Închide meniul

Ion Ţiriac s-a enervat! Banii din tenisul actual, în vizorul magnatului: „Eu am câştigat doar 5000 de dolari!”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 3 septembrie 2021, 22:16

Ion Ţiriac s-a enervat! Banii din tenisul actual, în vizorul magnatului: „Eu am câştigat doar 5000 de dolari!

Cum arată Sophie Ayad, fosta iubită a lui Ion Țiriac, la 52 de ani

Hepta

Ion Ţiriac are o nouă ieşire extrem de dură în care îi pune la colţ pe sportivi, dar şi pe cei care împart premiile în turneele de Mare Şlem. Sumele imense de bani care sunt oferite la US Open, dar şi la Wimbledon, Roland Garros sau Australian Open l-au enervat pe magnat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ion Ţiriac, ieşire extrem de dură din cauza banilor

Ion Ţiriac nu este sub nicio formă de acord cu felul în care sunt distribuiți banii pe tablourile principale ale turneelor de Grand Slam. Magnatul este de părere că, pentru actuala fază a competiţiei, remuneraţia sportivilor ar trebui să le acopere doar cazarea şi deplasarea.

„Fetele care ajung să fie eliminate în primul tur la New York iau 77.000 de dolari. Eu în 1968-1969 eram numărul nouă în lume, ajunsesem în sferturi la Roland Garros și câștigasem 17 turnee mai mici. Am câștigat atunci 5.000 de dolari.

Cu asta ne batem noi acum. Aș da 10.000 de dolari în primul tur pentru cei eliminați, să acopere cheltuielile și biletul de avion. «Dar noi ne sacrificăm viața», spun ei. Ia să lucrezi o lună la mină la Lupeni sau la Steagul Roșu, așa cum făceam eu la 16 ani”, a spus Ion Țiric, potrivit Libertatea.

Cât câştigă sportivii la US Open 2021

Ediţia din acest an de US Open asigură premii în valoare de 57.65 de milioane de euro. Este un record absolut de la înfiinţarea turneului!

Reclamă

Doar pentru calificarea pe tabloul principal, un sportiv poate pleca acasă cu 75.000 de dolari. Câştigătoarii turneului vor încasa cecuri de 2.5 milioane de euro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și