Închide meniul

Simona Halep s-a vaccinat anti Covid-19 în urmă cu puţin timp! "Am avut emoţii". Mesajul transmis românilor

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 februarie 2021, 8:34

Simona Halep s-a vaccinat anti Covid-19 în urmă cu puţin timp! "Am avut emoţii". Mesajul transmis românilor

CNCAV - Gabriel Chiriloiu

Simona Halep s-a vaccinat anti Covid-19

Simona Halep s-a vaccinat împotriva Covid-19

Jucătoarei de pe locul 3 WTA i-a fost administrat vaccinul Pfizer. Va face rapelul peste 21 de zile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Am avut puţin emoţii. Îmi doream, dar bineînţeles am emoţii când se întâmplă ceva. Am venit cu sufletul deschis şi am făcut vaccinul Pfizer. Consider că este spre binele tuturor acest vaccin şi de asta am decis să îl fac. Sper cât mai mulţi oameni să se vaccineze. Am primit flori, mă bucur că am venit aici.

Trebuie să fac şi rapelul. Mă linişteşte acest lucru, că sunt mai în siguranţă. Sunt bine acum, nu am nimic deci nu sunt reacţii adverse, sper să nu am niciodată.

Dacă este singura modalitate să scăpăm de pandemie, e un lucru pozitiv. Fiecare decide pentru el, dar sfatul meu este să-l facem, de asta am venit aici", a declarat Simona Halep imediat după ce s-a vaccinat.

Reclamă

Simona Halep, obiectivul principal din 2021

Simona Halep va participa la toate cele trei probe la Jocurile Olimpice de la Tokyo, simplu, dublu şi dublu mixt. În 2016, ea a refuzat participarea la Rio din cauza riscului infectării cu virusul Zika.

"Eu în fiecare an am obiectiv să fiu mai bună decât anul care a trecut, dar principalul obiectiv este medalia la Olimpiadă. Îmi doresc foarte mult să pun o medalie în vitrină indiferent ce medalie bineînțeles că aurul este obiectivul principal, dar nu strică nici argint sau bronz așa că orice vine este bine primit", spunea Simona, la începutul lui 2021, citată de alephnews.ro.

Larisa Iordache şi alte nume cunoscute din fotbal şi-au facut vaccinul Anti-Covid-19

Simona Halep nu este primul nume mare din sportul românesc care îşi face vaccinul menţionat. Larisa Iordache, Adrian Mutu sau Nicolae Dică au trecut şi ei prin acelaşi proces. 

Reclamă 4 / 0/3

Răzvan Burleanu, mesaj clar pentru oamenii din fotbalul românesc

Răzvan Burleanu îi îndeamnă pe cei implicaţi în fotbalul românesc să se imunizeze împotriva Covid-19. "Fotbalul se vaccinează!", e mesajul preşedintelui Federaţiei Române de Fotbal.

"A trecut un an de când vieţile noastre sunt direct influenţate de pandemia de COVID-19. Ne-am schimbat modul în care muncim şi în care interacţionăm, şi un element extrem de tragic, am pierdut fiecare dintre noi prieteni apropiaţi.

Fotbalul nu putea fi ocolit de aceste privaţiuni şi a intrat într-o dură perioadă de restricţii şi dificultăţi financiare. În tot acest timp, Federaţia Română de Fotbal alături de membrii săi şi-a reorientat total eforturile spre găsirea de soluţii pentru redresarea fotbalului, reluarea antrenamentelor, reluarea competiţiilor şi redeschiderea bazelor sportive pentru amatori. Misiune foarte anevoioasă, atât timp cât, dumneavoastră, fanii, susţinătorii morali şi financiari ai fotbalului, nu v-aţi putut apropia de stadioane.

Am ajuns într-un moment în care presiunea revenirii la viaţa de dinainte este foarte mare, peste tot în lume. Din fericire, această nerăbdare vine împreună cu rezultate de excepţie pe care lumea ştiinţifică le-a obţinut şi le-a materializat în vaccinul anti-COVID, atât de mult aşteptat. Realizăm pe zi ce trece că vaccinarea este drumul cel mai scurt spre o viaţă normală, spre ieşirea din anxietatea socială în care ne aflăm cu toţii.

Avem încredere în oamenii de ştiinţă, apreciem eforturile lor. De aceea, noi, ca federaţie naţională, facem apel către toţi practicanţii şi suporterii fotbalului să urmeze recomandările experţilor care stau în spatele dezvoltării vaccinului şi a implementării campaniei de vaccinare. Şi, desigur, ne vom vaccina şi noi când ne va veni rândul. Lansăm astăzi campania «Fotbalul se vaccinează!».

Respectând dreptul fiecăruia de a lua decizii, vă îndemn pe toţi cei din familia fotbalului să aveţi încredere în recomandările experţilor şi să vă vaccinaţi împotriva COVID-19. Doar aşa vom regăsi bucuria fotbalului împreună, jucători şi spectatori. Şi ne vom reîntâlni pe stadioane, cât mai curând!”, a fost mesajul lui Răzvan Burleanu, pe 11 februarie.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și