Închide meniul

Sică Dumitrescu, fiul lui Ilie Dumitrescu, a fost condamnat la 2 ani şi 4 luni de închisoare pentru trafic de droguri de mare risc

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 iunie 2021, 17:37

Sică Dumitrescu, fiul lui Ilie Dumitrescu, a fost condamnat la 2 ani şi 4 luni de închisoare pentru trafic de droguri de mare risc

Ilie Dumitrescu are un frate care nu apare des în spaţiul public

Instagram Ilie Dumitrescu

Sică Dumitrescu, fiul lui Ilie Dumitrescu, a fost condamnat de Tribunalul Bucureşti la 2 ani şi 4 luni de închisoare cu suspendare pentru trafic de droguri. Acesta va trebuie să muncească 60 de zile în folosul societăţii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sică Dumitrescu a fost acuzat că a vândut cocaină unei persoane care colabora cu procurorii. De asemenea, judecătorii au stabilit şi un termen de supraveghere de 2 ani.
Decizia nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel, scrie Agerpres.

Sică Dumitrescu, fiul lui Ilie Dumitrescu, condamnat la închisoare

La începutul anului, fiul fostului mare internaţional, Sică, ar fi fost prins de DIICOT când vindea cocaină, în apropierea unui restaurant. Acesta se afla în prezenţa unui militar din Bucureşti.

Aceştia ar fi fost prinşi pe 18 ianuarie 2021. Ei vindeau cocaină în valoare de 1.350 de lei. Ei au fost apoi cercetaţi sub control judiciar, iar procurorii au decis, trimiterea în judecată a lui Sică Dumitrescu şi a militarului. Ei au fost acuzaţi de trafic de droguri de mare risc şi complicitate la trafic de droguri de mare risc.

Prin rechizitoriul din data de 24.02.2021, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală au dispus trimiterea în judecată, sub măsura controlului judiciar, a unui număr de 2 inculpați, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic intern de droguri de mare risc și complicitate la trafic intern de droguri de mare risc.

Reclamă

Prin actul de sesizare s-a reținut faptul că, la data de 14.01.2021, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Secţia de Combatere a Traficului de Droguri au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană desfășoară activități de comercializare de cocaină pe raza municipiului București.

Sică Dumitrescu, acuzat de trafic de droguri

În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că, la data de 18.01.2021, în apropierea unui restaurant din centrul capitalei, cei doi inculpați au comercializat către o persoană o cantitate de cocaină, în schimbul sumei de 1.350 de lei. Dosarul a fost înaintat spre competentă soluționare Tribunalului București.

Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile şi garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție„, se arată într-un comunicat DIICOT.

Reclamă 4 / 0/3

Ilie Dumitrescu are doi băieţi, din prima căsnicie, Dan Dumitrescu şi Sică Dumitrescu. Al doilea a încercat să calce pe urmele tatălui său şi să devină un mare fotbalist. După ce a terminat liceul sportiv Mircea Eliade, el nu a reuşit să ajungă un fotbalist şi a renunţat la visul lui.

Recomandări
  • Sică Dumitrescu a fost condamnat la închisoare
  • Decizia magistraţilor nu este definitivă

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:43 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 1-0. Cisse, lovitură de cap perfectă! Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei (19-21 aprilie, AntenaPLAY). Calificările, sprint-ul și cursa sunt pe Antena 3 CNN 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” Vezi toate știrile
Citește și