai Stoica e sigur: „Am vrut să-l sun pe Edi, dar Gigi Becali nu m-a lăsat!” 17:05 VIDEOFranco Vazquez a marcat un gol superb în Parma – Cremonese! Dennis Man și Valentin Mihăilă, martori la reușita spectaculoasă 16:33 Gigi Becali pregătește trei lovituri pe piața transferurilor! Lista scurtă a FCSB-ului pentru „visul Champions League” 16:21 „Am pătimit împreună” Mesajul postat de oficialii lui Dinamo în ziua de Paște. Ce le-au transmis fanilor, după 3-3 cu U Cluj 15:55 Eliza Samara – Chen Xingtong LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:05. Duel infernal pentru româncă la Saudi Smash 2024 15:24 Darwin Nunez, în locul lui Robert Lewandowski la Barcelona! Decizie total neașteptată luată de Xavi Vezi toate știrile
Citește și