Închide meniul
Foto

Secretul frumuseţii Ioanei Năstase. Ce ritual are cea de-a cincea soţie a lui Ilie Năstase: „La mine are efect!”

Reclamă

Publicat: 9 septembrie 2023, 16:40

Secretul frumuseţii Ioanei Năstase. Ce ritual are cea de-a cincea soţie a lui Ilie Năstase: „La mine are efect!”

Secretul frumuseţii Ioanei Năstase

Ilie Năstase şi Ioana Năstase / Sursa: AS.ro

S-a aflat care este secretul frumuseţii Ioanei Năstase. Soţia fostului mare jucător de tenis, Ilie Năstase, a spus tot despre modul în care se menţine în formă. Femeia care este cu 30 de ani mai tânără decât „Nasty” a recunoscut care este ritualul pe care îl urmează cu sfinţenie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioana este cea de-a cincea soţie a fostului lider ATP şi arată uimitor (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS). Chiar dacă de-a lungul vremii au apărut zvonuri că a ajuns pe mâinile medicului estetician, Ioana Năstase neagă cu vehemenţă.

Secretul frumuseţii Ioanei Năstase. Cum se menţine în formă soţia lui Ilie Năstase

Soţia lui Ilie Năstase anunţă că este împotriva operaţiilor estetice. Exclude varianta de a apela la botox sau la injecții cu acid hialuronic. În schimb, de aproape patru decenii se duce la masaj. Are o adevărată rutină în fiecare seară.

Am grijă să mă odihnesc. Dorm 8-9 ore pe noapte. Nu pierd nopțile niciodată. Nu sunt de acord cu botoxul și acidul hialuronic, schimbă fizonomia. Mă cremuiesc în fiecarea seara. La mine au efect masajele faciale și corporale. Am o doamnă care vine și-mi face, pe cele faciale le fac singură. Nu sunt contra celor care-și fac, dar am remarcat asta. Am prietene la care se vede, se umflă. Eu am o vorbă, ridul ăla pe care-l ai, are și el farmecul lui. Nu mai avem 20 de ani.

Eu una nu o să-mi fac injecții. Nu prea fac sport pentru că încă de la 20 și ceva de ani mi-am obișnuit corpul cu masaje. Și sunt muțumită cum arăt. Am încercat să fac și sport cu ani în urmă. Dar odată ce te apuci, trebuie să faci toată viața. Tenis nu știu să joc, nici nu m-a pasionat”, a declarat Ioana Năstase pentru cancan.ro.

Reclamă

Ilie și Ioana Năstase sunt căsătoriți din 2019, iar relația lor a trecut prin multe momente tumultoase. Cei doi au anunțat deseori că vor divorța, însă în cele din urmă s-au împăcat.

Ilie Năstase a fost căsătorit cu Dominique Grazia (1972-1982), Alexandra King (1984-2002), Amalia Teodoesescu (2004-2010), Brigitte Sfăt (2013-2018). Cel mai dur s-a încheiat cel de-al treilea mariaj al său, după o aventură cu o tânără de doar 19 ani.

Câţi bani mai are Ilie Năstase, după cele patru divorţuri

Năstase a avut o carieră de senzaţie în tenis şi a adunat o avere uriaşă. În anul 2021 au apărut noi detalii despre proporţiile ei. În cea mai recentă declaraţie de avere, el a trecut ceasuri în valoare de 150 de mii de euro, bijuterii de 100.000 de euro şi tablouri de 50 de mii de euro, susţinea Antena 3.

Reclamă 4 / 0/3

Pe lângă acestea, are trei maşini şi un scuter, dar şi sume importante în mai multe conturi bancare. Era vorba de 129.000 de euro în contul curent, 35.000 de euro în alte conturi şi 187.000 de dolari.

Ilie Năstase a ţinut să asigure că nu se gândeşte la testamentul său şi că mai are mult de trăit.

Sunt încă foarte puternic. Am o super energie, vă spun eu că mai trăiesc mult și bine. Eu mă gândesc în ce vacanțe mai merg. Nu mi-am făcut niciodată probleme de testament și moșteniri!”, spunea fostul jucător de tenis în 2021.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO 21:06 Mihai Stoica a anunţat prima mutare făcută de FCSB din această vară: „Ştim cu siguranţă” 20:57 LIVE TEXTRapid – Universitatea Craiova 0-1. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Andrei Ivan a deschis scorul în Giuleşti 20:55 FotoFanii Rapidului, spectacol pirotehnic la derby-ul cu Universitatea Craiova! Reacţia lui Daniel Niculae după ce s-au aruncat torţe 20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! 19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out 19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” Vezi toate știrile
Citește și