Închide meniul
Foto

Secretul mai puţin ştiut al lui Ion Ţiriac! Ea e adevărata comoară a magnatului. Arată absolut demenţial

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 7 septembrie 2021, 11:50

S-a aflat unul dintre marile secrete ale magnatului Ion Ţiriac. Unul dintre cei mai bogaţi oameni din România, în vârstă de 81 de ani, are trei moştenitori. Doi băieți și o fată, iar unica sa fiică este o domnișoară superbă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adevărata comoară a lui Ion Ţiriac

Ioana Ţiriac nu e doar frumoasă, dar şi deşteaptă. A fost văzută de multe ori la acţiunile caritabile organizate chiar de ea. Mezina familiei are 23 de ani şi este fata pe care Ion Ţiriac o are cu Sophie Ayad.

Spre deosebire de bunul său prieten, Ilie Năstase, Ion Țiriac a fost căsătorit o singură dată, însă are trei copii. Cu frumoasa jurnalistă egipteancă Sophie Ayad o are pe Ioana, născută pe 19 iulie 1997, și un băiat, pe Karim, de 26 de ani. Cu manechinul american Mikette von Issenberg, Țiriac îl are pe Ion Alexandru, în vârstă de 44 de ani.

Unica sa fiică, Ioana, s-a transformat peste noapte dintr-o fetiță, într-o femeie superbă, interesată de modă, de accesorii şi de felul în care arată. Tânăra a moștenit frumusețea mamei sale. Și ea este conștientă de aceste calități și pozează din ce în ce mai senzual pe rețelele sociale.

Ion Țiriac a cunoscut-o pe Sophie în 1994, la München, pe vremea când afaceristul era stabilit în Germania și coordona turneele de la Hanovra, Stuttgart și Essen. Frumoasa brunetă lucra pentru revista Bunte, dar deși există o diferență de vârstă de aproape 30 de ani întrei ei, Țiriac și Sophie au avut o relație îndelungată şi acum mai sunt legaţi de cei doi copii, Ioana și Karim.

Reclamă
Recomandări

Marele secret al lui Ion Ţiriac

Cum arată fata magnatului român

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:08 Real Madrid – FC Barcelona 0-1. Christensen a marcat în minutul 6 din „El Clasico”. Gafă uriaşă făcută de Lunin! 22:00 LIVE VIDEOSporting – Guimaraes (22:30) e meciul zilei în Liga Portugal, live în AntenaPLAY. Porto, victorie muncită la Casa Pia 21:57 „Este ultimul tău sezon în Liga 1?” Marius Ştefănescu, reacţie total neaşteptată: „Îmi spui după!” 21:55 Discursul lui Mihai Rotaru, după debutul lui Gâlcă la Universitatea Craiova: „Nu e normal asta! Să tragă semnale de alarmă!” 21:23 Andrei Ivan s-a descătuşat după ce a dat primul gol după 8 luni: „Sper să marchez în fiecare meci!” Ce a spus de Gâlcă 21:17 Prima reacţie a lui Costel Gâlcă, după debutul cu victorie pe banca Universităţii Craiova: „Asta e important pentru mine!” 20:35 Manchester United, aproape de o ruşine istorică în Cupa Angliei! S-a calificat în finală după lovituri de departajare cu Coventry 20:35 Sepsi – Universitatea Craiova 1-3. Costel Gâlcă, victorie la debutul pe banca oltenilor. Andrei Ivan, gol după opt luni! 20:23 Mesajul Simonei Halep, după ce s-a retras de la turneul de la Madrid: „De aceea am luat această decizie grea!” 20:06 „Decizie de pus în ramă!” Mihai Stoica, răspuns vehement după acuzaţiile făcute de Dan Şucu şi Victor Angelescu Vezi toate știrile
Citește și