Închide meniul
Foto

Secretul mai puţin ştiut al lui Ion Ţiriac! I-a atras atenţia şi Simonei Halep. Ce a remarcat campioana noastră

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 25 octombrie 2021, 9:12

Secretul mai puţin ştiut al lui Ion Ţiriac! I-a atras atenţia şi Simonei Halep. Ce a remarcat campioana noastră

Ion Țiriac, prima reacție despre divorțul dintre Simona Halep și Toni Iuruc

Simona Halep şi Ion Ţiriac / Profimediaimages

Puţină lume ştie că Ion Ţiriac are o fată de 24 de ani. Ioana Natalia Țiriac este singura fată a magnatului, pe care acesta o are cu jurnalista egipteană Sophia Ayad. Mezina magnatului a moștenit calități atât de la tată, cât și de la mama sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Secretul mai puţin ştiut al lui Ion Ţiriac

Se pare că Ioana Țiriac se remarcă prin inteligență, aceasta fiind studentă la Miami. Arată însă şi foarte bine. Locuiește într-o zonă exotică, chiar lângă ocean şi are apariții foarte dese pe plajă. Unica fiică a lui Țiriac are o mamă superbă, jurnalista egipteană Sophia Ayad, de la care a moștenit cele mai frumoase trăsături. Ioana i-a captat atenția până și Simonei Halep cu ultima postare de pe Instagram.

Ioana Țiriac locuiește la Miami, iar pozele postate pe rețelele de socializare sunt inedite! Fata lui Ion Ţiriac a pozat pe terasa apartamentului ei cu vedere la ocean. Urmăritorii ei de pe Instagram au lăudat-o pentru aspectul fizic, Simona Halep numărându-se printre persoanele care i-au apreciat fotografia.

Citește și:

Simona Halep, încântată de fata lui Ion Ţiriac

Simona Halep și Ioana Țiriac se cunosc personal, iar fiica lui Ion Țiriac i-a făcut galerie sportivei la mai multe turnee de tenis. Din loja privată a tatălui ei, Ioana a urmărit pe viu parcursul istoric reușit de Simona Halep la Roland Garros 2018, atunci când Simona a cucerit primul Grand Slam al carierei! Ioana Țiriac i-a fost alături Simonei Halep și la Wimbledon 2019, turneu câștigat de asemenea de româncă.

Ion Țiriac este mentorul Simonei Halep, oferindu-i sfaturi importante atât legate de cariera de jucătoare de tenis, cât și în afaceri! Țiriac este omul care a intermediat cel mai important contract de sponsorizare al Simonei Halep, pe care românca l-a semnat pentru un milion de euro pe an.

Reclamă

În cadrul negocierilor care au avut loc în anul 2018, Țiriac a fost cel care a ajutat-o pe Halep să ajungă la această sumă uriașă pentru o sportivă din România.

Recomandări

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” Vezi toate știrile
Citește și