Închide meniul
Foto

Secretul milionarului român care, la 67 de ani, arată ca în tinerețe. Ce face, în fiecare zi, chiar și șase ore!

Publicat: 4 mai 2024, 11:56

Reclamă
Secretul milionarului român care, la 67 de ani, arată ca în tinerețe. Ce face, în fiecare zi, chiar și șase ore!

Secretul milionarului român care, la 67 de ani, arată ca în tinerețe

Victor Pițurcă, în timpul unui interviu pentru AS.ro

Acesta este secretul milionarului român care, la 67 de ani, arată ca în tinerețe. Victor Pițurcă este într-o formă de zile mari și a recunoscut ce face pentru a își „ascunde” vârsta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul selecționer al naționalei României își va sărbători ziua de naștere pe 8 mai. Puțini sunt cei care îl cred pe „Piți” când acesta își dezvăluie vârsta. Sportul rămâne rețeta câștigătoare pentru legenda Stelei.

Secretul milionarului român care, la 67 de ani, arată ca în tinerețe. Ce face zilnic Victor Pițurcă

Chiar dacă și-a agățat ghetele în cui în 1990, Pițurcă a precizat că nu s-a îngrășat cu niciun kilogram de atunci. Aleargă chiar mai mult decât o făcea în perioada în care juca fotbal.

Am greutatea de pe vremea când jucam. Alerg, alerg de tot ceea ce înseamnă viață. Când eram jucător, nu alergam cum alerg acum.

Nu îmi plăcea să fac alergări din astea lungi, uite că acum alerg alerg mai mult decât pe vremea când eram jucător. Folosesc cinci – șase ore pe zi pentru sport„, a declarat Victor Pițurcă în exclusivitate pentru AS.ro.

Reclamă

Victor Pițurcă are doi copii cu soția lui, Maria: Alex și Claudia. Mai are un copil și din relația extraconjugală pe care a avut-o cu Vica Blochina, pe Edan.

Ce obicei săptămânal au Cristi Borcea și Victor Pițurcă

Borcea și „Piți” au uitat de perioada în care erau rivali și sunt buni prieteni. Fostul patron al lui Dinamo și legenda Stelei au ajuns chiar să se întâlnească, în fiecare weekend, în Pădurea Băneasa.

Cristi Borcea și Victor Pițurcă fac sport și aleg să meargă câte zece kilometri împreună, prin pădure.

Reclamă 4 / 0/3

De trei-patru ori merg săptămânal la sală. Am un instructor. Iar sâmbătă și duminica fac cu Pițurcă în pădure 10 kilometri. Mers… nu mers ușor… mers întins. În Băneasa, el știe tot. (Moderator: Și nu vă recunosc oamenii?) Ba da, îi salutăm, ne salută„, a dezvăluit Cristi Borcea în podcastul „Tare de Tot”.

Borcea a încercat să îl convingă pe Pițurcă să îi urmeze exemplul și să apeleze la medicul estetician. Fostul selecționer nici nu a vrut să audă.

Gena e foarte importantă. Mama are 90 de ani și încă are fire de păr negre în cap. Tata la fel. Mai ales frizerița mea îmi spune: ‘Domnule Pițurcă, mă întreabă clienții cu ce vă dați în cap, vă vopsiți?’. Eu le povestesc la toți că nu există așa ceva. Îți imaginezi că mă distrez pe subiectul ăsta, că eu nu aș face așa ceva. Niciodată!

Prietenul nostru Cristi (n.r. Borcea) îmi spune: ‘Hai cu mine, că trebuie să îți faci ceva (n.r. o operație estetică)’. Nu vreau, Cristi. Nu vreau (n.r. a început să zâmbească). Nu am de ce!„, a declarat Victor Pițurcă într-un alt podcast.

Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:19 FotoAdrian Mutu și fiul său Tiago s-au fotografiat alături de Cristiano Ronaldo! Cadou fabulos pentru băiatul „Briliantului” 18:00 Ionuț Radu e aproape de un transfer surprinzător! Un nume mare din lumea fotbalului îl dorește pe român la echipa sa 17:58 Gigi Becali, sfătuit să insiste pentru jucătorul pe care vrea să-l transfere la FCSB: „Ar ajuta foarte mult” 17:49 VIDEOGabriel Bortoleto, pole position la Cursa de Formula 2 de la Imola (duminică, 11:00 în AntenaPLAY). Sprint-ul, sâmbătă la 15:15 17:37 În timp ce Gigi Becali îl aşteaptă să se întoarcă la FCSB, Malcom Edjouma a primit o altă ofertă din Liga 1: „E un jucător bun” 17:27 Braga – Porto e meciul ultimei etape din Liga Portugal, LIVE în AntenaPLAY! Luptă stânsă pentru grupele Europa League. Programul 17:16 Bellator Champions Series Paris e LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:00. Patrick Mix – Magomed Magomedov e main-event-ul 16:50 VIDEOSantiago Ramos, pole position în Cursa de Formula 3 de la Imola (duminică, 09:30, AntenaPLAY). Sprintul e sâmbătă, de la 11:05 16:32 Edi Iordănescu a anunțat lotul preliminar de stranieri pentru amicalele din iunie! România – Liechtenstein va fi LIVE pe Antena 1 16:28 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 17 mai Vezi toate știrile
Citește și