Închide meniul
Foto

Simona Halep, nuntă de vis cu Toni Iuruc. Cum a arătat Simona la cel mai important eveniment din viața ei. Imaginile virale

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 iulie 2021, 2:09 / Actualizat: 24 iulie 2021, 10:42

Simona Halep, nuntă de vis cu Toni Iuruc. Cum a arătat Simona la cel mai important eveniment din viața ei. Imaginile virale

Simona Halep, nuntă de vis cu Toni Iuruc

Instagram Dimciu Halep

Halep nu a putut participa la Jocurile Olimpice de la Tokyo, din cauza unei accidentări, astfel că a avut timp să își organizeze cel mai important eveniment din viața ei. Totul a fost ținut în secret, puține persoane cunoscând detalii despre nunta anului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep, nuntă de vis cu Toni Iuruc

Până să primească invitații, Simona s-a pregătit în cel mai mic detaliu. A ajuns pe mâinile unei artiste în make-up.

View this post on Instagram


A post shared by Liana Malcea (@lianaveverita)

Numai prietenii apropiați și familia au fost alături de campioana noastră, care a câștigat 22 de titluri WTA și premii de peste 37 de milioane de dolari. Nunta a avut loc la vila Simonei Halep și a lui Toni Iuruc, din Izvorani.

Reclamă

Prima imagine de la nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc

Marele eveniment a avut loc lângă piscină, în aer liber. În apropierea casei de lux este și un teren de tenis. Vărul Simonei, Dimciu Halep, care este fotbalist, a fost printre puținii invitați care au postat imagini de la nuntă, pe rețelele sociale.

View this post on Instagram


A post shared by Simona Halep ❤️ (@simonahalep27_)

Reclamă 4 / 0/3

Simona a radiat în seara evenimentului. A apărut într-o imagine și alături de fotografii chemați să imortalizeze fiecare moment.

Simona Halep a îmbrăcat o rochie roșie în ziua în care i-a spus „Da” lui Toni Iuruc. Cei doi și-au făcut publică relația în 2019. Luna trecută, „Simo” s-a mândrit cu inelul de logodnă.

E foarte frumos şi îl port cu mândrie şi cu plăcere. A fost un moment deosebit, în trecut aş fi spus că e un moment banal. Impactul a fost mare, sunt foarte emoţionată şi mă bucur foarte mult să îl am pe Toni alături de mine. Am plecat la un drum frumos.

Chiar dacă nu îmi place să vorbesc despre viaţa mea personală, dar este adevărat, ne-am logodit. Am făcut pasul acesta, mă bucur foarte mult şi e un moment important din viaţa mea. Am o viaţă frumoasă. Vreau să dau totul pe teren, vreau să mai joc câţiva ani”, a spus Halep, într-o conferinţă de presă.

Reclamă
Recomandări
  • Simona Halep s-a căsătorit cu Toni Iuruc
  • Imaginea de la nuntă care a fost făcută publică de vărul Simonei

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 LIVE VIDEOPalermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:25 Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei (06:00) e pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY. Lando Norris pleacă din pole 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! Vezi toate știrile
Citește și