Închide meniul

Ion Ţiriac dă marea lovitură în România! Planul uriaş al magnatului. S-a aflat când se va întâmpla şi unde va avea loc turneul

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 17 octombrie 2021, 14:02

Ion Ţiriac pregăteşte o mare surpriză fanilor tenisului din România. Magnatul vrea să readucă tenisul masculin în Bucureşti. Un apropiat al Simonei Halep a făcut dezvăluiri complete despre planurile miliardarului. Ţiriac vrea să organizeze cât mai curând un turneu ATP chiar în Bucureşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ion Ţiriac dă marea lovitură în România

Cosmin Hodor, managerul de comunicare al Simonei Halep, a dezvăluit când se va organiza turneul și unde se va desfășura. ”Domnul Țiriac își dorește foarte mult să aducă un turneu ATP la București. Cel mai probabil va fi pe zgură, înainte de Roland Garros. Rămâne de văzut dacă se va putea la anul sau peste doi ani. Va fi organizat în zona Otopeni. Domnul Țiriac își dorește neapărat un nou turneu ATP la București”, a spus Hodor, conform digisport.ro.

Turnee de tenis pe bandă rulantă în România

Anunţul despre turneul pregătit de Ion Ţiriac vine la puţin timp după o altă veste mare pentru fanii tenisului din România. Ţara noastră va avea în acest an din nou un turneu în circuitul profesionist feminin de tenis din circuitul WTA. Este vorba despre Winners Open, de la Cluj-Napoca.

„Sunt extraordinar de încântat că vom avea un turneu WTA la Cluj! Este o oportunitate uriaşă atât pentru noi ca organizatori, cât şi pentru Cluj-Napoca şi mă bucur că facem parte din marea familie a tenisului profesionist. Am muncit mult în ultimul an la acest proiect. Winners Open va fi singurul turneu din Europa la începutul lunii august şi cred că va fi atractiv pentru foarte multe jucătoare de top.

Am depus foarte multă pasiune în proiectele din care fac parte, Winners Sports Club şi Sports Festival, iar acest turneu le uneşte şi le ridică ştacheta şi mai sus”, a declarat fostul jucător de tenis, Patrick Ciorcilă, directorul turneului Winners Open de la Cluj Napoca.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:40 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele de start 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai Vezi toate știrile
Citește și